Bebeklerimiz ve Biz

ha gayret zehracim olucak:)

tulay dogurmus cok sewindim alah analı bablı buyutsun umut cinarı , umut oldu onlara , allah bagıslasin

elif ehliyet kursuna yazılmıssın hadi bakalım allahutandirmasin
bu arada benim annem gecen donem aldi ehliyetini:) we bu kadin 55 yasinda,azmin elinden hicbirsey kurtulmazzzzz

tenzile hoşgeldin canım
derin in o fotosu ne kadar güzel öyle maşşallah o gözlüğe çantayı tutuşa o havasına bittim vaalla.
canım gideemdik ya bu haftasonu gidecdeğiz inşallah.bakalım hayırlısı Allah nasip eder inşşallah kendi evimizi

tenzile hoşgeldin canım
derin in o fotosu ne kadar güzel öyle maşşallah o gözlüğe çantayı tutuşa o havasına bittim vaalla.
canım gideemdik ya bu haftasonu gidecdeğiz inşallah.bakalım hayırlısı Allah nasip eder inşşallah kendi evimizi

kardesinin oglu olacakmıs sewilcim allah analı babalı buyutsun tamamına erdirsin insallaaaah
kıslıkları afiyetle yiyin insallah:)

mecbua hoşgeldin aramıza.kızını allah bağışlasın.

sevil kışlık erzaklarınızı afiyetle yiyin.
tenzile hoşgeldin.

sevilcim allah tamamına erdirsin.allah analı babalı büyütsün.
yelizcim ben atlamışım.sizinde gözünüz aydın.

hadi bakalaım hayırlısı olsun nimimiz we nilimiz icin

sana da kolay gelsin betulcum

bakın ewe canim, burda 2 arkadasim aldi tokiden biri icini komple yeniletti kaliteli we zewkine gore, diger arkadasim nasıl werildiyse oyle oturuyor , ikiside cok mutlu ew sahibi olduklari icin , sansiniz bol olsun

fotolari sorma oyle dolaşıyor magaza icinde cok gulduruyor beni, kendine gore minik çantayı da nasil buluyor:))

tenzile derini yerime öpermisin..
maşşallah kuzunaa yaa..
çanta gözlük süper poz yaa..

maşallah derine.ne güzel poz vermiş.çok süslü bunlar çok.

tenzıle bu ne tatlılık böyle ya çok hoşkokoşum benım ısırmak ısterdım onu

cok tesekkurler arkadaslar:)

inşallah tenzile ya biraz uzak merkeze ondan dolayı çekincelerim var ama yapılana kadar dolar diyorlar o tarafa.bi gidip görmek lazım da fırsat yaratamadık inşallah bu haftasonu.

yelizcim selam cnm..
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
..

Amin cnm teşekkürler

Amin canım teşekkürler

inşallah tenzile ya biraz uzak merkeze ondan dolayı çekincelerim var ama yapılana kadar dolar diyorlar o tarafa.bi gidip görmek lazım da fırsat yaratamadık inşallah bu haftasonu.

genelde toki oyle uzaklara ya da alakasız yerlere yapıyor
mesela bizim burda 2 bolgede yapıldı biri çöplükmerkezi yanı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…