J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.241
ha gayret zehracim olucak:)günaydın canlarım, iyi bi hafta olmasını diliyorum, hepimiz için
ilk haberim az önce tuvaletten geldik ve kuzum neşe içinde yaptı çişini, gülerek, çişinin sesleri çıktıkça nasılda kikirdedi kuzumm
tam bitti derken başa dönücem sanırım, devammm usanmak yokk
zaten eşim caydırmıştı benii bezle daha küçük diyerek
kardesinin oglu olacakmıs sewilcim allah analı babalı buyutsun tamamına erdirsin insallaaaahSelam fıstıklar...
Herkese mutlu, huzurlu bir hafta dilerim.
Bizim haftasonu baya yoğundu. Cumartesi annemde iftardaydık bütün kardeşler...
Bu arada erkek kardeşimin bebişin cinsiyeti belli oldu. Oğluşu oluyormuş. Yine kızım tek kaldı prensesliğe devam.
Pazar günüde domates almıştım onları yaptım. Kışlıklarım hazır Rabbim ağız tadı ile yemeyi nasip eder inşallah...
Yelizim, Elifim ne güzel haftosonunuz kuzularla dolu ve sakin geçmiş. Çalışınca acayip iyi geliyor böyle saadetler...
Zehram 14,5 kere maşallah Zeynoma inşallah böyle devam eder. 1 hafta 10 güne kadar çözersiniz Allahın izniyle...
Betülcüm sanada şimdiden kolay gelsin Menü güzelbencede Yelizin dediği gibi semizotu daha iyi olur.
Kadişim sanada çok ama çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Ah bu çocuklara 2 göz yetmiyor 4 bile az geliyor...
Bizimde sahur çok karışık oluyor. Kociş mutlaka yemek ister ben asla yiyemem kendime kahvaltı hazırlarım. Anlayacağınız baya yorucu oluyor gecenin bir vakti bukadar hazırlık...
benim de akşama misafirim var kızlar ya eve gidince baya bir koşturma olacak.
zehracım igves bizle beraber doğum yapmıştı dimi yanlış mı hatırlıyorum.
bu arada nimet kreşteymiş şuan yazdırmışlar yani.biraz zorluk çıkarıyormuş nil.alışacak inşallah en yakın zamanda.
tenzile derini yerime öpermisin..
maşşallah kuzunaa yaa..
çanta gözlük süper poz yaa..
mecbua hoşgeldin aramıza.kızını allah bağışlasın.
sevil kışlık erzaklarınızı afiyetle yiyin.
tenzile hoşgeldin.
sevilcim allah tamamına erdirsin.allah analı babalı büyütsün.
yelizcim ben atlamışım.sizinde gözünüz aydın.
maşallah derine.ne güzel poz vermiş.çok süslü bunlar çok.
tenzıle bu ne tatlılık böyle ya çok hoşkokoşum benım ısırmak ısterdım onu
yelizcim selam cnm..
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün..
mecbua hoşgeldin aramıza.kızını allah bağışlasın.
sevil kışlık erzaklarınızı afiyetle yiyin.
tenzile hoşgeldin.
sevilcim allah tamamına erdirsin.allah analı babalı büyütsün.
yelizcim ben atlamışım.sizinde gözünüz aydın.
inşallah tenzile ya biraz uzak merkeze ondan dolayı çekincelerim var ama yapılana kadar dolar diyorlar o tarafa.bi gidip görmek lazım da fırsat yaratamadık inşallah bu haftasonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?