Bebeklerimiz ve Biz

drydenız ay ızlemey baslar baslamaz çocuk bogulup oluyo dıye aglamaya basladım çok uzuldumkı allahtan öyle bışşı degılmış
aynen bende canım..kuzumu düşündüm öyle. çaresiz.. aman Allah korusun.. :Saruboceq:
ben seslidinlemiştim birde ağlarkenki sesi kulağımda hala babasıda eşek kafal ısinir etti beni. ttaaa çocuk bağırana dek iyice öyle gelip aldı.. kıyamam kuzuya yaaa

bu arada benim böceğim emekliyor kızlar

drydeniz gozun aydin

zeynepcim gecmis olsun
dikkat et kendine, war mı dah önceden belden rahatızlıgın?

Bende eğitici link vermenin yasak olduğunu bilmyiorum
sadece kk ya benzer sitelerin reklamını veya linkini vermek yasak diye biliyorum...
Izleyemedim zaten videoları yinede saol drydenis+gözün aydın kolaylıklar dilerim..
Jege cim merhaba senin niye sendromun oluyor şekerim...ya biz ne yapalım...
Mutlu bir haftasonundan sonra gelip çalışıyoruz

herkese slm..
sanırım şanslı bi günümdeyim:)))nihayet kuzumun gribi tamamem bitti..bu yüzden sabah aşıya götürecektim kuzumu..evimizin yakınında 2 sağlık ocağı var ikiside aşı yapmıyor..taa yarım saat uzaklıkta bi sağlık ocağı var oraya gidiyoruz..malum arbada yok..bebk arabasıyla zor oluyor..sabahın bi körü düştük kocişle yollara..içimden bi şey dürttü önünden geçerken sağlık ocağımızın doktoru gördüm..aşısısını sordum..iyikide sormuşum 1 yaş aşısını bizim sağlık ocağı sadece salı ve perşembe yapıyormuş..o yüzden eve döndük..iyikide sormuşum yoksa sabahın o soğuunda yollarda rezil olacaktık..
artık yarına kısmetse...

soytarıcım selam canım..
valal allah yardımcınız olsun..hem çalış hem bebek bak..nasıl zordur allah bilir..biz evde olduğumuz halde hiç bi şeye yetişemiyoruz...

ay ne bileyim şekerim, oluyor bazen iste :)

zehracim uzel fotolar çekmişsin , henuz baktim,katılım az olmus ama daha iyi rahat rahat sohbet etmişsinizdir...
kizim sen ne cilweli hatunsun,yani fotolardan oyle gorunuyor :))
cok tatlısın ama maşallah sana...

slm kızlar ben yokken kaynatmışısınız iyi haftalar sırayla yazalım bakalım
yelizcim iyi sen yine temizliğini yapmışsın güle güle kirlet bende pazar günü bişeyler yaptım.

elifcim inş. alırsında paranı mastafınızı çıkartırsınız

dünürüm sibelim kızz çalışma fırsatı çıkmış bencede düşün çalış derimmm

zehra fotolara nerdden bakabilirim.
drydenıs geçmiş olsun canımmm
ayşegülcümmm jege semiha sizlerede merhaba

kızlar mrblar..
herkeze sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum..
çalışan anneler sizin içinde çabucak geçen bir hafta olur inş..sonra ver elini tatil..:))

Ekincim çok geçmiş olsun cnm...acill şifalar cnm..

ayyy ben yanlış yazdımmm yaa pardon ekincim çok geçmiş olsun seni karıştırdım drydenizle kaçgündür bakmazsan forma olcağı budur:))

ekinnazım geçmiş olsun.dikkat et kendine.
jege naber canım.
mevcan merhaba.bak sorman iyi olmuş.bencede şanslı günündesin.
drydeniss hayırlı olsun.gözün aydın canım.

Mev.can cım merhaba canım
ben sana söyledim sanıyorum ya günlerini...neyseki erken uyarıldınız...
Gerçekten çok zor bugün hiç işe gelmek istemedim...yetmiyor ikigün...
Gelen gidende çok oluyor ( allah eksikliğini göstermesin)
önceden çok kafaya takıyordum yetişemiyorum diye ama artık daha rahat
olmaya karar verdim kasmıyorum yetiştiği kadar..yapacak bişey yok.. Dimi :))))
ev işide neymiş herşeyden önce prensesim gelir.. O uyuduğu vakitlerde yapıyorum ufak tefek

kıızzz yelizzz tabiki önce prensesin gelirrr bende senin gibiyim aynen
sen gitmedinmi cevahire buluşmaya

ee ben nerden bakicem bu resimmlere

Kadis cim merhaba canım
yok be koca bir gün cam kocişim ve kuzucumla cam silmekle geçti güle oynaya :)
çok bişey yaptığım söylenemez:)
zeybennep saol canım inş. çoooooook yapuk geçer....

Sorma jege çok cilveli çoooook...

iyi yapmışın benim kocişim dün çalıştı bende cadıyla yapabildiğim kadar yaptım işteee
evin işi bitermi 5 dk popom koltuğa gelmedi yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…