Bebeklerimiz ve Biz

canım sen bana grip ken 1 yaş aşısını yapıyorlar demiştin..ama özel günleri var dememiştin...dediğin gibi neyseki erken uyarıldım..yoksam o yol çekilirm..bide koca koca caddelerden geçmek lazımdı..berfe arabasında pek durmuyor..belli bi zaman sonra inip yürümek istiyor...

Kadis cim ben gidemedim canım benim planım iptal olunca buluşmayıda iptal ettim
inş. Anadolu yakası buluşmasın...

Buluşma haberlerinden zehranın açtığı topikde cnm resimler..

semiha .!.:
bugün biraz karışığız.berra gece hiç uyumadı tabi benide uyutmadı.sallanıyoruz ikimizde.birazda grip başlangıcı var tabi..

ne oluyo bu kuzulara yaaa benimkide öle gece ağlayarak uyanıyooo dişlerindenmidir nedir ?

1 saat uğraştım gece yatırmak için tam yattı dedim yatağa girdim 5 dk geçmedi yine ağladııı :bbo::bbo::bbo::bbo:

kızlar bu arada ben bayram sonrası Drn'imden memeyi kesiyorum malesef,
esimde yurtdışına gidecek bayramdan sonra o gitmisken halledeyim diyordum sonra aklıma geldi, babası yokken acaba yanlış mı olur? trawma yaratır mı? diye,hem babadan ayrı hem anneden kopacak? hemen bi pedagogla konustum, hem bu konuyu hemde nasıl bıraktırmalıyım diye...

babası yokken bıraktırmak aksine daha iyi olurmus....

bir sey surmek yerine onunla konusarak memenin bittigini soyleyerek arada su yada biberon sut wererek gecistirmemi onerdi.(ama ben biberon wermeyi dusunmuyorum,tam bi bagımlılıktan kurtarırken baska bir bagımlılıga alışmasını istemem)cok aglayacagını da soyledi,ama en onemlisi ''kararlı we tutarlı ol, cunku eger karasız we tutarsız olursan sana karsı guweni sarsılabilir'' dedi, ayni sekilde bir sey surersen memeye daha sonra memede birsey olmadıgını gördügünde de sana karsı olan guweni sarsılır dedi...
bakalım allah yardımcım olsun,
bana onerisi olan war mı bu konuda?

Mev.can cım kusura bakma ya ben söyledim sanırım
sağlık ocağının numarasını alıp netten gitmeden önce ara yinede...
(ben öyle yapıyorum) bizim de yarın aşımız var.. önceden aradım sordum ne zaman gelelim diye..

he he ben çok şanslıyım...
eşim çok becerikli ve yardım etmeyi seven biridir..
cmr akşamı birlikte mutfağı temizledik..o fayansları buzdolabını sildi..ben mutfak dolaplarını,yatarkende salonda koltukları sildi..sabaha kurusun diye...
dünde perdeleri çıkardık ben dışardan o içerden camları sildik..anlıycanız bayram temizliğim bitti sayılır..bi salonum ve camı kaldı o kadar...

dreamcım buluşma fotolarınıza baktım şimdi..
herbiriniz çok güzel görünüyor..
maşşallah cnm.. Allah dostluğunuzu daim etsin..

saol canım aradım sabah hemen..yarın 8,30 da bekliyolar...aradan çıksaydı aşısı havalarda bugünlerde biraz iyi..üşütmezdim yollarda..

Jege cim...
Bencede babası yokken yapman en iyisi çünkü erkekler çocuklarının ağlamasına
hiç dayanamaz ve sana baskı yapabilir ağlatma ver diye...
şimdiden anlatmaya başla alıştırma yap onun anlayacağı kısa ve öz kelimelerle
ve tekrar ederek...
Benim bütün tanıdıklarım bişeyler sürerek bıraktırdı memeyi
sonradanda iyileşti ama mama gelmiyor artık diye anlatılar..

jegecim bence de babası yokken bıraktırmak daha mantıklı..çünkü erkekler ağlamaya dayanamıyor..ben berfeye yalancı emziği bıraktırdım..uzun bi süre ağladı..ve o dönemde eşim bana yardımcı olmak yerine berfeyi ağlatıyorum diye hep baskı yaptı..benimle tartıştı...

dreamcim fotolar güzel çıkmış kızzz ama bunun anadolu yaksınıda yapalım benceee bayramdan sonra yapalım kuzulamızıda getiririz. olmazmı??

mevcan maşallah de kısss nazar değmesin kocişineeedur ben taktıum maşallahını
ne güzel benim eşimde yardımcı oluyo bana inş. hep böle giderrr hiç birşey yapmasa bile kıza bakması yeter yerimseniben

+dedikodu ve yan kapı tekniğini kullanarak
önce derin in yüzüne karşı söyle sonrada oyuncak ayısına veya telefonla
biriyle konuşur gibi yap ama sırtın ona dönük olsun sanki derin yokmuş gibi davran
senin konuşmanla ilgilenmiyorsa önce ses tonunu yüksel dikkatini çektiği zaman
ise elinle ağzına sakla ama yine onun duyabileceği şekilde konuş...

kızlar çok teşekkürle geçmiş olsun dilekleriniz için*y
iyiki varsınızz.çok seviyorum hepinizi yaaaŞenizŞeniz
şimdi daha iyiimm
yelizcim eşim yakı aldı onu yapıştırdım bugün inşallah iyi gelir
evet zehracım hatırlıyorum canım seninde olmuştu
ondan sonra belden sorun yaşadınmı canım dr gitmeye korkuyom
kesin iğne verir.ben hayatta iğne yaptıramam korkulu rüyamdır iğne

herkese selam, okulumuza eş durumundan atanan öğretmen nedeniyle sınıfım ikiye bölünüyor ve ben 5 yıldır okuttuğum öğrencilerimden ayrı kalmak zorundayım, çok ama çok üzgünüm, bugun ne kadar ağladılar bir bilseniz
onlar ağladıkça benim içim sızladı

bir uzmana dnışman en iyisi olmuş bence..
benim bir tanıdığımda bebeğini 2-3 gün annesine bırakmıştı..
annesi gece normal süt vermiş..
bu arada kendisininde sütü kesildiği için bebeği istediği zaman vermiş ama süt gelmeyince bittiğini idrak etmiş çocuk..
ne kadar sağlıklı bir yöntem bilmiyorum..( yani bebeğin anneden ayrı tutulması..)
uygulamadan yine bir uzmana danışmak lazım.

Örg: Kriz anında derin ille meme istiyor...
"Biliyorum Kızgınsın KIZGIN kızgın..Meme istiyorsun İSTİYOR istiyor..Ama Artık Meme yok.Şimdi uyku vakti...Anne meme meme MEMEEEEE diyorsun.Ama artık meme bitti...Derin büyüdü ve meme bitti..."
Halen ağlama krizi devam ediyorsa..
"Hadi bakalım biraz süt içip sonra tekrar yatağımıza gelelim". Yada"Bir parça Kurabiye alalım ve tekrar
yatağımıza gelelim"... Eğer gelince tekrar devam ederse bunları tekrar tekrar yapabilirsin..

soytarı & mewcan cok tesekurler kızlar saolun desteginiz icin

zeynep malesef oyle bir donemde ondan ayrı kalmam söz konusu bile degil,dayanamam, bi şekilde onu birey yerine koyup onunla surekli konusacagım.. sana da tesekurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…