- Konu Sahibi DreamLover
-
- #8.721
herkese selam, okulumuza eş durumundan atanan öğretmen nedeniyle sınıfım ikiye bölünüyor ve ben 5 yıldır okuttuğum öğrencilerimden ayrı kalmak zorundayım, çok ama çok üzgünüm, bugun ne kadar ağladılar bir bilseniz
onlar ağladıkça benim içim sızladı
canımya kıyamam kuzulara bizimde öyle bir durum olmuştu çok üzülmüştü çocuklarherkese selam, okulumuza eş durumundan atanan öğretmen nedeniyle sınıfım ikiye bölünüyor ve ben 5 yıldır okuttuğum öğrencilerimden ayrı kalmak zorundayım, çok ama çok üzgünüm, bugun ne kadar ağladılar bir bilseniz
onlar ağladıkça benim içim sızladı
soytarı & mewcan cok tesekurler kızlar saolun desteginiz icin
zeynep malesef oyle bir donemde ondan ayrı kalmam söz konusu bile degil,dayanamam, bi şekilde onu birey yerine koyup onunla surekli konusacagım.. sana da tesekurler
Oldu elifcim oldu olmazmı..!!
umarım herkese faydası olur
ilk başlar sıkıcı ama ilerleyen sayfalarda çok keyif alacaksın...! hemen eve gidip ruze de uygulamak isteyeceksin..Hele Yumurcak-çayı ilk konuştuğumda deniz in yüzündeki gülümseme ve gözündeki ışıkdan
sonra hiç çekinmeden konuşuyorum..( konuşunca biraz garip oluyor insan çünkü) heryerde
markette evde dışarda misafirlerin yanında...o ağlama krizleri veya inatcılığı yenmek sankinleştirmek daha önemli çünkü
Oldu elifcim oldu olmazmı..!!
umarım herkese faydası olur
ilk başlar sıkıcı ama ilerleyen sayfalarda çok keyif alacaksın...! hemen eve gidip ruze de uygulamak isteyeceksin..Hele Yumurcak-çayı ilk konuştuğumda deniz in yüzündeki gülümseme ve gözündeki ışıkdan
sonra hiç çekinmeden konuşuyorum..( konuşunca biraz garip oluyor insan çünkü) heryerde
markette evde dışarda misafirlerin yanında...o ağlama krizleri veya inatcılığı yenmek sankinleştirmek daha önemli çünkü
cnm dedim ya pedagog la konuştumcanımya kıyamam kuzulara bizimde öyle bir durum olmuştu çok üzülmüştü çocuklar
olsun canımya üzme kendini nasılsa aynı okul içindesiniz öğrencilerini görürsün canım
neler yapıyorsun canım bayrama planların varmı izmire gitmeyi düşünüyormuusn
9 gün tatil değerlendirmek lazım dimii danammm.ardayada geçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazımm
canımm ya çok düşkünmü canım derim memeye
inşallah sorunsuz bırakır.babasının dönüşünü bekleseydin canımm
tabi yinede sen bilirsin.babasıylada oyalanır bırakması daha kolay olur belki
araştırdım canım tam olarak siparişi tamamlamamışımmÖbür verdiğin sipariş ne oldu zeynep cim:)
Keşke onu bir araştırsaydın sipraiş vermeden önce...
cnm dedim ya pedagog la konuştum
bu defa bana karşı babayı kullanabilirmiş,
babalar biliyorsunuz hic dayanamazlar aglamalarına,
ablam ya da annem yardımcı olacak artık:::::::
inşallah cnm inşallaharaştırdım canım tam olarak siparişi tamamlamamışımm
o yüzden kitabım gelmemişş
pardon canım ben atlamışım o masajını
inşallah kolaylıkla bırakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?