Bebeklerimiz ve Biz

canım bu bayram kayınvalidemlere adanaya gidiyoruz:çok üzgünüm:bu bayramda annemi göremeyeceğimsenağlamakısmetse yarıyıl tatilinde izmirde olacağım, mavicem ve monpettile kahve içeceğizhihoyyyt

canım size de geçmiş olsun, allah beterinden korusun kuzuları:Saruboceq:

iyi akşamlar
kuzu uyudu ben de meywe hazırladım,kocisle actik bilgisayarlari :)))
bugun film yok , takı,yok,puzzle yok ,başka da bişi yok ...:))

iyi akşamlar canım derini yatırdın kocişle meyve heee
bende yezdayı yatırdım kocişte koltukta uyuya kalmış bende bakayım dedim kk kimler var sen gelmişsin başkada kimse yokkk

ewet kadiscim oyle walla
benim kocacim hayatta koltukta uyuyakalmaz,huyu degildir ama ben sewerim :))

canım bu bayram kayınvalidemlere adanaya gidiyoruz:çok üzgünüm:bu bayramda annemi göremeyeceğimsenağlamakısmetse yarıyıl tatilinde izmirde olacağım, mavicem ve monpettile kahve içeceğizhihoyyyt

evet evettttta.s kesinlikle içeceğiz inan bana dört gözle bekliyorum yarı yıl tatilini.... fatoşummmm duydunmuuuu

iyi gecelr fıstıklarımmm leyloşumu bırakmadım akşa yemeğinide birlikte yedik eşide buraya geldi hoş bir akşamdı çok seviyorum leyloşumu çoookkk can dostum benimmm..:1hug:.. hepinize iyi gecelr diliyorum vede kesintisiz uykular yarın görüşmek dileğiyleeee hoççakalınnnnn

Herkese Günaydın...
Keyifler yerindedir umarım...
Biz iyiyiz çok şükür akşamları deniz i kendi yatağında yatması için alıştırmalar yapıyor...
ama başarısız oluyoruz ikimizde..yatağa koyduğum anda boynunu büyük deeeellll deeeelll diye mızmızlanınca
benim yelkenler suya iniyor alıyorum koynuma bizim yatakda uyutuyorum... oda beni özlüyor bende onu.. sanırım şimdilik eski uyuma alışkanlığına devam...

tüm güzel yürekli annelere günaydın bu gün işim çookkk az sonra çıkacağım bankaya gideceğim oradan çıkıp eşimin bağ-kurunu yatıracağım eğer fırsat kalırsa doktora uğrayacağım üzerinize afiyet boğazlarım pek iyi değil bayram üstü kötü bir süpriz istemiyorum en iyisi önlem almak 12:00 da çağatayı okuldan alıp eve gelicem sonrada gezmeye bir arkadaşlarda toplanacağız hepside bir güne denk geldi offf offf çağanın kahvaltısını yaptırıp hemmen çıkıyorum sizlere şimdiden iyi sohbetlerrrrrr

günaydın dünyanın en güzel anneleri...
günümüz güzel geçer inşallah..
daha erken biliyorum ama akşam olsda kuzulara kavuşsak..

günaydın canım...
ruze hep kendi yatağında yatıyordu..hiç yanımıza alışmadı ama bu aralar gece çok huzursuz yatıyor bende yanıma alıyorum....o zamna deliksiz uyuyor..acaba alıştı mı dersin?
canım ne yapacaksın o kadar özlüyoruz ki onları onlarla geçirilebilecek tüm zamanları kesintisiz değerlendirmek istiyoruz...tek tesellim şu bayram tatili o da bitince ne yapacağım bakalım

Mavilim büyük ihtimalle süt gaz yapıyor canım...ondandır huysuzluğu..
Deniz bizimle yatmıyor sadece uyuyana kadar yanına uzanıyorum
saçlarımla oynuyor uyuyunca yatağına alıyorum..ben şimdi direk yatağında
uyumaya alıştırmak için uğraşıyorum kendi kendisine uyusun diye ama
dediğim gibi olmuyor...ille bana sarılarak saçlarımla oynayarak uyuyacak

Merhaba çokocum nasılsın canım..?
Geçenlerde tv de vanda bir ilk öğretim okulunda müzik öğretmeni
öğrencilerine gitar çalmayı öğretmiş..o kadar hoşuma gittiki ne kadarda güzel
çalıyorlardı....

selam kızlar nasılsınız bakalım,
bugün hava çok bulutlu benimde içim karardı hiç birşey yapasım gelmiyor
hepinize bulutsuz bir gün dilerim...

bu arlar bizim zibidikdekoynumuzda uyuyor sarılıp ninni söylüyoruz öyle dün gecede babası aldı koynuna Ali babanın çiftliğini söyleyip uyutmuş :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…