Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlar nasılsınız bakalım,
yelizcim geçmiş olsun denize inşallah önemli bişeyi yoktur tekrardan ateşlenmez,
tatarım geçmiş olsun Gizemede, babanada Allah yardımcınız olsun,

Bayramınızı şimdiden kutlıyım ben belki uğrayamazsam bizde Mengene gideceğiz çünkü
hepinize hayırlı Bayramlar dilerim mutlu, huzurlu, sevgi dolu olur inşallah
bebişlerimizide teker teker öpüp kokluyorum, cici fotolar çekmeyi unutmayın olurmu :))

canımmmm alişimin anasıııı
özledim kıs senii
napıyonn
alim nasıl?
valla iyiyiz biz
patır patır diş çıkartıyoruz
biraz önce uyuttum zilliyii
bugün su çiçeği aşısı için götürcem eşim gelsin işten
bide byarmalık bişeyler bakcaz kuzumaa

merhaba nasılsınız kızlarr bakalımmm
ayşegülcüm merhaba canım nasılsın aliş nasılll
elifcim bizde aynı durumdan muzdaripiz canımmm ama gelmeyi düşünmüyorummm:))))))))
yelizcim denomuzun nesi varki acep geçmiş olsun beki dişlerindendir canım
nimetcim nasılsın kuzum yaaa hiç elmiyon buraya nilimiz nasıll bakimmm
bende herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum hayırlı bayramlar giremezsem topiğe yazıyorum bebişlerinizi öpüyorum nice bayramlar görsünler inş...

selam kadişcimmm iyiiym canım bayağ oldu değlmii görüşmeyeliiyezdam nasıll??
kocaman olmuşşş
hayırdır yelizcim denomun nesi varrr

maalesef bizde cuma başlıcaz işe
işten çıkarmalar bu kadar çokken giderim vallaa

yezda iyi şimdi aradım uyuyormuş büyüdü cadı sorma albümümüze baktınmı nimet teyzesi kocamn oldu kızım :1hug::1hug:

Saol kadiscim salı gününden beri hafif grip ti 2 gece ateşlendi öksürükde hırıltı bıraktı göğsünde..
bugün göstercez tekrardan çok sık rahatsızlanmaya başladı geçen kış gibi yaşamak istemiyorum
bağışıklık veya + vitamin mi vermesi gerekiyor onları enine boyuna konuşucam..çocuk her ay antibiyotik alıyor..1 hafta 10 gün iyi son sarbaşa.. gündüz bişey yok ara ara öksürük dışında ama geçe birden çoğalıyor hepsi ateşde olunca çok huzursuz oluyor doğal olarak(( çok moralim bozuk
Bizim dişler durdu canım 16 tane var öbürleri 22 aylıkda çıkıcakmış..

nimoom iyiyim bebem nasıl olam bende ösledim geldiğin zaman ben olmuyor denk gelemedim epeydir, demek Nil patır patır ha bütün bebişler benim zibidiki geçti kız daha 2 dişi var :)) büyüdü iyice danam benim her bi yaramazlıktan anlıyo valla koşturup duruyor beni, aşı var demek yaptırın bakalım bizde 1-2 ay önce yaptırdık su çiçeğini bayram dönüşü pazarteside sağlık ocağındaki son karma aşısı var ondan sonrada hepatit A, pnömokok yaptıracaktım artık sağlık ocakları yapacakmış bakalım onuda sorarım gidince bizde böyle işte, ne alacaksın bakalım Nil hanıma bayramlık bizde çıkcaz öğleden sonra paşama takım elbise alcaz :)))

uzun zamandır üzerime kıyafet almıyordum malum kilolar falan
dün kocişle arkadaşın tarif ettiği bir yere gittik bu sene hırkalar moda malum bide uzun kazaklar falan
girifk mağazaya bayıldım hemde çok uygundu fiyatlar max 40 milyon falan
ama el gelelim hepsi 36 beden için moralcağıızım bozulduu
kocişte kilo verdin ama göbüş kaldı dedii
gögüslerde büyük haliylen
o sebepeln başka bi mağazaya gydik kalıpları daha geniş bir hırka ladım
kilo vermme lazım yahuuuuuu

benimde göbiş kaldı napcaz yaaaa hiç bi yerimde başka bişey yok göğüs, popo, basen 0 tekrar düştüm 34 bedene, yani ama gel gelelim o göbüş yokmu o göbüş ((

Şimdi öksürük varmış biraz canım eşim evde çıkmadan kahvaltısını verip şuruplarını verdim
ventolin ve dolven vardı evde.. şimdi ara ara öksürüyor... saat 2 de randevu aldım canım (

yezda iyi şimdi aradım uyuyormuş büyüdü cadı sorma albümümüze baktınmı nimet teyzesi kocamn oldu kızım :1hug::1hug:

aaaa bakmadım canım bakayım hemennn

ah yelizcim denoma ne olmuş öylee . hakakten olmaz böyle. başışıklık arttırıcı şurup versin. çok geçmiş olsun canım. acil şifalar versin allah kuzumaa,

valla aliciğimin dişleri birden çıkacak ama çok zor olacak sanırmm
11 tane etti bizimde azılar çıkıyor şu an. pnomokok olayına bende sevindim son dozu kalmıştı biizimde
martada diğer karma aşısını vurulcaz
valla ne layım bilmiyorum
ayakkabılarını kaybettk kuzumun ayakkabı alcam önc
pantalon ve kazak almayı düşünüyorum. çok soğuk olcakmış bayram elbiseyle üşümesin yavrum.
kadife takım bulursam alıcam
takım elbise alcan hee yakışıklıyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…