- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.061
littlefairy .!.:selam kadişcimmm iyiiym canım bayağ oldu değlmii görüşmeyeliiyezdam nasıll??
kocaman olmuşşş
hayırdır yelizcim denomun nesi varrr
maalesef bizde cuma başlıcaz işe
işten çıkarmalar bu kadar çokken giderim vallaa
yezda iyi şimdi aradım uyuyormuş büyüdü cadı sorma albümümüze baktınmı nimet teyzesi kocamn oldu kızım :1hug::1hug:
Saol kadiscim salı gününden beri hafif grip ti 2 gece ateşlendi öksürükde hırıltı bıraktı göğsünde..
bugün göstercez tekrardan çok sık rahatsızlanmaya başladı geçen kış gibi yaşamak istemiyorum
bağışıklık veya + vitamin mi vermesi gerekiyor onları enine boyuna konuşucam..çocuk her ay antibiyotik alıyor..1 hafta 10 gün iyi son sarbaşa.. gündüz bişey yok ara ara öksürük dışında ama geçe birden çoğalıyor hepsi ateşde olunca çok huzursuz oluyor doğal olarak(( çok moralim bozuk
Bizim dişler durdu canım 16 tane var öbürleri 22 aylıkda çıkıcakmış..
nimoom iyiyim bebem nasıl olam bende ösledim geldiğin zaman ben olmuyor denk gelemedim epeydir, demek Nil patır patır ha bütün bebişler benim zibidiki geçti kız daha 2 dişi var :)) büyüdü iyice danam benim her bi yaramazlıktan anlıyo valla koşturup duruyor beni, aşı var demek yaptırın bakalım bizde 1-2 ay önce yaptırdık su çiçeğini bayram dönüşü pazarteside sağlık ocağındaki son karma aşısı var ondan sonrada hepatit A, pnömokok yaptıracaktım artık sağlık ocakları yapacakmış bakalım onuda sorarım gidince bizde böyle işte, ne alacaksın bakalım Nil hanıma bayramlık bizde çıkcaz öğleden sonra paşama takım elbise alcaz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?