Bebeklerimiz ve Biz

sorma nimetcim yaaa...çok canım sıkılıyor... anlamadım şey kaç zamandır iyileşmiyor doğru düzgün
demek gibi bağışıklı sistemini kuvvetlendirici şurup ve vitamin sorucam...

Kilo içinde elma sirkesi için şekerim..sabah akşam bir tatlı kaşığı 1 bardak ılık suya ekliyorsun..
özellikle bel göbek gidiyor..Denenmiş ve test edilmiştir. benim 1 kilom kaldı oda kızımdan hediye olsun bana

ayşecim son karma 1,5 yaşında yani 18 aylıkken yapılmıyormuı alişin takviminde 16 aylık yazıyor canım.
Pönomokok u bende sordum bizim komşu sağlık ocağında çalışıyor evet yılbaşından sonra gelecek
size haber veririm dedim..

evet canım 16 biti geçen ay sonunda bayram sonrası 15 i oluyor 16.5 olmuş oluyor ama ogüne yazmışlar aşı kartına 18 de vuruluyor ama bi zararı olurmu ki olmazsa arar sorar ona göre daha geç giderim, neyse kociş aradı kızılaya gidiyormuş dünüşte Ankamalla gidecek bizde oğlumla giyinip metroyla gitcez görüşmek üzre hepinizi öptüm, nimoom balım özletme kendini emi,
sibelcim hayırdır noldu üzme kendini canım...

Bilmiyorum canım denize 18 aylıkken gel dedikleri için dikkatimi çekti..
sen bayram dönüşü bir sor bakalım..belki tarihi yanlış yazmışlardır..
öpüyorum seni ve alişi iyi gezmeler

canım arkadaşalrım güzel annelerim...belki görüşemeyiz..
hepinize şeker tadında, mutlu, sağlıklı, huzurlu bir bayram diliyorum...
bayramınız kutlu olsun....
hoşçakalınnnn

esımın dayısının karısı telasl bızden para ıstedı yenı evlıydım 3 tane bılezıgımı bozdurdum verdım 1 ay sonra gerı verceklerdı aradan 2 yıl geçtı ne arıyolar ne soruyolar gecen esım aramış napıyonuz dıye sıze parayı vercez hesap verın dedıler verdık 2 aydır her hafta kadın pana parayı yollucak yok sınır ettı bızı bıde yalancı dolandırıcı kımse sevmıyor kocası bıle kayuınvalıdemı bıle nefret ettırmış duşunun yanı.benım yengemın kızıyla o kadının oglu konuşuyolarmış bu yegenmımın msnsını acmış ben yegenım zannettım napıyon dedım oda kızmış gıbı konuştu benımle dedım bende ne ayıp serefsızlık ya benı çocuk gıbı her hafta kandırıyor kadaın dedın ayıp ya ayıp verceklerıde yok haram olsun verdıgımız para dedım haram olsun dememın sebebı yenı 80 90 mılyara sıfır pesın araba aldılar 2 ayda bır evını yenılıyor tabı bu yazdıklarını oglu gördu ve anasına babasına göstermış k.valıdemde ıyı yapmışın dedı ama babası esımı arıcakmışta bılmemnede

iyi akşamlar kızlar..tatarım çok geçmiş olsun canım..
denomuzda inşallah bir an önce düzelir.
mavilim kötü şans canım neden 9 gün tatili yaptırmazlarki insana..

arkadaşlar merhaba şöyle bir göz attımda pnomokok aşısından bahsetmişsiniz oğluma yeni vurdurdum oğlum iki buçuk yaşında iki doz yaptırdım eczaneden aldık vurdurduk artık yeni doğan bebeklere devlet vuruyormuş bizimkine vurulmazmı diye sordum bu yıl içinde doğan bebekler için geçerli dediler.Benim çocuğumda çok hastalanıyor her ay antibiyotik kullanıyor ben çok şey denedim ama hastalıkların önüne geçemedim

kız sen buna bittim diyon ee süper olmuş vallaaaaa istemeden olmuş ama cuk olmuş yani:lepi:

başın saolsun tatarım
ama çok acı çekiyor diyordun allah kurtarmış hemde mübarek günde .
allah herkese ble arefe gibi güzel günlerde vefat etmeyi nasip etsin. mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…