Bebeklerimiz ve Biz

Eewt tatlım yaa baya beklediler nişanlı, olsun diyoruz artık..:)) (1,5 yıl )
ohh görümcen fazla beklemiyecek nişanlı sanırım.şimdiden Allah mesut etsin..
kıyafet işinide şimdiden çözmüşün dayın sayesinde. güle güle giy cnm..
Bizde kendimizi düzebildik anca. Albinaya da annennesi alacak....

ya ne bılım nekadarda olsa kadına laf dedım ama hakkımdı ya benımde oglumun hakkı var o parada onlar mıs gıbı yasasın bız parayı beklıyelım bıde cocuk gıbı oynatsın benı

slm kızlar
nasılsınız güzel anneler
eminim bugün herkes çok yoğundur, malum arefe günü dolayısıyle
eşim ve annesi kabir ziyareti için gittiler
ben de zeyneple evi bekliyorum
hava serin olmasaydı bizde gidecektik (

soytarım çok geçmiş olsun cnm denizimize
umarım ciddi bi rahatsızlığı yoktur bayram öncesi

ah tatarcim cok uzuldum
mekani cennet olsun
allah rahmet eylesin, bekliyordunuz aslinda diil mi ? ama her nekadar hazirlasanda kendini aci cekiyorsun yine de....
sizlere sabir diliyorum...

merhaba benden de...
zehracim bizde simdi kabir ziyaretinden geldik,kizim esim we ben...
esimin babasinin kabri,1990'da wefat etmis,dualarimizi ettik geldik,allah kabul etsin herkesin dualarini...

kuzu da uyudu simdi,bugun disari cikmayi hic dusunmuyoruz cok kalabaliktir heryer,...

ya ne bılım nekadarda olsa kadına laf dedım ama hakkımdı ya benımde oglumun hakkı var o parada onlar mıs gıbı yasasın bız parayı beklıyelım bıde cocuk gıbı oynatsın benı

ah be cnm bu insanlar böyle işte.. milletin hakkıyla birşeyler arttırıp kendilerini uyanık iş bilir sanırlar..
ama bu dünyanın altıda var orayı hiç düşünmezler..
Söylediğin laflarda işe yarıyacakmı bakalım.. Onurlu insanlar olsalardı zaten söyledikleri günde ödemelerini yaparlardı..

Yerinde olsam bir daha hiç muhatap olmam. Anladın nasıl insanlar olduklarını, giden parada başınızın gözünüzün sadakası olsun artık..

Ben de herbirinizin bayramini ayri ayri kutlar, huzurla mutlulukla , sewdiklerinizle guzel bir tatil gecirmenizi dileriiim...........................

ben kaçar kızlarr
Kuzum uyurken birazda iş yapim..

Hepinizin bayramı kutluyorum kızlar.. ..mutlu, huzurlu, sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum..Öpüldünüz...

arefe arefe evde tadilata kalktık benim eşkler pek iyi değildi babacığım artık eşime söyleyip durmamdan ve onunda kulak asmamasından bıkmış sanırım şuanda eşiklerimi yapıyor elinden herşey gelir benimmm babamınnnnn aslan dır o aslannn... mermerlerini bile kesip getirmiş... canım benim yaa kıyamam ben ona ... bizde kapandık çocuklarla odalarına bitirmelerini bekliyoruz.... şimdilik benden bu kadar aşk olsun zeyben kaçtın dimiii :çok üzgünüm:

tatarım basınız sag olsun cnm çok uzuldum dıcek bışı bulamıyorum

nilgüncüm kayınpedeerine allah tan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum nur içinde yatsın canım

başın saolsun tatarım
ama çok acı çekiyor diyordun allah kurtarmış hemde mübarek günde .
Allah herkese ble arefe gibi güzel günlerde vefat etmeyi nasip etsin. Mekanı cennet olsun

cnm başın sağolsun
allah rahmet eylesin..

ah tatarcim cok uzuldum
mekani cennet olsun
allah rahmet eylesin, bekliyordunuz aslinda diil mi ? Ama her nekadar hazirlasanda kendini aci cekiyorsun yine de....
Sizlere sabir diliyorum...

tatarım başınız saolsun..allah rahmet eylesin.........
saolun kızalr alah razı olsun iyi dilekleriniz için teşekür ederim

bayramınız mubarek olsun

dedım bırsuru sey ama ben paragöz oldum ben hıç bızaman para ıstemedıgım halde bıde ben yengeme kırk defa dedım yenge benım parayla ışım olmaz ama paraqyı aldıktan sonra hıç aramadınız 2 yıl oldu ya bıze dıyın veremıcez kabuluz ogluna mama alırsın nıyetıyle vermış oluruz ama yuok 40 defa vercezw her hafta yolluyo gıdıyom bakıyom yok en sonunda o sınırle yegenımle dertlestım domuz karı ya böyle serefsızlıkmı olur haram zıkkım olsun 80 90 mılyyarlık pesın araba alıyolar dedım yazık ya dedım onuda yengemle dayımın oglu okumuş annesıne babasına göstermış

boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bayramın kutlu olsun şekerimmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…