- Konu Sahibi DreamLover
-
- #9.101
slm kızlar
babamı kaybettik bu sabah saat 9u,5 geçe
iyi geceler
zeybennep cerkeztawugu yapmayi biliyormusun ? tarifini werirmisin?
Şimdi öksürük varmış biraz canım eşim evde çıkmadan kahvaltısını verip şuruplarını verdim
ventolin ve dolven vardı evde.. şimdi ara ara öksürüyor... saat 2 de randevu aldım canım(
Ohh ne güzel zeynepcim düğün var demek...
ciciler aldınmı albina ya..
Benim görümceminde ocağın 3.haftası nikahı olacak...ama herbişeyimiz hazır bizim çok şükür
Dayımlar tekstille uğraşıyor Vivit e dikiyorlar sağolsun bana elbise getirmiş o kadar güzel olduki
üstüme diktirsem bu kadar çuk diye oturmazdı..:) bu işimide dayım çözmüş oldu :)))
Sibelcim allah sağsalim gidipgelmek nasip etsin canım
slm kızlar
babamı kaybettik bu sabah saat 9u,5 geçe
bekliyorumbiliyorum? Özeline yazarım cnm....
ya ne bılım nekadarda olsa kadına laf dedım ama hakkımdı ya benımde oglumun hakkı var o parada onlar mıs gıbı yasasın bız parayı beklıyelım bıde cocuk gıbı oynatsın benı
tatarım basınız sag olsun cnm çok uzuldum dıcek bışı bulamıyorum
nilgüncüm kayınpedeerine allah tan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum nur içinde yatsın canım
başın saolsun tatarım
ama çok acı çekiyor diyordun allah kurtarmış hemde mübarek günde .
Allah herkese ble arefe gibi güzel günlerde vefat etmeyi nasip etsin. Mekanı cennet olsun
cnm başın sağolsun
allah rahmet eylesin..
tatarım başınız sağolsun cnm
ne mübarek bi günde vefat etmiş baban
toprağı bol, mekanı cennet olsun cnm ya
veren de allah alanda allah
hepimizin gideceği yer orası, rabbim hepimize hayırlı yaşamlar, hayırlı ölümler nasip etsin
ah tatarcim cok uzuldum
mekani cennet olsun
allah rahmet eylesin, bekliyordunuz aslinda diil mi ? Ama her nekadar hazirlasanda kendini aci cekiyorsun yine de....
Sizlere sabir diliyorum...
saolun kızalr alah razı olsun iyi dilekleriniz için teşekür ederimtatarım başınız saolsun..allah rahmet eylesin.........
dedım bırsuru sey ama ben paragöz oldum ben hıç bızaman para ıstemedıgım halde bıde ben yengeme kırk defa dedım yenge benım parayla ışım olmaz ama paraqyı aldıktan sonra hıç aramadınız 2 yıl oldu ya bıze dıyın veremıcez kabuluz ogluna mama alırsın nıyetıyle vermış oluruz ama yuok 40 defa vercezw her hafta yolluyo gıdıyom bakıyom yok en sonunda o sınırle yegenımle dertlestım domuz karı ya böyle serefsızlıkmı olur haram zıkkım olsun 80 90 mılyyarlık pesın araba alıyolar dedım yazık ya dedım onuda yengemle dayımın oglu okumuş annesıne babasına göstermış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?