Bebeklerimiz ve Biz

Yüreğinize damla damla umut, günlerinize bin tatlı mutluluk dolsun.Sevdikleriniz hep yanınızda olsun, yüzünüz ve gülünüz hiç solmasın Bayramınız Kutlu Olsun

Herkese merhaba
Sewdiklerinizle mutlu huzurlu sağlıklı bir bayram geçirmenizi dilerim.
Kuzumun Dr.kontrolünde buronşlarının tıkandığını öğrendik kullandığımız ilaçlara devam etmemizi söyledi 2gündür çok düzenli veriyorum iyiye gidiyor inş.yarın daha iyi olacak...

Şimdi annemcimdeyiz sabah erkenden geldik kahwaltımızı yaptık...bayram ziyaretlerine
gittik we geldik...

Şimdilik bu kadar hepinize kucak dolusu öpücükler

slm kızlar
babamı kaybettik bu sabah saat 9u,5 geçe

Canım benim Mekanı cennet toprağı bol olsun..başınız sağolsun...

yelizcim gecmis olsun
endiselenme ....
opuyorum haberdar et bizi de ...

Sana ve diğer merak eden arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim...a.s.

slm kızlar
tatarım yeni gördüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ne mübarek bir zamanda vefat etti.
herkesin bayramı mübarek olsun.Bugün oğluşumunda doğum günü çifte heyecan var bizde kızlar.
umarım herkesin bayramı sağlıklı ve güzel geçiyordur.

saol yelizcim saol semacım

iyi bayramlar dilerim sevdiklerinizleeeeeeeee

bizim bayram pek iyi gitmedi umarım sizin iyi gecmiştir

günaydın yelizcim
bizim gecemiz çok uykusuz geçti maalesef, emir çok hasta
dün gece birden burnu oluk gibi kanamaya başladı
bugün dr a götürdü eşim annesini ve emiri
kayınvalidem de hasta
şimdi aradım halen hastanedelermiş
emirin de kulak iltihabı ve faranjiti varmış((

Selam zehracım..
Çok canım sıkılıyor çocukların hastalandığını duyunca..
bizimde ilaçlar bugün yarın biter ama göğsündeki hırıltı geçmedi..dr unu arayacağım..
sizede çok acil şifalar diliyorum...
çok öpüyorum

off ya niye şu hastalılarda tatile girmezki... soytarı denoya çok geçmiş olsun canım tez zamanda acil şifalar diliyorum...

zehracım emire ve kayınvalidenede çok geçmiş olsun kıyamam ya burnu çok mu kanadı eminim çok korkmuşsundur.. bu tür extrem durumlarda benim aklım başımdan gidiyor allahtan eşim soğuk kanlı da yerine müdahalelerde bulunuyor... tez zamanda acil şifalar canımmm allah beterinden korusun tüm yavrularımızı...

çağan iyi gibi atlattıya banziyor çağatayın da sanırım yani inşallah bu antibiyotiği son olacak ekimin 30 undan beri her seferinde mg ı daha düşükde olsa 4. antibiyotiği yani bir de şu siyah turp ilacından yaptım çok meth ettiler denemeken zarar gelmez bitkisel bir şey sonuçta...

tüm hasta kuzulara acil şifalar diliyorum:Saruboceq:

bizde dün kurban işini hallettik allah kabul etsin inşalah herkesin kurbanını... kasap olan arkadaşlarımızla girdiğimiz için bizim kurban işi geç saate kaldı neyse bu vecibeyide yerine getirmek nasip oldu çok şükür işmiz akşam geç saatlere kalınca hiç kimseye gidemedik akşamda 22:00 civarlarında annemler geldi onlarla birlikte gittik sabahta yengeme teyzeme felan gittik bayram ziyaretlerine şimdi evimizdeyiz...

bir bakayım dedim herkese iyi akşamlar tekrardan mutlu bayramlar...a.s.

hepinizin kurban bayramını kutluyorum.
uzun zamandır giremiyordum .

nilgüncüm yeni gördüm.başınız sağolsun.
semacım doğum gününüz kutlu yeni yaşınız hayırlı olsun.

yelizcim denoma geçmiş olsun inşallah iyileşir.

zehracım sizede geçmiş olsun.demek emir inde faranjiti azdı.berra da aynı canım ya.kaç günlerdir hastayız.bayramda dahada arttı.2 gecedir hiç uykumuz yok.gündüz azda olsa uyuyor.yemiyor içmiyor,uyumuyor.çok zor çocukjların hasta olması ya.

hepinizi kocaman öpüyorum kızlar

çok saol mavicem benim yaa
dediğin gibi acayip korktum
gece 5 ti burnu kanamaya başladığında
üstünü örtmeye diye kalkmıştım anne midem bulanıyo kusucam dedi, tam kalkacakkende anne burnum kanıyo demeye başladı
o arada babasıda uyandı
ben bakamadım korkudan, panik oldum baya bi
eşim tampon falan yaptı burnuna bi süre kanadı sonra durdu
gecenin o saatinde neti açıp hemen burun kanamasını araştırdım telaştan ve korkudan
bugün ilaçlarını kullanıyorum 5 farklı ilaç yazmış dr

semihacım çok saol cnmm ya
demek berra da hasta
allahtan acil şifalar diliyorum boncuk gözlü prensesine
cnm çocuklar hasta olduklaında hiç bişey yemiyolar , zeynep te 3 gün sadece emmişti, hiç bişey yemedn
inşallah berra da yarın daha iyi olur da yemeklerini yemeye başlar

İyi akşamlar kızlar...
Ziyaretlerimizi yaptık we geldik..

Zehra cım emirin burnu kanamış..ben o sıra denizden okuduğumu anlamadım..çok geçmiş olsun tekrardan
Sebep ne peki..??

Semihacım senin kuzunada çok geçmiş olsun canım..denizde aynen yemiyor içmiyor...uyku desen aynen
huysuzluk mızmızlık krizleri..bütün gün mızmız şekilde dolaşıyoruz...

mavicem canım sanada iyi bayramlar oğluşlarının iyiye gitmesine çok sevindim...umarım bizim kuzucuklarımızda yarın daha iyi olurlar...

Doktorumuzu aradık durumu ile ilgili ama tatilde olduğu için kapatmış telefonunu :S
hastalığı geçmez ise başka dr a gidicem bende çünkü bir ilacı bitti..

Benden bu kadar içerden bekliyorlar...öpüyorum hepinizi..

selam ızlarrr.
hasta bebeişlere geçmiş olsunnn.bayram üstüü hastalılar iyice arttı.
ezgide hasta yavrum kaçgündür öksürü mahfetti.bende hastayımm idrar yollarımda sorun var sanırımm
hepinizi çok çokk öpüyorummmm

selammm sanırım hastalıklardan başka değişen bir durum yok acil şifalar tüm kuzulara eşim kıyma çektirmeye gitti birkaç eşimin akrabası kaldı onlara uğrayacağız ziyaret babında yani sonra eşimin dayısına gideceğiz sanırım günü orada bitiririz... görüşmek üzereee hoşçakalın sağlıkla ve huzurla kalına.s.

kızlar ıyı geceler hepınıze sızlerı cok ozledım valla buradan bayagı bır ayrı kaldımmmmm

hasta olan bebıslere acıl sıfalarrrr
yarın antalyaya gecıyoruz ayın 22 dede evımde olucam ınsallah hepınızı opuyorum sekerlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…