Bebeklerimiz ve Biz

kızlar bahsetmiştim bi ara netiminde olmadığı dönemde berfe bronşit olmuştu..daha doğrusu olmak üzere iken biz farketmiştik..2 haftalık tedavi sonrası atlattı kuzum neyseki..insan ne kadar üzülüyor onları öyle halsiz ve ağlamkalı görünce...

:1hug: :1hug: :1hug:

mavicem,soytarım burda görünüyor öpüyorum sizleride kızlar...

sanada iyi gecelr canımmm ehh sorunlar hallolduğuna göre bekliyoruk artıkın

Herkese iyi geceler mutlu sağlıklı yarınlar diliyorum

sanada iyi gecelr canım görüşmek üzere iyi uykular

slm kızlar
bütün kızlar toplanmış :))))

yelizcim mutluluğuna inan bizde ortağız canım.bu gece rahat uyuyacağız.

mavicem canım nasılsın.

mevcan internette sorun kalmamış.artık aramızdasın sende.

kadis sanada merhaba canım.

çok geçmiş olsun canım ya görmedim yada gördüm yazdığını unuttum... sağlıkları tüm kuzuların yerinde olsun inaşallah:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız kustıum valla sıze kımse numarasını vermemış dunurum harışç ay sapıklık yapcak halım yok bı hatır sorardım dadıldeyken topigi sorardım malum gıremem gezmedeyken

kadişşşşşş niye bölee :1shok:bakıyon kısss yazsanaaa

semihacım sanada iyi geceler canımmm:1hug:

pardonnn sen numaramı istediydünnn:uhm: ben görmedim galibeee vireyim hayatım tabi benimkünü istersenCADIARZU

herkesciklere iyi geceler
ben yatayım artık.malum berra nerdeyse uyanır.
eski düzenimi çok özledim çoookk
hepinize kesintisiz uykular...kuzucukları öpüyorum.

herkesciklere iyi geceler
ben yatayım artık.malum berra nerdeyse uyanır.
eski düzenimi çok özledim çoookk
hepinize kesintisiz uykular...kuzucukları öpüyorum.

tekrar iyi gecelr canım herkes kaçmışşşşşş:çok üzgünüm: ehh kadiş ben sana yarın sorarımmmmm:mymeka:kötükedihüso

günaydın arkadaşlar baydır uğraymıyorum kızım büyüdükce yaramazlıklarıda çok oldu onada zaman buldukça buralardayım
inşallah herkesler iyidir geçmiş okuyamadım
hasta varsa herkese geçmişler olsun
hepinize güzel haftasonu diliyorum

günaydın kızlar...dilerim hepimiz için mükemmel bir hafat sonu olur...
akşam eve gittik kuzum çok huysuzdu..bir dakika kucağımdan inmedi..misafir geldi bi çay bile veremedim...
eşim dr.a gidelim dedi...gittik allahtan aynı dr. varmış...
ilacın etkisini göstermesi lazımdı dedi...
muayene etti...dosyaya baktı...ialcı düzgün kullanıyormusunuz dedi..
evet dedim...
ilaca bakayım dedi...bi baktı "bu benim yaxdığım ilaç değil dei"
beynimden vurulmuşa döndüm...
dr.ACTİDEM ÖKSÜRÜK ŞURUBU yazmış..eczacı olacak ACTİFED burun akıntısı giderici şurup vermiş..
yavrum 3 gündür çekiyo..
ısrarla antibiyotik yazmadı..pazartesiye kadar düzelmezse tekrar getirin dedi..
gece kabus gibiydi..
ya bir ya iki saat uyudum...çok işim var yoksa asla gelmezdim işe..
ne olur kuzularınıza ve kendinize iyi bakın..
zira ayakta duracak gücüm yok...öksürükde başladı...dualarınızı esirgemeyin lütfen....

Günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorum ben bu hafta evdeyim kuzumla beraber

sabah 09:40 kaltık kızımın kahvaltısını yaptırdım şimdide kendim yaptım birazdan bulaşıkları makineye atıcam . abnnem dün evimi toplamış silip süpümüş pek işim yok
bugün kaynoşlara gidiyoruz maltepeye yarın döneriz.

aynurcum sağol canım teşekkür ederim.

elifcim hay allah ya nasıl ezcacıymış bu karıştırmış okuma yazması yokmu bunların niye dikkat etmiyorlar anlamadım neyse en azından farkedilmiş ilaçlarını içsinde çabucak iyleşsin ruzişimiz.

işlerimi bitirip kuaföre gidicem kuzuyu anneme bırakıp tabi yoksa durmaz kuaförede kaş bıyık temizliği yapmak lazım.:) zamanı geldi

yine girmeye çalşıcam

Canım çok teşekkür ederim,geçti çok şükür

sizede .ok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.

yelizcim mutluluğuna inan bizde ortağız canım.bu gece rahat uyuyacağız.

Canımsın çok saol gerçekten samimiyetinize bütün kalbimle inanıyorumŞeniz

Mavilim şaka olsa gerek yaa:1shok: eczacı veya dr bunu yaparsa kime inanıcaz ya,
ben bu gibi yanlışlık olmasın diye reçeteyi ilacı prospektüsünü defalarca okuyorum.
Yerinde olsa o eczacıya gider bir güzel hakkında gelirdimklava:,ya daha farklı bir ilaç verseydi:uhm: Allah korumuş yavrunu, haftasonu düzenli verirsen ilacını hiç bir şeyi kalmaz
Ruzemizin. Çok geçmiş olsun tekrar tekrar Tüm kalbimle dualarım sizinle, Merak etme
Ruzemizin p.tesiye kadar hiç birşeyi kalmaza.s

Bizde Güne erken başlayanlardanız,sabah 7 de kalktık,babamızı uğurladık kahvaltımızı yaptık, duşumuzu aldık,
Küçük hanım cdlikle meşkul,babamız gelince güzel bir azar işitcek :) bütün cdleri tek tek çıkartıp
Anne Muneeee diyor Cd annecim diyorum babanın diyor evet diyorum yerine yokuyor,
Şimdiden fotoğraf makinesi açtırdı bana,ekranına bakıp anne baak diyor bakıyorum elle sallayıp öpücük gönderiyorum oda bana ekrana bakarak elle sallıyor ve ekranı öpüyor :)))))) çok alemler bunlar yahuuu.
ama artık şimdi kendisi açtı ne çabuk öğreniyorlar bunlar yaa maşallah :))))))

saolun kızlar.....
kadiscim keyfibni çıkart ...yarasın size...
benimde gitmem lazımkuaföre bugün...

yelzicim vala şaka değil...
gidicem o eczacıya neler edeceğim...
her yere şiakyet edeceğim onu...
dr ilacın hem öksürük hem burun akıntısı için olduğunu yazmıştı...
prospektüsde burun akısı birde yabancı yazıyordu...onu anlamadm yoksa bende okurum birde evderuze için daha öncede almışız o ialcı bende doğru sandım...
inşallah kalmaz bişeysi...
hepiniiz çok öpüyorum
ben eve gidiyorum kızlar..
kuzum uyuyormuş..bütün gece uyumadı tabi..enerjiye ihtiyacım var...
iyi tatiller hoşçakalın kızlar

tünaydın kızlar
elifcim yazdıklarına inan çok şaşırdım.kimseye güvenimiz kalmadı artık.her yapılanı tekrar tekrar kontrol edecğiz demekki.umarım doğru ilaç en kısa sürede etkisini gösterir.

kadis iyi gezmeler canım.

yelizcim sen nasılsın.bak sen deno hanımın yaptığına demek fotoğraf çekiyor bıcırık...

yelizcim elifcim senihacım teşkkürler sağolun

doğru vallahi yelizcim farkındayım yağmurun kuaföre nasıl gidicem ya dursa bari dahada önemlisi kaynoşa nasıl gidicez neyse belki keser kociş işte gelsin bakalım ne olcek

yelizcim bu arada denoya maşallah gerçektende çabucak öğreniyorlar ya bizimkide araba sevdasından vazgeçti sanki gelip yine mutfak dolaplarını karıştırıyor cadı. yapma annecim diyorum gülüyor şirinlik yapıyor bana cimcime. kaynoşlarda rahat durmuycak bakalım nasıl zapteceğiz. :))))))

selam kızlar hepinize iyi haftasonları

elifçim inanamadım yaa bu ne sorumsuzluk.... çok geçmiş olsun canım tez zamanda acil şifalar tüm arkadaşlar ve kuzular iyi herkesin keyfi yerinde çok şükür benim evi şuan görseniz bir o bağırıyor biri anne anne immddaatttt diye bağırıcam şimdi görüşmek üzere kaçtımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…