- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.181
:1hug: :1hug: :1hug:bende bende çok sevindim Aynur'cum,ayaklarım yere basmadı mutluktan
yüreğim ağzımda girdim odaya,yerimde duramadım.Sorma Bizim Dr umuzda bunu söyledi,
O teşhis konduğunda ben dr'a nasıl olur bu gibi hastalıklar ateş-halsizlik- vs yapar
ama gördüğünüz gibi deniz çok eerjik mutlu yüzü gülüyor. "deniz için söylemiyorum sadece annesi çocuklar bu konuda anne ve babalarını çok yanıltıyorlar,tedaviye geçkalmışlık için en büyük neden bu çocuğum iyi huysuz değil mutlu neşeli ayakda durabiliyor diyorlar ve getirmiyorlar kontrol'e,çocuklar yetişkinler gibi yatağa düştükleri çok nadirdi.Eğer çocuğunuzda ters bir durum sezdiğinizde bunu hekimiznizle paylaşmalısınız gerekirse muayneye getirmelisiniz" dedi.
Çok ama gerçekten çok saol canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
sana ve paşalarınada iyi geceler
mavicem,soytarım burda görünüyor öpüyorum sizleride kızlar...
Herkese iyi geceler mutlu sağlıklı yarınlar diliyorum
kızlar bahsetmiştim bi ara netiminde olmadığı dönemde berfe bronşit olmuştu..daha doğrusu olmak üzere iken biz farketmiştik..2 haftalık tedavi sonrası atlattı kuzum neyseki..insan ne kadar üzülüyor onları öyle halsiz ve ağlamkalı görünce...
slm kızlar nasılsınız kustıum valla sıze kımse numarasını vermemış dunurum harışç ay sapıklık yapcak halım yok bı hatır sorardım dadıldeyken topigi sorardım malum gıremem gezmedeyken
herkesciklere iyi geceler
ben yatayım artık.malum berra nerdeyse uyanır.
eski düzenimi çok özledim çoookk
hepinize kesintisiz uykular...kuzucukları öpüyorum.
pardonnn sen numaramı istediydünnn:uhm: ben görmedim galibeee vireyim hayatım tabi benimkünü istersenCADIARZU
Canım çok teşekkür ederim,geçti çok şükürsoytarım burda olmadığım için olan biten hakkında bilgim yok...ama denomuzun ne rahatsılığı varsa geçmiş olsun..hastalığının geçmiş olmasına çok çok sevindim..allahım bir dahada yaşatmasın..
kızlar bahsetmiştim bi ara netiminde olmadığı dönemde berfe bronşit olmuştu..daha doğrusu olmak üzere iken biz farketmiştik..2 haftalık tedavi sonrası atlattı kuzum neyseki..insan ne kadar üzülüyor onları öyle halsiz ve ağlamkalı görünce...
yelizcim mutluluğuna inan bizde ortağız canım.bu gece rahat uyuyacağız.
günaydın kızlar...dilerim hepimiz için mükemmel bir hafat sonu olur...
akşam eve gittik kuzum çok huysuzdu..bir dakika kucağımdan inmedi..misafir geldi bi çay bile veremedim...
eşim dr.a gidelim dedi...gittik allahtan aynı dr. varmış...
ilacın etkisini göstermesi lazımdı dedi...
muayene etti...dosyaya baktı...ialcı düzgün kullanıyormusunuz dedi..
evet dedim...
ilaca bakayım dedi...bi baktı "bu benim yaxdığım ilaç değil dei"
beynimden vurulmuşa döndüm...
dr.ACTİDEM ÖKSÜRÜK ŞURUBU yazmış..eczacı olacak ACTİFED burun akıntısı giderici şurup vermiş..
yavrum 3 gündür çekiyo..
ısrarla antibiyotik yazmadı..pazartesiye kadar düzelmezse tekrar getirin dedi..
gece kabus gibiydi..
ya bir ya iki saat uyudum...çok işim var yoksa asla gelmezdim işe..
ne olur kuzularınıza ve kendinize iyi bakın..
zira ayakta duracak gücüm yok...öksürükde başladı...dualarınızı esirgemeyin lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?