Bebeklerimiz ve Biz

gelen giden kontrolü kadiscim :):):)

tenzile canım annene tekrar geçmiş olsun.istanbuldamısın? derin nasıl?

iyi geceler güzel anneler ben dede akşam leyloşumgil vardı onlar gitti evi toparla eşimden anca alabildim pc yi

yelizcim allah kabul etsin canım yasinini ve güzel dualarını

kadişçim semihacım jegecim ve sibelcim sizlerede sevgiler ve iyi gecelrrrrra.s.

bugün bilgisayar çöktü tekrardan..eşimden sil baştan xp yi tekrar yükledi..kadınlar kulubünde hızlı ilerlemek için bi program indirdi..sayfalar ve yazılar hem çok canlı..hem sayfalar arası geçiş süper.

Herkese Günyadınlar olsunnn, Güzel huzurlu mutlu sağlıklı bir gün diliyorum,
Hava soğuk ve yağmurlu.
Allah kabul etsin diyen Bütün arkadaşlarıma bende canı gönülden teşekkür ediyor ve AMİNNN diyorum.

Günaydınlar herkese güzel bir bir gün diliyorum

hasta bebişlerimize acil şifalar evdekiler kolaylıklar çalışan annelere hayırlı işler bol bereketli çalışmalar olsun.

kızlar artık yezdayı memeden kesmek istiyorum yaa bu cadııı çok düşkün olmaya başaldı ne yapıcam benkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Kadiscim günaydın,daha erken değilmi canım ya,sütün ne alemde peki azmı yoksa çokmu??

Sanada günaydın canım 16 aylık oldu bilmem erkenmi sütüm doyurmaz tabiki az sonuçta geceleri kendini avutıuyor mesela bu sabah 6 kalktı emmek istiyor yanıma aldım emdikçe emiyor bu sefer içim geçiyor bişeyde yok pek göğsümde bıraktırıyorum ağlıyor. bakalım ne yapcağız kesiyim diyorum nasıl yapıcam zor olucak kafam karışık kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bana sorarsan bir iki ay daha devam et 18 ayını doldursun bırakma konusunda yeni bıraktırmış olan
tecrübeli annelerden tavsiyeler alabilirsin. Benim epey oldu ve kendiliğinden bıraktı deniz, küstü sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…