- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.301
Ali's Mother .!.::dilcikar:
ayşeglüm alişimizin annesi canımmmm kıyamam çiçeğim özür dilerim yaaa vallahi bilerek unutmadım napem kısss topik kalabalık aklımda tutamiyimmmm bide hastalığıma ver anacımmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz öpirem cano...
aynurcummmmmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 bak öptüm ayşegülümü
ayşegülüm geçmiş olsun dileklerin için sağol canım :1hug::1hug:
zeybennepcim sağolcanım teşkkürler evet daha öncede vardı ama bayağı uzun zamandır ağırmıyordu yaaa biden tutuverdi
mavice .!.:gel bende seni öpem caemmm şifa niyetineeeeeŞeniz
Kadis'cim geçmiş olsun canım aman bady felan diyin canım bendede o alışkanlık yok maalesef bazen benimde ağrıyor ama yaslanmadan oturuyorum koltuğa ondan sanırım
Sorma canım sorma her geçen gün deli ediyor beni kendine iyice aşık ediyor sıpam :):):)
Sibelcim İnşallah en kısa zamanda saplıkla çıkar dişleri demekki boşuna değilmiş mızmızlığı kıyamam ona
Mawicem saol balım seninkilerde iyilermiş Allah ım daha iyi etsin inşallahhhhhhhhh.
Face de biraz komik oluyor ama bazen çok geç geliyor birbirimizi görmediğimiz zamanlarda ordan haberdar oluyoruz :):):) ehehehe. komik değilmi :)))
Denizdede biraz kaldı öksürük ve koyu hafif burun akıntısı k.walidem ada çayı ve ıhlamur yapıp vericek.
İlaçlarımızda allah izin verirse bu akşam son buluyor.
Elif cim inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım çok iyi ettiniz gitmekle. Ben ararım seni canım merak ederim.
Semihacım evet ya tatil dediğin göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor valla.Önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın.
Sanada çok geçmiş olsun canım evde ilaç verse al ve bol su iç aman dikkat kıza geçmesin. öpüyorum ikinizide.
Zeybennepcim ya sizlere nasılsınız. Bir yaramazlık yoktur umarım.
evet evet kızlar gördum gercektende ust sag köpek dışımız patlamış son 3 dışımız kaldı yanı baua uykusuz geceler benı beklıyor
soytarı .!.:Şimdi Elif ile görüştüm eve gelmişler ruzeyi uyutmuş.
Dr kullandıkları şurup için "bu şurup öksürüğü geçirmez zaten "demiş. Yavrucak kaç gündür dengesiz
dr ların verdiği yanlış şuruplarla iyileşmeye çalışıyor. Birde özel hastanenin dr ları.
Mikrobik veya enfeksiyonla ilgili birşey yokmuş çiğerleride temiz çıkmış. sadece boğazında biraz balgam birikmiş ateşide olduğu için antibiyotik ve balgam sökücü vermiş 2-3 güne geçmezse tekrar götürecekmiş.
kendide muayne olmuş,gribal enfeksiyon demiş dr.
Umarım bu sefer doğru ilaçlardır ve ruzecik en kısa sürede rahatlar. Acil Şifalar diliyorum a.s.[/
aman çok şükür ciğerleri tremiz çıkmış allaha şükür. mirmirmirmirmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?