Bebeklerimiz ve Biz

Ali's Mother .!.:

ayşeglüm alişimizin annesi canımmmm kıyamam çiçeğim özür dilerim yaaa vallahi bilerek unutmadım napem kısss topik kalabalık aklımda tutamiyimmmm bide hastalığıma ver anacımmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz öpirem cano...

aynurcummmmmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 bak öptüm ayşegülümü

ayşegülüm geçmiş olsun dileklerin için sağol canım :1hug::1hug:

zeybennepcim sağolcanım teşkkürler evet daha öncede vardı ama bayağı uzun zamandır ağırmıyordu yaaa biden tutuverdi

gel bende seni öpem caemmm şifa niyetineeeeeŞeniz

Kadis'cim geçmiş olsun canım aman bady felan diyin canım bendede o alışkanlık yok maalesef bazen benimde ağrıyor ama yaslanmadan oturuyorum koltuğa ondan sanırım

Sorma canım sorma her geçen gün deli ediyor beni kendine iyice aşık ediyor sıpam :):):)

Sibelcim İnşallah en kısa zamanda saplıkla çıkar dişleri demekki boşuna değilmiş mızmızlığı kıyamam ona

Mawicem saol balım seninkilerde iyilermiş Allah ım daha iyi etsin inşallahhhhhhhhh.
Face de biraz komik oluyor ama bazen çok geç geliyor birbirimizi görmediğimiz zamanlarda ordan haberdar oluyoruz :):):) ehehehe. komik değilmi :)))
Denizdede biraz kaldı öksürük ve koyu hafif burun akıntısı k.walidem ada çayı ve ıhlamur yapıp vericek.
İlaçlarımızda allah izin verirse bu akşam son buluyor.

Elif cim inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım çok iyi ettiniz gitmekle. Ben ararım seni canım merak ederim.

Semihacım evet ya tatil dediğin göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor valla.Önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın.
Sanada çok geçmiş olsun canım evde ilaç verse al ve bol su iç aman dikkat kıza geçmesin. öpüyorum ikinizide.

Zeybennepcim ya sizlere nasılsınız. Bir yaramazlık yoktur umarım.

evet evet kızlar gördum gercektende ust sag köpek dışımız patlamış son 3 dışımız kaldı yanı baua uykusuz geceler benı beklıyor

Yalnız Mawicecim, o ne gözler öyle face deki. Bir harika sana Candan Erçetinin eskilerden bir şarkısını armağan ediyorum.

O nasıl tatlı bakışlar
O ne baygın gözler
Büyüler sevgimi
Söyletmez o çapkın sözler
O çapkın gözler
Sende kalmış yine
Kalbim seni özler
Gözler özler gözler özler

cnm bizdede öksürük var hala ..
arada gıcık yapıyor..
antibiyotik kulanıyoruz 5 gündür..
sekrol balgam sökücü şurupta kullanıyor ama bir gerileme olmadı..
bugün sekrolün dozajını biraz artırdım..( sabah akşam 1 çay kaşığıydı bugün kendi ölçeğiyle verdim tam doldurmadan kaşığı)
prospektüsünde sık rastlanan bir yan etkisi yoktur yazıyor..

bakalım geçmese birde biraz önce kankam tarif etti....
balgam söktürmek için..
damla sakınızı havanda dövüp içine badem yağı katıp bir gece ayazda bekletilip aç karnına yedirildiği zaman iyi geliyor dedi..deniyeyim diyorum....

çarşamba antibiyotik bitiyor.. geçmesse tekara gidecem dr..
sökemedi bir türlü yavrum..
ne güzel geçmişti.. ne oldu da tekar nüksetti anlamadım..

canım ateşi varmııı bir baksana dıştan olmayabilir belki makatan ölç bir iç ateşi falan olur eline ayağına bir bak soğukmu olmazsa götürü verrr

Zeybennepcim geçmiş olsun canım sekrol yapıyordur öksürüğü balgamını atması için öksürmesi gerekiyor.
Damla sakızını hiç duymadım.!!
Umarım çarşambaya kadar geçer öksürüğü.iyileşir.

kızlar ates yok göturduk dr baktı grıpal bışı gözukmuyor dişlerıne baktı köpek dışı patlamış yanlız atesı çıkçak gıbı duruyor dedı ve profenıd dıye bı ılac yazdı çıkarsa ıçırcem bide atesı 39 a gelırse ıdrar testı yapılcak.ayrıca uyuması duzene gırdımı dedı hayır dedım ılacı degıştırdı avil verdi

Şimdi Elif ile görüştüm eve gelmişler ruzeyi uyutmuş.
Dr kullandıkları şurup için "bu şurup öksürüğü geçirmez zaten "demiş. Yavrucak kaç gündür dengesiz
dr ların verdiği yanlış şuruplarla iyileşmeye çalışıyor. Birde özel hastanenin dr ları.
Mikrobik veya enfeksiyonla ilgili birşey yokmuş çiğerleride temiz çıkmış. sadece boğazında biraz balgam birikmiş ateşide olduğu için antibiyotik ve balgam sökücü vermiş 2-3 güne geçmezse tekrar götürecekmiş.
kendide muayne olmuş,gribal enfeksiyon demiş dr.

Umarım bu sefer doğru ilaçlardır ve ruzecik en kısa sürede rahatlar. Acil Şifalar diliyorum a.s.

geçmiş olsun dünürüm profenid iyi bir ateş düşürücüdür çıkarsa içirirsin nazara geldi efecik annesi hiç hastalanmadı dedin bakk (

bu kadarla kalsın canım inş.

Sibel sevindim önemli bişey olmadığına,önlem olarakda şurup almışsınız.iyi oldu götürdüğün için rahatlamış oldu. Umarım kolaylıkla çıkartır dişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…