- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.321
Yalnız Mawicecim, o ne gözler öyle face deki. Bir harika sana Candan Erçetinin eskilerden bir şarkısını armağan ediyorum.
O nasıl tatlı bakışlar
O ne baygın gözler
Büyüler sevgimi
Söyletmez o çapkın sözler
O çapkın gözler
Sende kalmış yine
Kalbim seni özler
Gözler özler gözler özler
canım çok geçmiş olsun tez zamand acil şifalar geçen çağatayı doktora götürdüğümde off off offf neler saydı bende doktora dedim ki ozaman bir cam fanus yaptırıp içine koyalım biz çocukları dedim zaman artık öyle bir aman azami dikkat gerekiyor çocuklar için dedi... çok geçmiş olsun canımcnm bizdede öksürük var hala ..
arada gıcık yapıyor..
antibiyotik kulanıyoruz 5 gündür..
sekrol balgam sökücü şurupta kullanıyor ama bir gerileme olmadı..
bugün sekrolün dozajını biraz artırdım..( sabah akşam 1 çay kaşığıydı bugün kendi ölçeğiyle verdim tam doldurmadan kaşığı)
prospektüsünde sık rastlanan bir yan etkisi yoktur yazıyor..
bakalım geçmese birde biraz önce kankam tarif etti....
balgam söktürmek için..
damla sakınızı havanda dövüp içine badem yağı katıp bir gece ayazda bekletilip aç karnına yedirildiği zaman iyi geliyor dedi..deniyeyim diyorum....
çarşamba antibiyotik bitiyor.. geçmesse tekara gidecem dr..
sökemedi bir türlü yavrum..
ne güzel geçmişti.. ne oldu da tekar nüksetti anlamadım..
çok şükür ki ciğerlerinde birşey yokmuş:Saruboceq: dediğin gibi umarım bu kez dopru yedavi uygulanırda bir an evvel iyileşir fıstıkŞimdi Elif ile görüştüm eve gelmişler ruzeyi uyutmuş.
Dr kullandıkları şurup için "bu şurup öksürüğü geçirmez zaten "demiş. Yavrucak kaç gündür dengesiz
dr ların verdiği yanlış şuruplarla iyileşmeye çalışıyor. Birde özel hastanenin dr ları.
Mikrobik veya enfeksiyonla ilgili birşey yokmuş çiğerleride temiz çıkmış. sadece boğazında biraz balgam birikmiş ateşide olduğu için antibiyotik ve balgam sökücü vermiş 2-3 güne geçmezse tekrar götürecekmiş.
kendide muayne olmuş,gribal enfeksiyon demiş dr.
Umarım bu sefer doğru ilaçlardır ve ruzecik en kısa sürede rahatlar. Acil Şifalar diliyorum a.s.
geçmiş olsun canım inşallah hasta felan olmaz dişinizde hayırlı olsun kalanlarıda sağlıkla çıkarsın yavrunkızlar ates yok göturduk dr baktı grıpal bışı gözukmuyor dişlerıne baktı köpek dışı patlamış yanlız atesı çıkçak gıbı duruyor dedı ve profenıd dıye bı ılac yazdı çıkarsa ıçırcem bide atesı 39 a gelırse ıdrar testı yapılcak.ayrıca uyuması duzene gırdımı dedı hayır dedım ılacı degıştırdı avil verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?