Bebeklerimiz ve Biz

elifcim canım çok geçmiş olsun sanave ruzeye şükürler olsun ciğerleri temiz çıkmış inş. en kısa sürede iyileşirsiniz canım

cepten aradım seni ama müsait değildin galiba bakmadın mesajta attım canım öpüyprum sni ve ruzeyi tekrar tekrar geçmiş olsun

acılı kısırmı?? :)) çok enteresan bu çocukların ne yiyeceği hiç belli olmuyor doğrusu.
onlara için özene bözene hazırladıklarımı yemiyorlar hiç ummadığımız şeyleri yiyorlar.

canımmmmmmmm çok saollllŞeniz vallahi eşimle didişmemizin sonu bu oldu o resmi koydım olmaz dedi bunu koydum olmaz dedi bende bir resmimin gözlerini kırpıp koydum aslında buna daha çok itiraz etti ama nafile çünkü benim çok hoşuma gittiiiiisengözlerimebaksanab çok saol canım o senin güzelliğin:1hug:

canım çok geçmiş olsun tez zamand acil şifalar geçen çağatayı doktora götürdüğümde off off offf neler saydı bende doktora dedim ki ozaman bir cam fanus yaptırıp içine koyalım biz çocukları dedim zaman artık öyle bir aman azami dikkat gerekiyor çocuklar için dedi... çok geçmiş olsun canım

çok şükür ki ciğerlerinde birşey yokmuş:Saruboceq: dediğin gibi umarım bu kez dopru yedavi uygulanırda bir an evvel iyileşir fıstık
elifciğimede çok geçmiş olsun acil şifalar bitanem:teselli:

geçmiş olsun canım inşallah hasta felan olmaz dişinizde hayırlı olsun kalanlarıda sağlıkla çıkarsın yavrun

Herkese iyi akşamlar,
Kuzuyu uyuttum yasin adamıştım sonuçlar temiz çıkarsa kızım iyileşirse okuyacağım diye
az evvel yerine getirdim Sizler içinde hasta kuzucuklar içinde dua ettim Allah kabul etsin ( amin)

Allah kabul etsin arkadaşım...
hasta olan bütün miniklere acil şifalar,annelerine de güç kuvvet diliyorum..
ne zor değil mi,çocuk büyütmek...
bence bütün anneler birer sanatkar..
sevgiler...

iyi geceler kızlar annemdeydim yemek yedik misafirleri vardı bulaşık çay derken vakit geçmiş eve geldik hemen kuzuyu giyindirip yatırdım bir bakayım dedim kim var kimyok diye.

yelizcim allah kabul etsin canım kuranını dileklerini ve dualarınıda(amin) hepimizinkini

arapçasındanmı yoksa türkçesindenmi okudun canım

elifcim doktor kontrolünde herşey temiz çıkmış canım sevindim.tez zamanda bunlarıda atlatsın ruziş...

iyiyim kadis yatmak üzereyim son kontrollerimi yapıyorum forumda :)))

tenzile hoşgeldin canım.sanada iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…