Bebeklerimiz ve Biz

[ımg]http://img160.imageshack.us/img160/9721/yenidosya501mz2.jpg[/ımg]

cadım benim makyaj malzemelerimi karıştırıyo sürekliii:))))

yerim ben o cadıyı maşallah zehracım yaaa çok şekerr olmuş bu cadııııı . süslü olcek annesi. Saçları çok güzel maşallah allah nazardan saklasın kuzunu benim cadının saçları uzamıyor doğru düzgün yaa önünde var biraz işte toka takıyorum çıkarıyor cadıııı

Son düzenleme:
zehra kızın çok tatlı maşallah.Allah nazardan esirgesin ve size bağışlasın.bayıldım.

selam kızlar herkes iyidir umarım mutlu bir gün diliyorum szler için, hayırlı cumalar olsun,
Semihacım gitmiş sanırım annişine
Yelizcim dışarı çıkacakmış,
Kadişcim burada,
Zehra maaşallah çok ama çok güzel bu Zeynoş yerim ben onu tatlı cadı,
Elifcim gelip gitmiş yoğunmuş,
mavicem bebem burada...
bende sabahtan beri oğlumla iş güç uğraştım biraz önce uyudu minik aslanım bende börek yapmıştım ıstapanaklı çayda var buyrun gelin "yerük, içerük, eğlenürük"

zeren(ayşegül) ismin hangisi canım ne diyelim sana? kızın gece huysuzmuş umarım iyidir şimdi...
semacım selam nasılsın oğluş nasıl?

selam ayşegül hoşgeldin canım.götür börekleri afiyet olsun.bendede irmik helvası var canım buyur beraber götürelim.oğluşumu bende yeni uyuttum.oğlum acaip şekilde heryere tırmanmaya çalışıyor.koltukların üstünden indiremiyorum düşecek diye devamlı arkasındayım.
sen nasılsın oğluşunda iyidir umarım.

Son düzenleme:
bin küsür sayfa olmuş yeni gördüm bu topici
en sevdiğim şeydir ıspanklı börek, hele çay da varsa
tutmayın beni koşaraktan geliyorum
defne de gece çok huzursuzddu, babasını da beni de uyutmadı doğru dürüst
beşikte ordan oraya atıyor kendini
dişten sanırım, bir dönem böyle oluyor sonra sakinleşiyor

semacım hemen geliyorum bekle :))))
oo bizde çoktandır aynı dert var koltuk tepelerinde gezmeler birde koltuğun kenar kısımlarına çıkıyor benim zibidi bi bakıyorum çıkmış adam gibi oturuyor alıştı artık ama yinede gözden kaçırmamak lazım düşüverirler Allah korusun şimdilerdede kapıları kapattırmıyor gdip açıyor hemen her yer açık gezecek dolaşacak darda kalamıyor :)))

kızlarrr nasılsınz ardayı uyuttum bi bakıyım dedim burda cok kar yağıyo ve ok soğukkkk ah su yaz ayları bi gelseeeeee

zehracım süper cıkmıs kocaman kız olmus valla kız oldugu nasıl belli simdiden makyaz malzemeleri elindee cimcimenin

saolsun canlarım demek tatlı ve güsel buldunuz zeynoşumu

hepinize çok çok teşekkür edrim a.s.

o kadar süslü ki sürekli dolapları açıp eteklerini elbiselerini çıkarıp bana veriyoo giyyyyy giyyyy diyo sonra da cici cici diyoooo:asigim::asigim:

kaynoşta anasının kızı olcak o kadar diyooo:roflol:

füsfüsüm kulaklarını 10.5 aylıktı deldirdim valla hiç bi sorun olmadı çok şükür

zehracımm allah bağıslasın hepsini ama kızlar daha baska tatlı oluyolarrr cimcimelerr kızım olacağını bilsem hemen hamıle kalırım :)

kızlar hepinize hayırlı cumalarrrr

canım malesef yoktum izindeydik esimle geldik net yoktu o arda arda bayağı bi hastalandıı onun sıkıntısına düstük net falan aklımı za gelmedi iki gün önce yapıldıda ardada iyilesti bende geldim anacımm ama cok özledim sizleriiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…