Bebeklerimiz ve Biz

füffüscüm hoşgeldin,
topiğimiz çok güzel ve aktif bekleriz herzaman,
Defne neden huysuz dişlerdenmi acaba
hoşbulduk canım
defnenin üstler çıktı, altların da yanları gelicek galiba
bir de hafif öksürükle, idrar yollarında enfeksyon çıktı
ilaç kullanıyoruz
2 gün ateşi oldu ama dünden beri çıkmadı çok şükür

geçmiş olsun canım yavrun ne kadarlık ayı-yaşı nedir

füsfüs mrb canımmm bebisine cok cok geçmis olsunn su disler cokk rahatsız ediyo bebisleriii acil sifalar tatlım

tekrar merhaba füsfüscüm hoşgeldin aramıza iyi paylaşımlar canım. kuzunda çabucak çıkartır inş. incilerini bizimkilerde aynı durumda şu anda azı dişleri zorluyor malesef hepisini

ayşegülcüm afiyet olsun canım bizim yerimizede yeee

semacım sanada merhaba kuzu nasılll

esmacım demek kız olacağını bilsen yuapıcan :) hayırlısı allahtan canımmm
kızlar bu arada pnömokok aşısı için sağlık bakanlığna meil atmıştım 184 nolu numarayı çeviridğiniz zaman bilgi alabilirsiniz diye meil atmışlar aradım 2008 mayıstan sonra doğanlar için dedi çalışan bayan

yelizcim senin yaptıdığını söledim eğer doktor raporu varsa dedi doktor yapılmasını gerektiğini sölemişse vurdurmuş olabilir dedi onun dışında olamaz dediler . analayacağınız belki yapılır ümidiyle aradık ama fos çıktı aryık tek dozda olsa vurdurmak gerekiyor ne yapalım

füsfüs geçmiş olsun Defneye acil şifalar dilerim bak burada bir sürü tecrübeli anne var bütün bebişler 1 yaşını aştı kimisi 2 ye yaklaştı her zaman bekleriz senide...

kızlar yavrularınız kaç aylıkken diş çıkartmaya başladı bizim haftaya 3 ayımız bitecek ALLAH'ın izniyle kızımın agzı tükürük içinde önlük yetişmiyor

selam kadiscim hoşgeldin.aşı konusunda bende bir çok sağlık ocağıyla görüştüm kesinlike 1 yaş üstü için yapılamayacağı söyleniyor.yarın oğlumun kontrolü var doktoruyla konuşucam olmadı ücretli yaptırıcaz napalım.bizim bebişlerin suçu 2007 li olmakmı anlamadım.bazı doktorlar gerek yok bazılarıda yaptırın diyor bende kararsız kaldım.özel hastaneler yaptırın devlet hastaneleri gerek yok diyor.madem diyorum gereksizse devlet neden yaptırmaya başladı.anlıycağın kafam karışık

Zehra valla ben doğumdan sonra amaaan bir daha tövbe dedim ama Zeynoş pek datlu yiyesim geliyo onun pamuk yanaklarını :))
Esma valla hemen yap yapacaksan ardada abi oldu unutmadan bebek bakımını çabucak büyütürsün :))
bu arada füsfüsün Defneside çok datluuuuu

kızlar yavrularınız kaç aylıkken diş çıkartmaya başladı bizim haftaya 3 ayımız bitecek ALLAH'ın izniyle kızımın agzı tükürük içinde önlük yetişmiyor

selam canım.benim oğlum 4 aylıkken başladı ağzı akmaya 6,5 aylıkkende ilk dişleri çıktı.çok zor dönemler arada ateş ve ishalde yapabiliyor.hele benim oğlumda her diş dönemi iştahsızlıkla geçti.umarım kolay çıkarır.

canım bahsettiğin aşı zatüremi birde birşey soracağım rotavirüsü aşısı yaptırdınızmı siz ben kararsız kaldım fisfisfis

aa bide böcük Yezdamız var, nil meleğimiz, derinimiz, denizimiz, albinamız, nazımız, asya nevamız onlarda çok datluuu varmı unuttuğum melek acaba?
kızlar bi ayrı cimcime oluyo ya...

Zerencim benim oğlum il dişini 14.ayında çıkarttı şimdi 19.ayının içinde 6 dişi var henüz, rota virüsünü biz yaptırmadık duyduğumda zamanı geçmişti bahsi geçen aşı pnömokok

canım bahsettiğin aşı zatüremi birde birşey soracağım rotavirüsü aşısı yaptırdınızmı siz ben kararsız kaldım fisfisfis

evet canım pnömokok aşısından bahsediyoruz.rotavirüsünü yaptırmadım.sanırım ilk 6 ayda yapılıyor.bizim doktorumuz gerek görmemişti.

Semacım valla bende şaşırdım doktor banada yaptırırsan iyi olur dedi sağlık ocaklarını aradım yapmıyorlarmış Yeliz sağlık ocağında yaptırmış biliyosunuz ama biz bi yanıt alamadık valla şaşırdım 2 yaş için tek doz yapılıyormuş olmazsa onu yaptırmayı düşünüyorum...

ayşegül bende kız çocuk hastasıyım.aslında bende doğumdan sonra ve ardanın yaşattıklarından sonra bidaha çocuk düşünmem diyorum.ama böyle tatlı fıstıklarıda görünce içim gidiyor.ben bu gazla ikiniciyide yaparım sanırım.ama eşimin ailesinde hep erkek var bilmem kızı tutururmuyuz.Herşeyin hayırlısı tabi.

ayşegül ben aşı için bikaç sağlık ocağına gittim.doktorlarla konuştum gerek yok diyorlar.ilerdede yapılabilirmiş.bikaçtanede özeldeki doktora sordum mutlaka yaptırın diyor.içim rahat etmiyor yinede sanırım bende yarın kontrolde doktora sorup yaptırıcam.napalım canı sağolsunda olan paraya olsun.

zerencim benim oğlum cok erken cıkardı 2 ayılktı ağzı akmaya basladı 3 aylıkta tamamen disi çıkmıstı alttann simdi yasını 1 yasını doldurduğunda neredeyse tüm disleri cıkmıstııı cocuktan cocuga farkediyo tatlım

rotavirüsü bende yaptırmadım doktorumuz önermedii gerek yok dedii

kızlar bişey paylaşmak istedim belki biliyosunuzdur ama ben yeni öğrendim.dereotunda inek sütünden daha fazla kalsiyum varmış.özellikle benim oğlum gibi süt sevmeyen bebişlerin çorbalarına bikaç dal eklemek kalsiyum almasını sağlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…