Bebeklerimiz ve Biz

semacım valla bilsem doğuracammmmm sen nasılsınnn tatlım

iyiyim canım çok şükür.benim arda da hastaydı.çok şükür atlattık.neşem ve dengem yerine geldi.tırmanma huyu başladı şimdide koltuklara tırmanıyo ve sarkıyo ödüm kopuyo düşecek diye.sanırım sendede bir kız çocuk isteği var.Allah herkese gönlüne göre ve gönlünden geçeni versin.senin ardan nasıl.büyümüş maşallah.

alişi aç bırakma annesi afiyet bal şeker olsun.benimkide kalkar birazdan.

aa bide böcük Yezdamız var, nil meleğimiz, derinimiz, denizimiz, albinamız, nazımız, asya nevamız onlarda çok datluuu varmı unuttuğum melek acaba?
kızlar bi ayrı cimcime oluyo ya...
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:tomato:kaydirigubbakcemile

KÜSTÜM...HEM O ISPANAKALRI BÖREKLERDE BENSİZ BOĞAZINDAN NASIL GEÇER BİLMEMMM

bebeğümmm Ruzemi nasıl unuturum özür dilerimmm çok hemde,
sensiz yenirmi hiç gel yiyelim şekerim var daha,
bak gidiyormum mesajını görünce hemencik damladım
bu arada topiğimizde kız çopunlukmuş bunu fark ettim

dua et bacum ihale var..yoksa valla billa kocanı falan dinlemez gelirdim...
ama alacağım olsun...anlaştık mı?
ıspanaklı börek...

hadi affettim bakalım..öptüm canım çok..oğluşu öp yerime

semacım arda iyi sükürrr uyuyo daha kalkmadııııı onu bekliyorummmm
mavili canım nasılsınnnnn ruzemiz nasıl tatalımmm

selam kızlar
uzun zamandır arkadaşlarımın yeni actıgı işyerlerine hayırlı olsuna gitmek istiyordum,gbugune kısmetmiiş,,
cok güzel bir yer actılar organizasyon we baskı - tshirt yapıyolar
kendime we drn 'e sipariş wermiştim onları da aldım,
giydiriri çekerim fotosunu,cok guzel baskılar war,
ben boyle özel baskıların cok güzel kişiye özel hediye oldugunu dusunuyorum,
hediye olarak daha iyisi şamda kayısı bana göre,

geldik hemen yattı Drn , bende biras toparlanacagi cunku akşama ista gidiyorum...

sizde ne war ne yok??????

Selam kızlar...
Öncelikle herkese hayırlı cumalar...
Biz bu sabah yine erkenciydik. Dedim kalkmışken dolap içlerini halledeyim. Bir döktüm toplamak ne mümkün bir ara çıldırdım hepsini camdan atmak geçti içimden tabi birde İrem faktörü olunca dahada kötü oluyor. Ben katlıyorum o açıyor. Çok şükür bitirdim. Şimdide aldım kahvemi pastamı sizlere bakayım dedim...
Şimdiden iyi yolculuklar tnz anneciğin nasıl oldu? Toparladımı biraz...
Hediye fikrinede kesinlikle katılıyorum çok şirin ve anlamlı oluyor...
Bende kızım eşim ve benim için aynı baskılı bir tshirt istiyorum. Kuzumda yürüyor artık hepbirlikte tutuşur elle yürürüz sahilde artık... Ah bir yaz gelse tabi......

saol sewilcim
annem cok sukur toparladı...

kesinlikle bende bayılırım ama esprili yazılar daha cok hoşuma gidiyor,
bu arada bu işi yapan cogu sirket malesef tshirtun kalitesine pek önem wermiyor,
arkadaslardan biri tekstil muhendisi oldugu icin tuylenmeyen %100 pamuk kumaştan alıyolar ,
ilgilenenlere site adresini werebilirim.....

Maşallah anneciğine şimdi seni ve drn görünce eminim çok daha iyi olacaktır. Rabbim tekrarlarını yaşatmaz inşallah...
Adresi özelden atarsan çok sevinirim.

kartalsevil kızının adı irem çoook sevdiğim isim yeğenimin adı yoksa kızıma koyacağım isim kesinlikle irem olurdu

ne çabuk ilerlemiş sayfalar kızlar
sıcaklığınız için hepinize teşekkür ederim, geçmiş olsun dilekleriniz için de
defne tam 10 aylık, şu an 4 dişi var
öksürük falan üstüste geldi, mızmız ve iştahsız oldu 2 gündür
normalde hiç ağlamaz, sakin ve usludur, onun için bu hallerine alışkın değilim
rotavirüsten bahsedilmiş, onu biz de yaptırmadık, yaptırsak mı dediğimizde de zamanı geçmişti
bazı drlar kesinlikle önermiyor, insanın da kafası karışıyor

selam herkese iyi akşamlar keyifler yerindedir umarım yarın tatil oleyyyyyy
kızım yarın sabah uyusada bende uyuyabilsem buün serviste uyuyakalmışım eve dönerken
ebrar gece çok uyanıyorrr ya memedende kesmek istemiyorum başkada çözüm yolu yok galiba sizinkiler ne kadar sıklıkla uyanıyor
önceleri uyanınca eşim uyutabiliyordu şimdi oda mümkün olmuyor meme diye basıyor çığlığı

Selam canım... Bu aslında en yavaş hali baya bir kaçak var.
Diş çıkartırken düm bebeklerin düzeni değişiyor. 15 gün öncede İrem azılarını çıkartırken çok ateşlendi isal oldu iştahı kesildi uykuyu hiç söylemiyorum. Çok şükür döndü eski düzenine ama gel birde bana sor. Ateş çok korkuttu çokkkkk

Selam canım. İyiyiz çok şükür...
Emen bebişlerin anacıklarının klasik sorunu... İrem bıraktığında 9 aylıkdı. Emerken 2 saat de bir uyanıyordu. Bıraktıktan sonra eğer 9 gibi yattıysa 1-2 kere kalkıyor süt içip yatıyor eğer geç yattıysa hiç kalkmıyor akıllı kızım benim. Allahıma bin şükür korusun. Darısı senin ve tüm emziren annelerin başına...:Saruboceq:
İnşallah yarın geç kalkarda sende uyursun birazcık. Çalışırken uykusuzluk gerçekten çok zor...

dünürüm hos geldin datlummmmmm nasılısnnnnn benim esimde nöbetçi bu gece oğluisumla moyun koyuna yatıcazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…