Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar monpetit svil nasılsınız şekerler
bugün öğlenden sonra zeynep uyuyunca kaynoşa bırakıp bende arkadaşıma kahve içmeye kaçtım
iyi geldi bi hava almış oldum

bu arada eşim iş seyahatine çıkıyo 3-4 gün yok
şimdiden içim sıkılmaya başladı bile
aklıma kötü kötü şeyler geliyo
pazar günü gidecekmiş, şimdiden kara kara düşünmeye başladıım bile((

iyi akşamlar kızlar evdeyim ohhh 2 gün az önce kızımı yıkadık uyuyor bende foruma bakayım dedim

Selam sevil selam mevcan
benim kızım geç uyuyor 11:30 dan önce çok nadirdir uyuduğu
yatırıyoruz yatağına 15 dk sonra başlıyor meme diye emziriyorum 1 saat geçmeden yine meme bütün gece böyle eşimle gece tartışıyoruz sabah unutuyoruz gerçi uyuyunca

monpetit aynısını ben de düşünüyorum, memeden kesmeden deliksiz uyku hayal bize
senin bebiş kaç aylık, ben yaşına girince kesmek istiyorum ama çok düşkün, annemin evinde yazın daha kolay olur belki diyorum
defne iyice dalınca, 5-6 saat uyuyor ama 9 dan sabah 3-e kadar falan düzgün uyumuyor, emmek istiyor
dreamlover kahve içmeye giderken çok şık olmuşsun canım, diğer topicte gördüm, yorum burdan oldu artık

dünürüm saol datlum..berfe hanım yaramazlıklara hiç ara vermeden devam ediyor..akşam yatağa zor atıyorum kendimi...demek kocişin bu gece yok sende sarıl oğluşuna ohh mis gibi :))

zehram,füsfüsüm,monpetitim sizlerde slm kızlar..
zehram allah kavuştursun yavrum..aklına kötü şeyler getirme..
monpetitim berfede halen emiyor çokta memeci oda gece 11 olmadan uyumaz..gece yanlız 1 kez kalkar meme için..yatırırken iyice bi doyur istersen...

selam canım nasılsın senin bebiş ne kadarlık ben genelde gündüz giriyorum işten seninle tanışmadık sanırım bu forumda yeniyimde benim kızım 3 aylık daha

ebrar 17 aylık oldu demek..ay ne zaman büyüdü bu yaw...kes o zaman bacım hiç bekleme..berfede 15 aylık oldu 2 -3 ay içinde bende kesicem..

zeren merhaba ben fatoş 17 aylık kızım var işte çok yoruluyorum eşim bazen akşmlarıda çalışıyor o yüzden çok takılamıyorum zaten kızım yeterince uykusuz bırakıyor işten gelincede emzir yemek yap ancak akşam yada gece fırsat bulabiliyorum
doğru seninle denk gelmedik
mevcan denemediğim şey kalmadı bisküvili süt yaptım
gece mahallebisi yaptım bebek çayı yaptım yok bacım uyumuyor 4 tane diş birden geliyor bu uykusuzluğun üzerine iyice katmerli oluyor
en son sabaha kadar doğum gününde uyudu 12:30 gibi uyudu sabah 6 da eşim bana soruyor gece kalktımı diye ben ona soruyorum bizim için bir mucizeydi yaniii

hoşbulduk canım oh nazar değmesin siz büyütmüşsünüz benim kızım daha çok küçük 3 aylık daha bende 1 hafta oldu işe başladım onu çok özlüyorum

ooo kıyamam çok küçükmüş ben başladığımdada 3,5 aylıktı
ilk günler haftalar çok zor geçiyor zamanla herşeye alıştığımz gibi meleklerimizden ayrı olmayada alışıyoruz

selam füsfüs benim kızım 17. ayına girdi yaza çok varya çalışınca çok zor oluyor uykusuzluk
selam canım, benimki yaza 14-15 aylık olacak, yaşında kesemzsem, yazın kesin ayırcam, bıktım zaten damızlık gibi hissediyorum
sana da meraba canım, walla bu memeciler ne verirsen ver ille istiyor meme
su vereyim desem biberon da almıyor sıpa, bikaç ay daha uğraşalım bakalım

SELAM ESMA ,ZEHRA ,ZEREN
neden öyle düşünüyorsun zehra aklına kötü şeyler getirme canım

saolun kızlara.s.

füsfüsüm beğenmene sevindim cnm, çok teşekkür ederim
bende senin meleğinin resmini gördüm çok şeker bişey ya bayıldım kuzuna maşallah

fatoşcum ya bende kesmek istiyorum sütten yaa, uyku muyku yok artık bizde sabaha kadar koynumda emiyo cadıııııı

hatta dün akşama o emiyo bende tv izliyodum
birden benim çığlığıma emir yetişti
anne apartmanı ayağa kaldırdın niye bağırdın diyedelikafadulden

cadı uykusunda bi ısırdı ki az kalsın ucunu koparıp elime verecekti:1shok:
aslında uykusunda sürekli ısırıyo ama bu kadar şiddetlisini ilk kez yaşadım amadelikafadulden

mevcanım sen nasılsın gülüm. berfe nasıl

zern ayşegülcüm seninle tanışmadık sanırım hoşgeldin ben dreama.s.
zeynep adlı çok yaramaz 18 aylık bi kızım var:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…