Bebeklerimiz ve Biz

zehracığım resmini gördüm şimdi süpersin yinehihoyyyt
çok zayıflamışsın:jeyyar:

Son düzenleme:
fatoşcum naber Ebrar nasıl huysuzmuş sanırsam ah bu bebişler dertlerinide anlatamıyorlar ki sağlıkla bi büyütseydik çok şükür bu günlerimizede...

Selam kızlarrrrrrrrrr
ben geldimmm
işlerim uzun sürdü, kuzuyu babanesinde aldım eve geldik,yatmat istemedi sıpa bir direnşi bir direniş sormayın..zor bela uyudu, tam uyuyacak anne çişş, anne suuu anne süttt, numaracı sıpa...

füsfüs ve zeren aramıza hoşgeldiniz güzel paylaşımlar dilerim..

Aaaaa bunu bilmiyordum paylaşımın için teşekkürler semacım. Sütle aramız iyi ama yinede
aklımda bulunsun.a.s.

sema bende bilmiyordum ama bilmeden koyuyordum yinede
selam ayşegül aliş nasıl
evet geceleri huysuz gündüz iyiyiz allaha şükür uykusuzlukda herşeyi etkiliyor özeliklede sinir katsayımızı
yeliz sen nasılsın parmaklarında oynatıyorlar uyumamak için bizimkide söyliyemiyor dha uykusu var belli ama yine oynamak istiyor sonrada düz yerde bile düşüyor kafasını vuruyor ağlayıp uyuyor sonra

hemde ne oynatmak,şirinlikleriyle yaptırmadığı şey yok, uyuyor numarası yapıyor dudağımdan öpüyor sıpa.
vütfen diyince bütün yelkenler suyaaa :)

iyi gecelr güel anneler ben bugün bakamadım... girdim baktım aslındada ne bileyim yaasım gelmedi aslında ters birşey yokta sanırım bugün havamda değildim çocuklarla ilgili paylaşım yapıcak eccük geyiğe vurdum bugün kedimi stres attım biraz iyi geldi sizlerde iyisiniz sanırım geçmişe şöle bir göz attım
yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler zeren ve füsfüs

öpüyorum elma şekerleri görüşmek üzereeeeeeeeeeeee

iyi yapmısın hayatım bazen öyle oluyo insann stres atıyoda öpüyorum mavicem seniiii

bütün lelekleri annelerine ve yavrularına iyi uykularrrrrr

günaydın kızlar..
herkese mutlu güzel hafta sonları diliyorum...
dilerim bu hafta sonu hepmizi için çok güzel geçer...

günaydın kızlar
bi tek elif uğramış
geç kalkındı sanırım bu sabah
emir anneannesinde , bu sabah eşim işe giderken bıraktı
sıpa orda çok mutlu oluyomuş çok eğleniyomuş
tabi yapma etme diyen yok, karışan yok, ders çalış diyen de yokkk
keyfim yerinde diyo az önce konuştuk

zeynepte babannesiyle oynuyo bende azcık işlerin ucundan tutayım zeynebi uyutup markete pazara falan gidicem

günaydın kızlar
elifcim günaydın canım,
Zehra günaydın şekerim bebiş olurda geçmi kalkılır anacım bugün 7 ye geliyordu uyandı meleğik :))
herkese mutlu bir hafta sonu dilerim bugün Ankarada kar yağışı ile uyandık hava soğuk...

merhaba kızlar herkese iyi haftasonları .

bugün çalışmamam gerekiyor ama mali müşavirler gelicek diye geldim malesef
kuzumdan ayrılarak isteksiz isteksiz geldim işte malesef.

geçmişe ölesine bir baktım hasta bebişler varsa geçmiş olsun hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…