Bebeklerimiz ve Biz

tünaydın herkese mutlu hafta sonları

işler duruyor ama hiç iştahım yok iş yapacak

ama elim mahkum kalkıcam az sonra sonra eşim gelicek pazara felan gidicem .... offf yaaa bir günde ev hiççç kirlenmese olmamı...

neyse ben kaçtım öpüyorum hepinizia.s.

tunaydın kızlarrrrrr hepınızeeee bugun bızde evdeyızzz dısarıda kar varrr esım ve oglusla ugrasıyorum ısteeee opuldunuzzzzz

mavice, soytarı hoşbulduk kızlar
defne öksürüp duruyor, şu an uyuyor ve arada öksürüyor
ilaç da kullanıyoruz niye arttı anlamadım
bu arada bişey sorucam
bebişi ayrı odada yatan var mı, ben tam ayırcaktım, hastalandı, iyileşsin bir deneyeceğim sanırım

füsfüscüm geçmiş olsun defneye, kontrole götür cnm geçmezse yoksa kolaylıkla alt solunum yolu na inip bronşit ya da zatürreye çevirebiliyo, allah tüm yavrularımızı korusun
zeynepte öksürüyo dr 3 gün sonra kontrole getirin bakalım durumuna demişti
bizde bu akşam tekrar bi kontrole götürücez

ben halen zeyneple yatıyorum havalar biraz ısınsın bende ayırıcam odasını artık kendi yatağına alıştırmak lazım
çok çok geç kaldım biliyorum ama kıyamadım işte çok üstünü açıyo yanında olayım diye

ben de ciğerlere inmesinden korkuyorum gerçekten, devam ederse götüreyim
canım yaa dediğin gibi ben örtüyorum o açıyor, sabaha kadar mücadele eidiyoruz, uyku tulumu var, ona sokacağım ben de:)
senin zeynep ne kadarlıktı canım, belki yazıyordur ama unuttum kusura bakma

fusfus gecmıs olsun canım ya acıl sıfalar

zehracım ayırman lazım canım artık haalar ısının ca ayır ardayı ben odasında yatıyorumm oda ustunu cok acıyoo ama gece ev cok sıcak oldugu ıcın sıkıntı etmıyorumm polarlardan aldım onu örtuyorum ustune vucuduna dolanınca acamıyoooo :))) hemde cok sıcak tutuyoo

ardayı ayırdımmm kendı odasında besıgınde yatıyo allahtan hıc zorlanmadıı bı mama ıcmek ıcın kalkıyo sonra gene uykuya devammmm <..

selam herkese iyi haftasonları akşam görümcemlere gitcez yemek derdi yok bugünlük
ütü yaptım ebrar uyurken ama tabiii hepsini bitirmeden uyandı
hava güneşli ama dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum soğuk biraz akşam çıkıcaz nasıl olsa

kızlar tekrardan selamlar,
benim bebişim kendi yatağında ama bizimle aynı odada yatıyor bu yaz yeni eve çıkacağız muhtemelen o zaman ayrı odaya koymayı düşünüyorum tabiiki hepinizin bebişleri gibi oda üstünü çok açıyor istemiyor üzerinde ağırlık olmasını...

selam fatoş burada hava çok soğuk ve gece kar yağmış sabahta yağıyordu
selam canım hepsi aynıya
kaç defa kalkıyoruz o yüzden ben memeyi kesmeden odayı ayıramam bide korkulaklardan çıkmaya çalışıyor ayağını kaldırıyor nereye gitcekse
bizde yaza tayin isteyeceğiz o zaman ev değiştirince ayırcam odasını
dışarı çıkmaktan vazgeçtim zaten uyudu küçük hanım fırsattan istifade kaln ütüyü tamamlıyoruz sizede cevap vermeden edemedim

kolay gelsin canım

ya sorma bizimki 6 aylıkken korkulk-ukların üstünden sarkmaya çalışıyordu ayaklarını arasına sokuyordu o yüzden yatağını değiştiedik park yatak aldık şimdi rahatım düştü, çıktı v.s. derdim kalmadı

benim park yatak almamdaki en büyük sebeplerden biri de budur, ahşaplar derin değil, düşer gibi geliyor
bizimki de kendi yatağında ama bizim odada uyuyor, hiç yanımıza almadık biz, hem korktum ben hem de pek ihtiyaç hissetmedik, en azından ona alışmadı

selammmm hanımlar nabersiniz pek bir sakin burası bugün ... pazardan geldim a önce aldıklarımı dolaba yerleştirdim...ben paardayken leyloşum aramış balığa davetliyiz onlara..
az sonra çıkarız hepinizi öpüyorum hoççakalınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…