Bebeklerimiz ve Biz

canım afiyet olsunn götür bakalım balıklarııı :)
bizde oturyoruz esim film almıs birazdan ardayı uyutunca onu seyretmeye baslıcazzz birazzz gençliğimize dönelim dimii :)))

kızlar babası bugünnn dısarı cıktıgında oğluma koltuk takımı almıs cok güzell üzerinde çizgi film kahramanları var 1 üçlü 2 tane tekliii görseniz ne sevindi mamasınıda onun üstünde yiyooo tv seyrediyooo çok seker yaa

zerencim sorma temizlik derdine düsünce hemen aksam oluyo ben bugün koyverdim valla yapmadım üstten sadeceee yarınn artıkkk sen nasılısn

iyi akşamlar kızlar..
herkeze keyifli hafta sonları..
bu aralar adtalardayız.. ...
perşembe dr. gittik. çok şükür önemli biş yok.
bir öksürük şurubuyla geri döndük..Ama elimin altında olsun diyede dolven de yazdırdım..
bugünde annecimdeydim...
biraz önce geldik. bi bakim dedim.. ama topik pek sakinmiş bugün..

cnm aramıza hoşgeldin..
geçmiş olsun kuzuna..
acill şifalr diliyorum

canım afiyet olsunn götür bakalım balıklarııı :)
bizde oturyoruz esim film almıs birazdan ardayı uyutunca onu seyretmeye baslıcazzz birazzz gençliğimize dönelim dimii :)))

saol canım götürdük valla... elbetteki bizimde hakkımız kendimize zaman ayırmak ama biz henüz o evreye gelemedik maşallah bizi uyutuyor sıpalar... ayrıca koltuk takımınızda hayırlı olsun canım güle güle kullansın arda

herkese iyi pazarlar kızım bana bugün torpil yaptı 9:30 da kalktık kahvatımızı yaptık bugün temizlik günü

günaydın motpetitcimm.bende 9 da kalktım kahvaltı yaptık bende temizlik yapıcam
kolay gelsin canımmm

günaydın motpetitcimm.bende 9 da kalktım kahvaltı yaptık bende temizlik yapıcam
kolay gelsin canımmm

sağol canım sanada
kızlar çocuklarınıza ne tür kitaplar okuyorsunuz ben 3 yaş altı bulamadım yada baktığım yerde yoktu
esma neden kapsama dışı bileniniz varmı
kalkayımda temizliğime başlıyayım bariii sizlere iyi sohbetler

herkese selammm
Dün sabah annecime geldik, ne zaman döneriz bilmiyorum belki yarın belki yarındada yakın...
Herkese keyifli pazarlar,öpüldünüz şekerlerrr

cnm aramıza hoşgeldin..
geçmiş olsun kuzuna..
acill şifalr diliyorum
sağol canım, hoşbulduk bu arada
bizim evi de uzun süredir pislik götürüyordu, az önce eşim süpürdü ben sildim
ütü yaptım, kızı uyuttum
ne çok iş yapmışım, ama defne arada öksürüp duruyor hala, uyanınca pışpışlıyorum

iyi tatiller kızlar
doyasıya gezdiğim bir hafta sonu oldu benim ve berra için.bu hafta çok sıkılmıştı evde.aşırı hırçın hareketlerde bulunuyordu bizde stres atması için bir kaç alışveriş merkezi ve akraba gezdik.alışveriş merkezindeki bütün jetonlu oyuncaklara bindi.en çok atlı karıncasyı sevdi inmemek için diretti birde anleci anleci deyip durdu(annecim demek ).şimdi yoruldu uyudu.bende biraz uyuyacağım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…