- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #14.481
benim cadı ben kitap okurken elimden kapıyor hiç okutmaz banasağol canım sanada
kızlar çocuklarınıza ne tür kitaplar okuyorsunuz ben 3 yaş altı bulamadım yada baktığım yerde yoktu
esma neden kapsama dışı bileniniz varmı
kalkayımda temizliğime başlıyayım bariii sizlere iyi sohbetler
kızlar ıyı aksamlar nasılsınız sabah gırdıgımde buyuk bı sokla karsılastım sıteye gıremedım
sıfremı bılen bırı buradan benım adımda bırısıne mesaj cekmıs baska bı steye cagırmıs anladıgım kadarıylaaa sınırden oldum anlıcanızz kım yaprkı bunu neden yapsınnn bı bulsam kımın yaptıggınııı neysekı duzeldıııı
iyi tatiller kızlar
doyasıya gezdiğim bir hafta sonu oldu benim ve berra için.bu hafta çok sıkılmıştı evde.aşırı hırçın hareketlerde bulunuyordu bizde stres atması için bir kaç alışveriş merkezi ve akraba gezdik.alışveriş merkezindeki bütün jetonlu oyuncaklara bindi.en çok atlı karıncasyı sevdi inmemek için diretti birde anleci anleci deyip durdu(annecim demek ).şimdi yoruldu uyudu.bende biraz uyuyacağım şimdi.
kızlar ıyı aksamlar nasılsınız sabah gırdıgımde buyuk bı sokla karsılastım sıteye gıremedım
sıfremı bılen bırı buradan benım adımda bırısıne mesaj cekmıs baska bı steye cagırmıs anladıgım kadarıylaaa sınırden oldum anlıcanızz kım yaprkı bunu neden yapsınnn bı bulsam kımın yaptıggınııı neysekı duzeldıııı
kızlar nerdesiniz oooo herkez uyuyormu kıskanıyorum ama((
günaydın frezya.günaydın zeren(ayşegül) uyumak ne mümkün güzelim.benim çalar saat berram uyutur mu hiç beni.8 de ayaktaydık.nasılsın bakalım.
günaydın canım valla biz coştuk geyik sohbetlerde kız analarında kaynatıyoruz buyur gel güzelimsositosositosaol yelizcim
bu son kiraya çıktığımız ev olur inaşlah
allah herkese ev nasip etsin
inşllah çabucak hallederiz
çünkü bundan önceki evxde su elektrik doğalgazıfalan üstümüze almamıştık,bu sefer alıcaz, bu tür evrak işleri biraz uzatacak işi
valla yelizcim öle çok kelimmiz yok ama çok şükür bizi çok iyi anlıyorrr
kristal çocuk olabilir diye düşünüyorummmm :))))
geç konuşuyorlarmışş
saol şekerümmmmmmm
sen nasılsın keyfin nasıllll
songülcüm günaydınn
zeren günaydınn
saol yelizcim
bu son kiraya çıktığımız ev olur inaşlah
allah herkese ev nasip etsin
inşllah çabucak hallederiz
çünkü bundan önceki evxde su elektrik doğalgazıfalan üstümüze almamıştık,bu sefer alıcaz, bu tür evrak işleri biraz uzatacak işi
valla yelizcim öle çok kelimmiz yok ama çok şükür bizi çok iyi anlıyorrr
kristal çocuk olabilir diye düşünüyorummmm :))))
geç konuşuyorlarmışş
saol şekerümmmmmmm
sen nasılsın keyfin nasıllll
songülcüm günaydınn
zeren günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?