Bebeklerimiz ve Biz

kızlar ıyı aksamlar nasılsınız sabah gırdıgımde buyuk bı sokla karsılastım sıteye gıremedım
sıfremı bılen bırı buradan benım adımda bırısıne mesaj cekmıs baska bı steye cagırmıs anladıgım kadarıylaaa sınırden oldum anlıcanızz kım yaprkı bunu neden yapsınnn bı bulsam kımın yaptıggınııı neysekı duzeldıııı

benim cadı ben kitap okurken elimden kapıyor hiç okutmaz bana
alır kendi bıdı bıdı okur.ben ezginin hikaye jkitaplarından okuyorum
naz izin verdiği sürece

aaaaaaaaa nasıl yanii anlamadımm kimm neden yapmış böyle bişii

aynısından yaptık bizdeeeeeee bana bile iyi geldi onları eğlenirken görmekkkk hihoyyyt

allah allah töbe yarebbim bu insanların hinliğine akıl sır ermiyorrrrrrrrrrrrrr:sm_confused:

iyi pazarlar canlarımmmm
sanırım herkesde esmacım bu senin olayı saymıyorum asayiş berkemallll ne güzel daha iyi olur herkes inşallah .... ben keyif olarak biraz daha iyiyim sanırım yavaş yavaş bir şeyler yoluna giriyor dilerim herşey yolunda gider ...biraz daha hafiflemiş hissediyorum kendimi (ruhen tabiki bedenen olsa keşke ama bu arada miladım 1 mart bu tarih itibari ile başlıyorum incelmeye kendimi hazırlıyorum şu an ruhen... yaz başında fit olmak istiyorummm) benim için keyifli bir gündü üstteki mesajda yazmıştım... hem yorucu hem güzel işlerimin bir kısmını gitmeden gezmeye yaptım kalanını dönünce birde çağatayın beslenmesinde yarın patatesli börek vardı onu yaptım bizde götürdük tabi sakın kızmayın bunlar son zati az kaldı bir martaaaaaaaaasositososito sositososito sositososito ama sizlerin desteğini bakliyorum baskı baskı baskı hadi bakalım şimdiden gazam mübarek olsıııınnnnn şimdili kaçar öpüyorum hepinizi sabaha görüşürüz inşallahsositososito sositososito

Herkese günaydın,iyi haftalar diliyorum .
Keyifler yerindedir inşallah.Biz iyiyiz çok şükür ananemizdeyiz.Deniz hanım son sürat yaramazlıklara devam:)))

günaydın frezya.günaydın zeren(ayşegül) uyumak ne mümkün güzelim.benim çalar saat berram uyutur mu hiç beni.8 de ayaktaydık.nasılsın bakalım.

günaydın canım bende 6da kalktım işe gel falan filan canımda çalışmak istemiyor kız anneleri topıgı açtım saçmalar stres atarız gel kzı aramıza coşalımdelikafadulden

günaydın kızlarrrrrr
bebişler nasılllarrrrrrr

valla ben çok yorgunum çoooooooookkkkk
cumartesi o yağmurda soğukta sokak sokak dolaşıp ev aradım
neyseki bi tane bulduk tuttuk
salı-çarşamba taşınıcazzz

pazar günüde yatak odasını kızın odasını toparladım hurçlara yerleştirdim
kız da tabii peşimizdeeee
anam bide bir arsızlaştı bi arsızlaştıııı

şirinlik yapmanın bizdeki yağları erittiğinin farkına vradı zilli yaramazlık yapıp sonrada ben hııı yapsamda babası melek diye bağırsada bize şirin şirin gülüp anneeeeeeee, babaaaaaaaaa diyoooo omuzlarıda yukarı kaldırıyo yüzündeki o ifadeyi görünce kaçıp başka odada gülüyoruz
disiplinmişşşşşşşş peeehhhhhh yerinde yerler esiyor vallahiiiiii
kıkırdamaktannnn kızamıyoruzkiiii
2 gün öncesine kadar buraya geliyosun oturuyosunn derdim pat gelir otururduu
bi kere kaynoşların yanında yaptım ee gitti kaynoşa sarıldıı ondan sonra istersen lafını dinlettirrrr

koltuk tepelerinde zıplayıp duruyorr gel annecim buraya diyorum oturu pozisyona geçip omuz silkiyorrr
gel kız buraya diyorum kıkır kıkır gülüyorrrr
dalgamı geçiyor ne benleeee

kelimelerimiz giderek artıyor
:))))))
babası koleskiyon yaptığı paralrı topluyordu dün
para para diyor
karga diyor
parmağıyla bir hııı yapışı var ölüyoruz gülmekten
mesela bişeyi kaybediyoruzzz
haliyle zilli bi yerlere saklıyor yada atıyor annecim gırgır nerde diyoruz git getir getiriyor
annecip ayyakıbı çekici nerde diyoruz getiryor
kopuyoruzzzz

Hepinize Günaydınlar..
sağlıklı,mutlu ve bolluk içinde bir hafta daha diliyorum hepimize...
hasta olanlara acil şifalar diliyorum...
hepinizin keyfi yerinde olsun inşallah...
sevgiler...

Nimetcim selam canım kolay gelsin yine aynı semttemi tuttunuz evi,Allah utandırmasın hayırlı olsun.
İyi ev sahipleriyle karşılaştırsın.
taşınmak çok ama çok zor inşallah pamuk ipliği gibi kolay şekilde hallolur işlerin.
Bak Nil hanımda kelime dağarcığını genişletmeye başladı,birrde üzülüyordun.
Maşallah 41,5 kere.

saol yelizcim
bu son kiraya çıktığımız ev olur inaşlah
allah herkese ev nasip etsin
inşllah çabucak hallederiz
çünkü bundan önceki evxde su elektrik doğalgazıfalan üstümüze almamıştık,bu sefer alıcaz, bu tür evrak işleri biraz uzatacak işi

valla yelizcim öle çok kelimmiz yok ama çok şükür bizi çok iyi anlıyorrr
kristal çocuk olabilir diye düşünüyorummmm :))))
geç konuşuyorlarmışş

saol şekerümmmmmmm
sen nasılsın keyfin nasıllll

songülcüm günaydınn
zeren günaydınn

günaydın canım valla biz coştuk geyik sohbetlerde kız analarında kaynatıyoruz buyur gel güzelimsositososito

İnşallah nimetcim inşallah:Saruboceq:

Nil içinde endişelenme,neleri var şükret haline 5 yaşında konuşanı biliyorum,
sadece derdini anlatırken buuu diye istedikleri şeyi direk vermek yerine bu suyumu istiyorsun diye veya seçenekler sunarak vermek gerekiyormuş. kitapdada yazıyordu sende biliyorsundur. Basite kaçmadana istediğini hemen vererek değildi anlatarak öğreterek vermek gerekiyormuş. Nil in gözlerinden belli şekerim zeka küpü olduğu sen kimi kandırıyorsun yerim ben onu yerrrcokacimcoook

Çok şükür canım biz iyiyiz anneme geldi cumartesi sabahdan, babamız gitti biz burdayız halen.:jeyyar: bir yaramazlık yok. a.s.

tünaydın kızlar..
hepimize güzel bir hafta diliyorum...
bu haftamız iyi geçer inşallah...
allahıma bin şükür biz güzel bir hafta sonu geçirdik...
kuzumla doya doya gezdik..babası gezdirdi bizi...

nimocum allah kolaylık versin cnm..
dilerim ev sahibiniz de eviniz de iyi ol7ur bu sefer..

yelizcim nasılsın cnm..
var mı görüşme falan...
denom nasıl?

songülcüm sanada mutlu bir hafta dierim cnm..kuzuğun nasıl?

zerencim sana mutlu günler cnm

elifcim ruzem daha iyi değilmiii

oh gezmişiniz ne güzelll

yelizcim kitaptakileri uyguluyorum
ama bilmem endişeleniyorum ister istemez

işin ilginç tarafı bizim ailede geç konuşma varmış
ben çok erken konuşmuşum
deno gibi yani
erken yürüme erken konuşma
erkenden tuvalet eğitimi

annem zorluk çekmemiş yani
geçn gün annemle konuşurken öğrendim
amcamın oğlu meğersem 4 yaşında konuşmuş, doktora götürmüşler ailede varmı diye sormuşlar meğersem benim babam 5 yaşına kadar konuşmamış bir çocukmuş
yani direkt benim babada var
bizde ne kardeimde nede bende öle bir sorun çıkmadı ama amca oğlunda çıktı

gerçi eşimde erken konuşan bir çocuk değilmiş, kaynoşa göre nil çok iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…