Bebeklerimiz ve Biz

Genetik birşeyler var nimetcim anlattığına göre ama yine anlattığına göre nil iyi ilerliyor.(bana göre)
için rahat değilse gelişimi için bir hekime danışabilirsin.

Kuzenimin oğlu 1 ay sonra 2 yaşını dolduracak.Seslendiğin zaman bakmıyor hiç bir şey konuşmuyor
anne baba demek dışında.tv seyretmek istiyor sürekli,uzman dr a götürdüler kulakları gözleri algısı refleksleri herşeyi sağlıklı çıktı.Ama çocukda inat var annesi Onur onur diye seslendiğinde bakmıyor
ama reklamı duysun koşa koşa geliyor, oda haliyle çok üzülüyor ama hekimler sağlıklı gayet
akıllı diyorlar, Çevredende halen konuşmuyormu çişini söylemiyormu vs gibi tepkiler alınca psikolojisi iyice bozuldu ister istemez.Annesi belki faydası olur diye bu hafta oyun saatlerine verdi kreşe.
Oda her anne gibi akranlarıyla aynı gitmesini istiyor evladının ama bu mümkün değil çok konuştum ama
anlatamadım. bakalım inşallah farklı yüzler görmek eğitimcilerle olmak gelişimi açısında fark ettirir.

selam kızlar nasılsınız bakalım
Yeliz anneciğindeymişsin oh ne güzel,
nimoo nasılsın şekerim taşınma işin varmış Allah kolaylık versin kız delü sokaklarda neye gezdin soğukta internette çok ilan var bakıvereydin sengözlerimebaksanab şaka maka yazada bizde var taşınma işi 9.kattayız çok zor olacak o yüzden şu taşıma şirketlerine vereceğiz herşeyi topluyormuş yeni yerinede yerleştiriyormuş pekde iyi olur çok sevinirim Allah hepimizin yardımcısı olsun Nildede yaramazlık son sürat demek ya canım bizimkide hemen herşeyi söylüyor biliyor ama henüz konuşmuyor öyle çok fazla bu duruma bende üzülüyorum ((( dünde traş ettirdik 4.kez çok uzamıştı saçları şimdi karnını doyurduk uyuyor,
Elifcim nasılsın canım Ruze nasıl oldu?
Semihacım sen nasılsın Berroş nasıl?
Zerencim selam nasılsın?

Son düzenleme:
selam ayşecim yaaa annecimdeyim, :)
Aman sıhatler olsun alişimize,afiyet olsun ve iyi uykular olsun. :)
Demek sizde taşıncaksınız.! evet o şirketler herşeyini yapıyor camlar sarıyor yeni evde açıyor yerleştirmesi sana birtek. onuda derin temizliğe girdim diye düşüneceksin :))

oğlum artık mama sandalyesinde oturmaktan sıkıldı sanırım ve kendi yemek istiyor ama ne kadar başarılı olmuş buyrun bakalım :)))

[/IMG]

Son düzenleme:
iyi ayşecim çok şükür uyuyor şuanda,uyansın bizde gezmeye gidicez :)
Teyzoşumun çok özledim onu görelim diyoruz.

Maşallah alişimize deniz oldu olası hiç hoşlanmadı mama sandalyesinden.
Aferim alişe, öğrenicek annesi, sen doğduğunda çatal kaşıklamı doğdu :)))))

gezin bakalım şekerim hava güzelmi İstanbulda bura birazcık soğuk yaz gelemedi iple çekiyoruz...
bn mama sandalyesinden çok yardım aldım halada yediriyorum ama bizle beraber yemek yerken sandalyede oturmak istiyor :) kaynanam benim çocuklar bu kadarlarken kendileri yiyordu diyor sürekli bide 4 tane hepside peşpeşe yaşları bende bizdemi sorun acep diyorum bu kadar çocuk nasıl yer bi başına yese bile ne kadar doyar bilemiyorum...

hava ist. karlı ama araba var sorun değil. canım
kaçıyorum ben kuzu kalktı
gelicek olanlara ve varolanlara iyi sohbetler
görüşmek üzere

ooy alicime maşllaahhhh kız kocamn olmuş boyuda yetmiş vallahiiii
aa suluğumuz aynısı kızzzz pembesi ama :)))))
aayy bizde şirket tutcazda güselim
yatak odasını toparladım işet malum özel şeylerde varrrrr
elin adamı görmesin ama değil mi :)))))

gezin bakem gesinnnnn
ama çok soğuk bilesiniz

selam drycıkkkkkkkk

ekincim hoşgeldin nasılsın döke saça öğrenecekler sanırım o zaman kadarda çok temizlik işimiz olacak :)))

nimoom ben geliyorum sen gidiyorsun yakalayamadım seni iyi yapmışsın canım taşınmak çok zor yoksa hele çocukla aman aman özellikle o süluğu aldık çünkü malum yerlere fıifış bu damlatmıyor ya iyi oluyor birde bunun büyüğü var oda pembe bunu ata ata yere sapını kırdı :)))

he boyuda kapıyı açacak kadar uzadı nimocum :)))) artık kapının önünde durup aç aç diye mızmızlamayı bıraktı kendi işini kendi görüyor sırnaşık şey

kocaman olmuş vallaaaaha 41 kere maaşllahhhhh
biizmkide açıyo kapılarııı zilliiiiiiiiii
bakalım martta götürcez aşısı için 18 aylık olcekkkk
boyu ne kadar oldu merak ediyorumm
hereyere kolu yetşiyor artık
en son 86 cm di
kilosuda 12600 dü
boya gitti gibi bu aralar
18 aylık kıyafetler olmuyor çünkü
büyük alıyorum bennn

ay bide zilli öldürüyor beni gülmekten
işte kulakların nerde burnun nerxde falan diye soruyoz gösteriyor yaaa
göbüş nerde diyoz açıp göbeği gösteriyor bacaklar nerde diyozx bacakları açıyor hammmmm diyor
ham yapcakmışız
bizde fırsattan istifade dalıyoz butlaraaaa
teker babannneye dedeye babaya dolaşıyor açıyor bacağı ham diyor
bizde yiyooozzzzzz :)))))

bide çok adeletli kızım var yani
git babayı öp diyorum giidyor öpüyor sonras bütün evde kim varsaaa
hepsini öpüyorrrrr
bide sesli muuuah diye ses çıakrıyorrrrr

ay neşemiz vallhi yaaaaaaaa

kızlarr mrb nasılısnzz ardayı uyuttmussken bi bakınayım dedim annemler gelicek yemek hazırlamaya calısıyorumm gecmisi okuyamadımmmm öpüldünüz sekerler

oyy maaşallah nile yerim ben onu akşam benim içinde bi hammm yap :)))
bizimki biraz zayıf galiba en son epey oldu ama 11 kiloyudu boyu iyi ama zayıf biraz e çorbadan başka bişey yediği yokki kilo alsın süt, çorba

hosbulduk canım nasılsın alısın resmıne super cıkmıs ne zaman buyuyo bunlar anlamadım gıttıııı allah nazardan saklasınnnn cok sekerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…