Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlar herkese iyi haftalar,

Haftasonu market alış-verişi dışında evdeydik malum hava çok soğuk

Nimet bu karda soğukta taşınıyorsun, Allah kolaylık versin. İnşallah taşınacağın gün hava biraz daha iyi olur ve bu son kiradaki evin olur (inşallah bizimde öyle olur, zor ama). Bende iki sene önce ocak'ta taşınmıştım bu evime ama Allah'tan o gün hava güzeldi, fakat 2 gün dogalgazın açılmasını bekledik zor oldu.

Alişe maşallah annesi mamaları hüpletiyor. Benim kızım daha kendi kendine yemeye başalamdı

merhabalar kızalar herkese güzel bir hafta diliyorum.
benim yaramazlardan fırsat bulamıyorum bir türlü
girip size bakmaya.
inş. herkes iyidir.
kızım hasta oğlum hasta iki gündür evde sürekli bir ağlama mevcut.
geceleri yine öyle. bugün bir düzelme olmazsa yarın dr. a gidececiz.
hiçte istemiyorum gitmek direkt antibiyotik verecek.

valla eyşegülcümm
kimi zaman kızıyorum kaynoşa ama
nilin normal yemekelre alışması ve zorluk çekmemesi kadıncağızın sayesinde oldu
benimde çok katkım var tabii
bide doktorumuzun desteklemesi sağolsun

nil zayıf bir bebek olraak doğduğu için ve uyumadığı ve hareketi çok olduğu için biz ek gıdalara çok erken başaldık
4aylıkken köfte , balık yedirdim ben

günde bir öğünü benim hazırladığım sebzesi( baklagilli )
bir öğünüde normal yemek yemek oluyor

peşinde koşarak ve biraz zorlayarak oluyor ama napalım
bunada şükür diyorumm bennn

edacımmm valal benimde hep güzel günlere denk gelmişti hep şubatta taşındım
inşallah hava açar biraz yaaaa. saoalsın canımcımmmm

sen nasılsın

esinticim geçmiş olsun canım ikisinedeee
bu soğuklarda çok zorr
allah acil şifalar versin canım

esmacımşekerümmm
kız 2 yaşıda bitecek sendrom varmı sendrom

canım tasınacakmıssın allh yardımcın olsunn cok zorrrr bılırımmmm

evet canım yaa sedroma gırdımm bı gelse dıye beklıyorummmm allah nıce yaslarını gostersın yavrularımızınnnn ınsallahhh

İyiyim şükürler olsun hastalık falan yok, onun için iyiyim. Birde geceleri uyusam tam süper olacak ama ne yapalım. Asya hanım uyandı daha sabah uynaırnca ne pişirsem ne yese siye düşünüyorum, bugün hanımefendiye maş fasulyesi pişirdim bakalım yiyecekmi.

Esma'cım oğluşunda sende iyisindir inşallah.

slm kızlar
ayşegülcüm aliş ne güzel çıkmış maşallah ona yavrum benim.nede güzel yiyor.berra mama sandalyesine sadece eve çocuklu biri gelince oturuyor.oda fesaatlığından.bu arada suluĞun aynısından bizdede var.su damlatmıyor diye onu kullanıyoruz fakat bu sıralar suluğun başlığını sıkmayı öğrendi.onu sıka sıka heryeri ıslatıyor.

nimet talınıyormuşsun canım.allah yardımcın olsun.bu arada nilin boyu ve kilosu siper yani.maşallah ona.

ms eda merhaba canım.umarım yaptığın yemeği afiyetle yer asyacım.

esma slm naber canım.

iyiyz semihacım sen nasılsın tatlımmm

damlatmayan da olsa arda da sıka sıka damlattırıyoooo bende nnuk aldım ama allahtann artık biberon kullanmıyoruz sadece geceleri süt içmeye kalktığında kullanyoo

iyiyz semihacım sen nasılsın tatlımmm

damlatmayan da olsa arda da sıka sıka damlattırıyoooo bende nnuk aldım ama allahtann artık biberon kullanmıyoruz sadece geceleri süt içmeye kalktığında kullanyoo

bizde iyiyiz canım.şimdi karnını doyurdum çok keyifsiz yiyor bu sıralar.tek sıkıntım o...
bende çok istiyorum biberondan kurtulmayı ama berra genizine alan bir bebek.korkudan içiremiyorum hemen tıkanıyor.bizim biberon sevdamız bayağı uzun sürecek gibime geliyor :)şakkıdı

kızlar biraz geç oldu ama bana bugün milupadan hediye paket geldi..içinde pişik kremi,1 seferlik mama,2 bez,ıslak mendil, aşıları tek tek tanıtan kitapçıklar ha bide organik meyve suyu geldi çok sevindim..

slm kızlar
işlerimi bitirdim, yeme kyaptım alışverişimi yapıp geldim kızım uyuyoken
ama uyanması an meselesi
geçmişi okuyamadım
umarım herkes iyidir
zeynep te mirde halen grip
bende yakalandım ilk kez, kış bitmeden gribimi oldum yani((

nimetcim taşınıyomuşsun cnm, kolay gelsin hayatım
şansına da hava buz gibi bu aralar

ayşegülcüm maşallah alişime nasılda yiyo öle çorbasını hemide sandalyede
çok da masum bakmış çok beğendim pozunu:))) büyümüş kerata

semihacım, nilüfercim bide kaçanlar va bi ceeeee diyip
herkese slm olsun ne diyim:))))

Selam kızlar nabersiniz..??
Teyzemdeyim Kuzenimin çocuğuna bakıyor.Hem benim için hemde deniz için değişiklik olsun diye geldik
aman bir mutlular bir mutlular evin içi cümbüş ev dolusu çığlıklar koşmalar oyunlar... :) çok şeker bunlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…