- Konu Sahibi DreamLover
-
- #14.541
dreamcım slm
öğleden sonra oğlum ağzını masaya vurdu ön üst dişi çok kanadı aklım çıktı kırıldı sandım kanaması durdu kısa sürede ama baktırmadı dokundurmuyor acaba zarar görmüşmüdür dişi senağlama
ay o takvimle başım beladaydı zaten, yaptıklarım silinip durdu, neyse bu duruyor şimdilik, çok sağol iltifatlarına bu aradabugün çok keyifsiz bi gün bizim topik için mavicem ekinim hiç ama hiç uğramamış çokomun yüzünü gören cennetlik zatiiii
yelizcim en iyisi cnm gez valla hazır iş bakıyoken, deniz için de iyi olur sosyal di zaten daha bi sosyal olur:))) kuzenler yiğenler hep beraber ne güselllll
füsfüscüm senden bnr cnm, mink meleğin nasıl, takviminde ne kadar tatlı çıkmış öle maşallah defneye bayıldım
hemen kaparlar bu kızı valla dikkat et:)))
canım ya çok geçmiş olsun, birşey olmamıştır inşallahdreamcım slm
öğleden sonra oğlum ağzını masaya vurdu ön üst dişi çok kanadı aklım çıktı kırıldı sandım kanaması durdu kısa sürede ama baktırmadı dokundurmuyor acaba zarar görmüşmüdür dişi senağlama
yelizcim en iyisi cnm gez valla hazır iş bakıyoken, deniz için de iyi olur sosyal di zaten daha bi sosyal olur:))) kuzenler yiğenler hep beraber ne güselllll
dreamcım slm
aman yarabbim,bu ne hal topik yerlerde...
aaa hiç yakışmıyor vallahi..üzüldüm.
bugün çok keyifsiz bi gün bizim topik için mavicem ekinim hiç ama hiç uğramamış çokomun yüzünü gören cennetlik zatiiii
füsfüscüm senden bnr cnm, mink meleğin nasıl, takviminde ne kadar tatlı çıkmış öle maşallah defneye bayıldım
hemen kaparlar bu kızı valla dikkat et:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?