Bebeklerimiz ve Biz

herkese iyi akşamlar kızlar, yazdıklarınızı okudum
littlefairy taşınıyormuşsun galiba, kolay gelsin canım
beni en çok strese sokan şeylerden biri taşınmak, bir an önce halledersin inşallah

bugün çok keyifsiz bi gün bizim topik için mavicem ekinim hiç ama hiç uğramamış çokomun yüzünü gören cennetlik zatiiii

yelizcim en iyisi cnm gez valla hazır iş bakıyoken, deniz için de iyi olur sosyal di zaten daha bi sosyal olur:))) kuzenler yiğenler hep beraber ne güselllll

füsfüscüm senden bnr cnm, mink meleğin nasıl, takviminde ne kadar tatlı çıkmış öle maşallah defneye bayıldım
hemen kaparlar bu kızı valla dikkat et:)))

dreamcım slm
öğleden sonra oğlum ağzını masaya vurdu ön üst dişi çok kanadı aklım çıktı kırıldı sandım kanaması durdu kısa sürede ama baktırmadı dokundurmuyor acaba zarar görmüşmüdür dişi senağlama

ay canım kıyamam çok üzüldüm birşeyi yok değilmi yavrunun

ay o takvimle başım beladaydı zaten, yaptıklarım silinip durdu, neyse bu duruyor şimdilik, çok sağol iltifatlarına bu arada
canım ya çok geçmiş olsun, birşey olmamıştır inşallah

yelizcim en iyisi cnm gez valla hazır iş bakıyoken, deniz için de iyi olur sosyal di zaten daha bi sosyal olur:))) kuzenler yiğenler hep beraber ne güselllll

sorma canım bugün iyice coştu sıpalar,:) eve az önce geldik hemen sızdı :)

Ah canım kıyamam ağrıdığı için elletmiyordur,çok geçmiş olsun huysuzluk yaparsa ağrı kesici ver canım

iyi gecelr hanımlarrrr

nasılsınız bira geç oldu ama herkese iyi bir hafta diliyorum .... ben bugün bir komşumuz çağırmıştı bir çeşit komşular toplanması gibi birşey oraya gittim geldim yemek olayı felan çağan çok huysuzluk yaptı döndüğmüzde sokakta kalmak istedi eve sokamadım ben de bir tur attırdım hava çok soğuktu kedileri gördü ben pisi pisi gel dedim bak annecim kediler dedim alt dudağını uzatarak bir püssüü diyişi var ısırasım geldi tediiiii (kedi) dedi çok tatlı bunlar ya neyse yemek çocuklar derken bu saat oldu ancak bakabildim

geldim ehram geldim nasılsın canım çok geçmiş olsun demek sende grip oldun tez zamanda şifa bulursunuz inşallah :Saruboceq::teselli:...

ayşegül alimmm çok tatlı maşallah yaaa:asigim: çok sevimli kıyamam demek ağzı uff oldu geçmiş olsun canım umarım bieşeyi yoktur canım

tüm güzel anneler hepinizi öpüyor iyi geceler diliyorum dilerim yarın bolca görüşürüzzzzzzz.....a.s.

fıstıklar bu ne hal gerçekten...
bu topiğe yakıştıramadım bak...
böyle bir bıkkınlık,mutsuzluk hissetim yazılarınızda...
taşınan arkadaşımıza Allah kolaylık versin diyorum...
taşınmak gerçekten zor...
çocuk büyütmek dünyanın en zor işi,ben de bilirim...
dişini masaya vurmuş yavrum,kıyamam ben ona,
tabiki canı yanmıştır,dokunmanızı istemez ama
önemli birşey yoktur inşallah,belki dişi dudağının iç tarafını kesmiştir,o kanıyordur...
işte çocuklar hasta ola ola,düşe kalka büyüyor,
Allahım bütün çocukları,bütün kötülüklerden,kazalardan korusun...
annelere de güç versin...
canınızı sıkmayın,bütün miniklere
şifalar diliyorum...
hepinizi de teket teker öpüyorum...

canım benimm kıyamammm endişelenme canımm zarar görmemiştir.
bundan sonra böyle olaylara alışmamız lazım.yerlerinde durmuyorlarki sıpalar
nazda geçen düştü o anda bişi yoktu mutfağa yanıma geldi bi baktım ağzı buenu kan içinde aklım uçtu yerinden dişi kırılı sandım dudağı içten biraz çatlamıştı o kadar

ahh songülcüm bir zamanlar topiğimiz gerçekten çok hareketli
neşeliydi bu kriz hepimizi mahfetti.bakıp bakıp çıkıyoz.gerçi ben kendi adıma konuşayım
inşallah herşey yoluna girecek eskisi gibi topğimiz canlanacak

mavicem danamm demek gezmelerdeydin bugün
biride diyetten bahsediyordu bugün kimdi acepppppppcokacimcoook

hepinize iyi geceler güzel annelermutlu sağlıklı yarınlarrrrrrrrrrr
bebişlerede kesintisiz uykularrrrr

bebişim ben bugün uğradım topiğe görmedin sanırsamm
yazmasamda takipteyimmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden

ekinim nazım sana da iyi geceler bebişimŞeniz

ben biraz daha buralardayım, gelen olursa sohbete devam yaniiisengözlerimebaksanab:ecrin_bebek::icecream::1hug:sositososito

iyi geceler kızlar..pazrtesi sendromu vardı topicte..yarın ola hayrola diyelim..zehram buralardasın galiba..öptüm şappırdanak...

Zehra, Zeren, (bu arada bi akrabamın kızlar gibi oldunuz Zehra ve Zeren adları ) , füsfüs, Yeliz, Fatoş, Zeynep, Songül, Aynur teşekkürler herhangibir huysuzluğu olmadı ama bakamadım elimle açmıyor ağzını ama dudağını kesmediğine eminim çünkü tamdişini vurdu gördüm ve tak diye ses geldi tam yanımdaydı ve dişinin altından geliyordu kanlar ( inşallah zarar görmemiştir dişi yavrumun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…