- Konu Sahibi DreamLover
-
- #14.561
herkese selamm, ardamın sekizinci dişi geldi, ama huysuzluğu had safhada, şimdiden isteklerini ağlayarak yaptırmak istiyor sıpa
ruzeye ve alişe çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun
teyzem dün hastanedne çıktı, felç boynuna vurduğu için burundan sıvı alrak besleniyor, doktorun dediğine göre ömür boyu burnundan beslenecekmiş, çok üzülüyorum, dua etmekten başka çaremiz yok
hepiniz sağlıcakla kalın, çok öpüyorum
Günaydın kızlar...
Haftasonu babannemdeydik tüm baba tarafı toplandık çoluk çocuk 20 kişi vardı. Acayip eylenceli geçti. Büyük aile olmak güzel şey yaaaa
Dünde görümcem doğum yaptı. Bir kızımız oldu. Henüz kendini göremedik ama resimleri çok güzeldi. Gerçi çirkin bebek yok hepsi birbirinden güzel. İremde resimleri görünce bebek bebek diyor. Kendi çok büyük yaaaa
Gerilere pek bakamadım inşallah hastamız yoktur.
Ayşegülcüm geçmiş olsun alişime inşallah dişinde birşey yoktur....
herkese selamm, ardamın sekizinci dişi geldi, ama huysuzluğu had safhada, şimdiden isteklerini ağlayarak yaptırmak istiyor sıpa
ruzeye ve alişe çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun
teyzem dün hastanedne çıktı, felç boynuna vurduğu için burundan sıvı alrak besleniyor, doktorun dediğine göre ömür boyu burnundan beslenecekmiş, çok üzülüyorum, dua etmekten başka çaremiz yok
hepiniz sağlıcakla kalın, çok öpüyorum
hepinize günaydın arkadaşlar....
hasta olanlara acil şifalar diliyorum...
havalar çok tuhaf,çok dengesiz,
miniklere ve kendinize çok iyi bakın lütfen....
sevgiler...
iyi gecelr hanımlarrrr
nasılsınız bira geç oldu ama herkese iyi bir hafta diliyorum .... ben bugün bir komşumuz çağırmıştı bir çeşit komşular toplanması gibi birşey oraya gittim geldim yemek olayı felan çağan çok huysuzluk yaptı döndüğmüzde sokakta kalmak istedi eve sokamadım ben de bir tur attırdım hava çok soğuktu kedileri gördü ben pisi pisi gel dedim bak annecim kediler dedim alt dudağını uzatarak bir püssüü diyişi var ısırasım geldi tediiiii (kedi) dedi çok tatlı bunlar ya neyse yemek çocuklar derken bu saat oldu ancak bakabildim
geldim ehram geldim nasılsın canım çok geçmiş olsun demek sende grip oldun tez zamanda şifa bulursunuz inşallah :Saruboceq::teselli:...
ayşegül alimmm çok tatlı maşallah yaaa:asigim: çok sevimlikıyamam demek ağzı uff oldu geçmiş olsun canım umarım bieşeyi yoktur canım
tüm güzel anneler hepinizi öpüyor iyi geceler diliyorum dilerim yarın bolca görüşürüzzzzzzz.....a.s.
mavicem danamm demek gezmelerdeydin bugün
biride diyetten bahsediyordu bugün kimdi acepppppppcokacimcoook
he valla sürünüyosss:ecrin_bebek:
sende yoksun zatiiiiiiidelikafadulden
mavice danoşumun yoklamaya yüzü yokkkkafamçokkarıştı
yoklama yapsa en başta kendisi sınıfta kalcak biliyo çünküüüüüü:roflol:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
herkese merhaba kızlar umarım keyifler yerindedir. hasta olan kuzular yoktur.. kendinize iyi bakın a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?