Bebeklerimiz ve Biz

hepinize ggünaydın..
güzel bir gün olur inşallah....
kızım iyi çok şükür...
çok az izler kaldı..hala yıkayamıyorum..bu hafta sonu inşallah...
bende iyiyim bin şükür..
işler biraz azaldı bakalım.yejnisi gelmezse...
bu arada şirketimiz yeni işler aldı.inşallah daha da güzel olacak herşey...

ayşegülcüm geçmiş olsun cnm.merak ettim ali nasıl..ağzında var mı bişey..
okuyunca bi garip oldum..

günaydın Elifcim sağol iyi şimdi ama dediğim gibi dişine bakamadım görünürde bişey yok ama diş sallanıyormu yeri zarar gördümü onun için üzülüyorum o an gözümün önüne geldikçe içim bi tuhaf oluyor hala...
Ruze iyiymiş çok sevindim işlerin yoğunmuş hala Allah kolaylık versin...

tekrar geçmiş olsun cnm..umarım önemli bişi yoktur..
benim bile içim bi tuhaf oldu valla...
işler çok yoğun değişl bakalım şimdilik..ihale varsa bilemem artık..
dinlenmek istiyorummmmmmmmmmmm...

Günaydın kızlar...
Haftasonu babannemdeydik tüm baba tarafı toplandık çoluk çocuk 20 kişi vardı. Acayip eylenceli geçti. Büyük aile olmak güzel şey yaaaa
Dünde görümcem doğum yaptı. Bir kızımız oldu. Henüz kendini göremedik ama resimleri çok güzeldi. Gerçi çirkin bebek yok hepsi birbirinden güzel. İremde resimleri görünce bebek bebek diyor. Kendi çok büyük yaaaa
Gerilere pek bakamadım inşallah hastamız yoktur.
Ayşegülcüm geçmiş olsun alişime inşallah dişinde birşey yoktur....

herkese selamm, ardamın sekizinci dişi geldi, ama huysuzluğu had safhada, şimdiden isteklerini ağlayarak yaptırmak istiyor sıpa

ruzeye ve alişe çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun

teyzem dün hastanedne çıktı, felç boynuna vurduğu için burundan sıvı alrak besleniyor, doktorun dediğine göre ömür boyu burnundan beslenecekmiş, çok üzülüyorum, dua etmekten başka çaremiz yok

hepiniz sağlıcakla kalın, çok öpüyorum

hepinize günaydın arkadaşlar....
hasta olanlara acil şifalar diliyorum...
havalar çok tuhaf,çok dengesiz,
miniklere ve kendinize çok iyi bakın lütfen....
sevgiler...

canım teyzenize çok geçmiş olsun,inanın çok üzüldüm...
Rabbim acil şifalar versin...
bu arada 8.dişiniz de hayırlı olsun...
sevgiler...

günaydın sevilcim..
ay ne güzel gırgır şamata..büyük aile olmak gerçekten çok güzel oluyor...
kendimizden biliyorum.allah ,bozmasın cnm...
bu arada bebeişiniz de hayırlı olsun.vatanına milletine bağlı olsun allah ananalı babalı büyütsün inşallah cnm benim..
ilerde ireme arkadaş olur ne güzel...

hoşgeldin çokom...
dişiniz hayırlı olsun..
teyzene deçok üzüldüm canım ya..
belki bi umut vardır..rabbim çektirmesin inşallah...

hepinize günaydın arkadaşlar....
hasta olanlara acil şifalar diliyorum...
havalar çok tuhaf,çok dengesiz,
miniklere ve kendinize çok iyi bakın lütfen....
sevgiler...

hoşgeldin cnm..
sende kuzuna ve kendine iyi bak....a.s.

kızçeler size bi güzel haberim var..
kadisle konuştum şimdi...yezda yürümeye başlamış...
kendisi odasına geçtiği için kk ya giremiyomuş en kısa zamanda geleceğini söyledi.
hepinize çok selamı vra.
ve böcüklerinizi öpüyormuş

kadiscim tekrar gözün aydın canım....

Saol Elifim...
Amin cümlesininkini bağışlasın. Darısı tüm istiyenlerin başına. Allahım hiç bir evi çacuk cıvıltısından eksik etmesin.
Maşallah Yezdamızada... Gözün aydın Kadişcim... Oyuncak işe yaradı herhalde

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

herkese merhaba kızlar umarım keyifler yerindedir. hasta olan kuzular yoktur.. kendinize iyi bakın a.s.

mavicem danamm demek gezmelerdeydin bugün
biride diyetten bahsediyordu bugün kimdi acepppppppcokacimcoook

nana danaaaaaaaaaaaa mart 1 demedikmi ne yüzümüze vırıyon şimciii yedüm işte ohhh hem mantı hem poğaça kek bilimum unlu mamüller ama bu sefam mart 1 e kadar:çok üzgünüm: öpüyorum seni bidenemmmmmmmmm Şeniz

heeee siz yokkene biz bölemi yapıyorduk danaaa iki gün boşladık topiği şurayabak neyse bugünde idare edin komşum çağırdı oraya gidicem az sonra sabahtan beri ev temiliyorum daha işim var bir saate kadar anca giderimsırnaşık şey
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

herkese merhaba kızlar umarım keyifler yerindedir. hasta olan kuzular yoktur.. kendinize iyi bakın a.s.

bebeğümmm sen neyn bana dil çıkarıyon öperim seni dünürümmmm gelünümüde anacım topiğe bakamıyım ki sana yazayım dur bakim modumda olarsam ve kocişten pc yi alabilirsem akşama yazarım datlummmmŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz

güel dostlar son sayfanın dışında pek bakamadım dilerim herşey yolundadır... tüm güzel anneleri ve kuzucukları öpüyorum kendinize iyi bakınnnnn görüşürükkkk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

selam kızlarrrrrrrr

kadiscim gözün aydın canımmmmmm.maşallah yezdaya koştuğu günleride görürsün inşallahhhhhh

merhaba kızlar hepinize teşekkür ederim,
Sevilcim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün,
Çokom dişiniz hayırlı olsun canım teyzen içinde çok üzgünüm Allahım şifasını versin dualarımız sizinle,
Kadişcim yokluğun belli kıs gözün aydın YEzdoş demek yürümeye karar vermiş maaşallah ona...

saoll elifcimm kızlarrrrr iyilerr naz hanım uyudu ezgi okulda
bende yemek yapıyorum bi yandan topiğe takılıyom.
sen nasılsın ruziş nasıllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…