Bebeklerimiz ve Biz

kızlar size bişi sorayımmmmmmm
şu seda sayanın bahsettiği elma krom zayıflamaya yardımcı
almak istiyorum ama cesarette edemiyorum
siz ne dersinizzzzz

saoll ayşecimmmmm iyiyizzzzzz.yemek yapıyorum biryandan topikteyimmm
aliş nasıl diş nasıl oldu canımm.endişelenme bişi olmaz tatlım
nazda kaçkez öyle düştü kan aktı ahanda dişi gitti dedimm bişi olmadııı

Zeynepcim valla ne biliyim bi deneyebilirsin
tam gözümün önünde dişini vurdu taaak diye hani düşüp dudağı kanamış değil ondan çok korktum dişin altından kan nasıl geliyordu gitti dedim ama duruyo bakalım inşallah da bi zarar görmemiştir,
ne yemek yapıyosun ben daha yapmadım ya düşün düşün bişey gelmedi aklıma

Evi sildim süpürdüm. Banyo ile mutfak kaldı. Sularım akmıyor kızıda uyuttum bir bakayım dedim.
Naber nimetim toparlandınmı? Evi nerde tuttun. Gel bana yakın biryerlere ben bakarım nil hanıma iremle büyür giderler.
Aynurcum zayıflama hapını sormuşsun ben öyle kimyasal şeylerle zayıflamaktan pek yana değilim. Mutlaka zamanla çıkan yan etkileri oluyor ama yinede sen bilirsin tabiki...

kız ben yazarken kimseyoktu.birileriş gelmiş topike sonunda..
ekiinnazım kolay gelsin bacum yemekte ne var...ben zayıflama işlerinden hiç anlamam..
ne desem boş ama bu sitede barçman diye biri var kromla zayıfladığını duymuştum belki faydası olur
biz öğlen kurufasulye yedik...
ofis çok sıkıcı bugün eve gitmek istiyorum ya

ya kızlar benimde bi sorum var..
ruze hanım balık yemiyor hiç..
balık yağı dr vermiyor..
sizler veriyo musunuz

ayyy kilolar bende ne yapacam doğumdan sonra kaldı kilolar başıma o değil iştahımda çok açık offffffffffffffff

kilolarla benimde başım dertte ama bende doğal zayıflamadan yanayım..biraz spor birazda boğazı sıkınca zamanla az ama öz kilo veririz diye düşünüyorum...

mavilim berfe balığı çok seviyor ama ben nefret ettiğim için balık pişiremiyorum..ancak babamız akşamları alırsa o zaman berfeye yediriyorum..bu seferde eşimin çalışma sattleri geç oluyor..anlıycan ayda 1 yada 2 kez balık veriyorum..banada yetersiz geliyor..bende düşünüyorum balık yağı ama kararsızım...

hanarat garuuu senüüüü .delüü aynur kimm ben sordum o soruyu
zeynep benn delüüü.bende hiç kullanmadım da o yüzden biraz andişeleniyorum
ben yine normal yollardan kilo vereyimm

canım ben hiç kullanmadım balık yağı.nazda önceleri yemiyordu şimdi
yemeye başladıı.dr neden vermiyorki canımm.

tünaydın kızlar..bugün biraz erken kalkıp dip köşe temizlik yaptım,çok yoruldum ama her yer mis gibi oldu...
ohh hamaratt garuu.güle güle kirlett ertıkk evini canımmm

2 yaşına kadar tavsiye etmiyorum dedi.ama her dr başka şey diyo bende anlamadım..bi araştırayım bakiim nette..
uff acayip uyuşuğum...

bi dip köşe temizlik bende istiyorum ama nasıl yapacağım...
kapı pencere silsem hava yağışlı boşa gidecek..
bi akşam küçük hanım erken uyursa möutfak dolapları ve gardroptan başlamak istiyorum bakalım

Elifcim değişik balıklar denesen benim oğlan her zamanki gibi bu konudada seçici her tür balığı yemiyor somon, mezgit yiyor mesela

valla mavilim ben gardolap ve mutfak dolabı temizliğini akşam eşim gelince yapıyorum..yoksa gündüz berfeyle yapmanın imkanı yok..herşeyi alıp alıp atıyor..berfede zaten babacı onlar baba kız oynarken ben hemen toparlıyorum..gündüz temizliğimdede birazını uyurken yapıyorum..birazınıda mama sandalyesine koyup yanımda gezdirerek yapıyorum...

berfede hamsiyi sevmedi..sanırım kızartma olduğu için...çipura , levrek,çinekop bunlara bayılıyor..ilk zamanlar somon yaptım ama kokusu beni öldürüyor diye artık yapmıyorum..babamız fırında yapıyor ,berfeye göre ayıtlayıp küçük küçük doğruyor..benim kuzuda hammmm diye diye yiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…