Bebeklerimiz ve Biz

çok sinirliyim çokkkkkkkklava:klava:eşimin patronuna yaa ayın 12 olmuş maaşlarını vermiyor üstelik ocak ayı şubay ayı birikti nerdeyse martın ortasındayız 2 maaş içerde
faturaları ödeyemedik kira duruyo kafayı yiycem yaaa (((((( ne biçim insan bunlar yaaa
ne yapıcağız böle biz yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Nimo elif yeliz merhaba nasılsınız kızlarrr
nevar ne yokkk

topiğin kuzularını sıraladık nasıl olmuş

nimetcim yeni evinde güle güle otur bacım ara katta olman iyi bende orta kattayım evim sıcak oluyor ama doğalgaz faturası 200 yukarıda:uhm::uhm:

çocuklu apartman gürültülü oluyor malesef canım

yeliz gezdinizmi nasıl geçti gezinti bacummm

elifcim sen neydiyon bakemmm

ya valla ne yapıcaz elifim biz bu olayı, karşıma laıp oturtuyorum her sabah bak annecim ben işe gidicem ama akşam dönücem kızıma yoğurt getircem falan diyorum yok kıyamte kopuyor bacım. bide akşam gelince küsüyor bi afra bi tafraaa, dün akşam anne anne diye babannenin peşindne bi gidişi vardı, oyunla kandırdım valalhiii,aaaaaaaah ahhhhhh

bahar yorgunluğuda çöktümü insanın üstüne valla kılını kıpırtdatmak istemiyor insan
ayyyyy içim sıkılıyo vallhiii

göüzmün önünden franbuazlı pastalar geçiyooooooooooo

kadişcim çok zor allah yardımcınız olsun, kirayı ödeyememek, çok geriyor insanı çok
bizde lamadık daha maaşları

off bu patron milleti varya her türlü bahanenin arkasına saklanır
kriz mriz bahane

çok sinirlendim şimdi bende

elleirnize sağlık, ben kuzuyuda unutmmaışınız

Selammmmmmmm canlarımmmm
Biz geldik
Hepimiz epey yorulduk :) Deniz yolda uyudu ama eve gelince gözler açıldı :)
Yalnız inanılmaz indirim var heryerde, Dudaklarım uçukladı tekstil yerlerde.
Denize lcw den 3 tane bady aldık 27 tl ödedik,ve çok şekerler, penyelerde çok kaliteli.
Bir mont beğendik keten haki yeşilin üstüne pembe kalpleri olan fakat 3 yaşı yoktu 2 yaşda tam oldu.
Onun için alamadık.

Sizler nasılsınız bakalım.

kadiscim allah yardımcınız olsun canım..

nimocum biz farklımıyız sanki...
akşamları bazen yüzüme bile bakmıyor...
ama bazen de çok düşkün oluyor..
belli olmuyor işte...
büyünce anlayacaklar inşallah..

mesai bitti kızlar..
gideyim bakalım yavrukuşa bu akşam neler bekler bizi..
hoşçaklın kıçeler

Teşekkür ederim nimetcim şimdi okudum Nil rahatsızmış çok geçmiş olsun şifa diliyorum, Isınma yönündende memnunmuşsun evinde bende en önemliside bu zaten çalışıyorsun gürültü çok sorun olmaz öyle değilmi ?

Güüle güle Mavilim bol öpücükler ruzemize.

DEnom inanılmaz dümtektek hayranı oldu pc yi açık görmesi Anne aççç tektektek diyor.

yelizcim, duvarlar biraz ince sanırsam, çünkü yandaki kişinin banyoya girdiğini suyunun sesini herşeyi duyuyorum,tamda kızın uyuduğu saatte uyuduğu odanın tepesinde çok gürültü oluyor. kızın odasının üstü diğer dairenin mutfağı biim yatak odanın üstü onların oturma odası falan, gümbür gümbürgece 11de bile, gerçi ses çıkartamam 3 tane çocuk koşturuyorlar, yarın bir gün bizimkide aynı haltı yicek ama, öteki tarafta biz çok korktuğumuz için tak olsa yukarı çıkıyordu evsahibi. alışmıştık bizde sessiz sesszi durmaya ondan herhalde

hımmmm çok kötü canım o nasıl bir proje öyle , ne saçma. Duvarlar o kadar ince olmasına rağmen yinede ısınıyorsa evin çok iyi, sonuçda iç ısı kaybıda çok fark yaratıyor.
Hatırlamazmıyım canım eski ev sahibinin adım sayarın sesine bile çıkmıştı. Neyse şükürki kurtuldun.

kızlar yorumlarınıza teşekkür ediyorum.

kestim canım ya.tokada taktırmıyor doğru düzgün.bende kıyamıyorum ama kesiyorum işte.diğer türlüde rahatsız oluyor.
koy tabi nilimizin resimlerini.kimbilir nasıl büyümüştür.en son gördüğümüz resimde yaşında bile değildi sanırsam..

uyumaya çalışıyorum ama bu kezde evin işleri oluyo :1no2:

amin canım inş düzelir benimkide
geçmiş olsun canım bebeğine. kızımında bugünlerde pişik oldu bi türlü geçmedi bizimde

teyzeleri bu arada kızıma dua etmeyi öğrettim..iki elini açıyor amin diyince ellerini yüzüne sürüyor..ezan sesinide biliyor artık eğer balkonda denk gelip duyarsa hemen dua etmeye başlıyor...

yyerim ben onun ellerini maşallah

Merhaba, Herkeslere selam olsunnnn

Süperloto da 6 bilen 2 kişi olmuş bursa niliffer ve istanbul beylikdüzü.Sevindirici en azından 2 kişi bilmiş.

herkese iyi geceler kızlar
bugun biliyorsunuz ki misafirlerim wardı,
cok guzel bir gun oldu...

sizlerde umarım iyisiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…