Bebeklerimiz ve Biz

ıyiyiz canım şükürler olsun.Evet gezdik hemde ne gezme kuzu oyuncakları görünce hiç gelmek istemedi. :) tahmin edebiliyorsundur. :)

Berra nasıl iştah problemi düzelmiştir inşallah

ewet yelizcim
sewdirme çabaları ama bunu farklı yontemleri war
mesela o anda ilgisini baska seye cekmek mesela
ben bunu yapıyorum...
bugun mesela komşulardan birinin 6 yasında kızı okula gitmemiş,o da geldi...
ee tabi bizimki mest,,ee saat oldu 14.00,uyku alarmı,
epey reddeeti ''uyumuccaaaaam ''diye bagırıyor...
dedim gel bakayım sen boyle ,odasına götürdüm ,bi kaç farklı aksiyon,ablayı unuttu bile.ondan sonra uyumak uzere bıraktım yatakta....

anlatmaya calıştıgım bu
farklı yontem kullanmalı,disiplini ortadan kaldırmadan...

bu arada şu oyuncaklardan zorla mı indiriyosunuz kuzuları??
drn de cok sewiyo oyuncakları,alışwerişmerkezinin tabelayı gördügü anda bulbul kesilip şaklabanlıklara baslıyo..:)))))))))))))

selam kızlar

gece kuşları toplanmış, ben Asya'yı uyuturken uyudum uyandım bile :), şimdi de uykum yok. Bakıyorum ağırr mevzulara girmişsiniz, benim kuzu konusunda son sözü ben söylüyorum, kararı ben veriyorum. Babası ile bu konuda şimdilik bir sorumuz (şimdilik), eşime Asya daha küçükken ikimizden biri ona karşı tavrından, konuşmasından memnun olmasa bile (ör: sesini yükseltti ve ben gereksiz yere olduğunu düşünüyorum) o anda müdahale etmeyelim demiştim. Şimdilik iyi gidiyoruz. Babaaenne zaten Asya ile ilgili konularda benim sözümün üstüne birşey demeye çekinir, söylersede gerekli uyarıyı yaparım.

İyiyiz canım şükürler olsun.Evet gezdik hemde ne gezme kuzu oyuncakları görünce hiç gelmek istemedi. :) tahmin edebiliyorsundur. :)

Berra nasıl iştah problemi düzelmiştir inşallah

tahmin etmezmiyim.
biraz daha iyiyiz canım.dişlerimiz çıktı rahatladık sayılır.16 tane dişimiz oldu artık.
bu arada berra nın bugün yeni resimlerini ekledim bende..sengözlerimebaksanab

Ama benim kendimle ilgili kaygılarım var otorite konusunda, yüzüm çok yumuşak ya. Asya daha küçük olduğu için belkide pek mızmız bir çocuk değil, mutlu bir çocuk. Bundan dolayı bende olur olmaz bağırıp keyfini kaçırmak mutsuz etmek istemiyorum. Ama biraz abartıyorum sanırım, biraz daha anlayacak vakite geldiğinde belki bende gerektiğinde biraz dişimi gösterebilirim ki bu konuda normalde iyiyimdir :).

Aynen öyle tenzlie aynen öyle.Biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz fakat onlar bizim ne demek istediğimizi anlamıyorlar. Sonrada " ne çok biliyorsun sen" e geliyor mevzu.

Bizde genelde annemle beraber olunca yatak mevzusunu tartışıyoruz.
Annem deniz benle yatsın üşür şimdi o odada üstünü açar diyor
ben annem sen olmadığındada o odada yatıyor sen gidincede yanında ten hissetmek istiyor tekrardan yatağına alışması zamanlarımı alıyorum diyorum ama tekrar başa dönüyoruz.
Halbuki bir kurulu düzeni alışılmışlığı var ve deniz çok çabuk unutuyor kuralları, işine geliyor çünkü.
Babası çok özlediği zamanlarda gelsin ya yanımıza diye çıtlatıyor ama ona taviz yok.çünkü Barış 6 yaşında halen annesiyle yatıyor. öğretmenleri artır ayırmanız gerekiyor diyor ama annesi çok seviyorum onunla yatmayı diyip ayırmıyor...
Amannnnnn ne biliyim yaaaa :)) şaşırdım artık ne yapacağımı bir ben bir yerlerden tutmaya çalıştıkça iyice sökülüyor :)))))

Ohh maşallah,arttık katı gıda mevzusuda ortadan kalkar bu dişler sayesinde. :) Öylemiiii bakıyorum hemen :)

Tenzile o oyuncaklar çok başa bela yahuuu,binince herkese gülücük atıyor el sallıyor ama durunca kemeri çıkarmama izin vermiyor, bidaha kemeri tak kemeri tak diye ortalığı yıkıyor.

haşin gelin :))

gece kesmisin memeyi , etkili olduysa ne mutlu walla,

Ben mi haşinim aşkolsun tenzü yaa, sende bunu diyorsan.

Gece memeyi tamamen kesemedik mutlaka bir kere tutturuyor ama kesinlikle farketti. 45 dak. 1 saat arayla kalktığım çok oluyordu bu kararı almamada sanırım 2 gece önce abartısız 10 kere kalkmamın ve başağrımında büyük etkisi oldu. Şimdi her kalktığında meme istemiyor sallıyorum hoop devam. 2 ya da 2,5 saat uyuyor, bu aralar dişten sanırım biraz keyifsiz o bu düzenimizi sekteye uğratabilir ama pes etmek yok. Sizden ne haber

ya benim çağan bir haftadır uyku düzenin alt üst etti alt köpek dişleri geliyor gündüz 2 saat kadar uyuyor birdr bir haftadır akşamları 45 dk. kadar kestirmey başladı ehh tabiki gece çok geç yatıyor az önce zar zor yatırdım yatırmaya çalışırken koynuma koyar başını kafayı bir kaldırdı dudağıma yapıştırdı daha ben dudağımı tutamadan birde elmacık kemiğime bir kafa attıki yıldıları saydım valla hafif şişmiş inşallah morarmaz birde gülerek bakıyor yavrum sen üf olmadınmı diyorum yüzünü yüzüme yaslıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…