- Konu Sahibi DreamLover
-
- #15.601
Son sözü ben söylerim diyorsun he edacım. (k.walide konusunda) en iyisi sözünü dinletebiliyorsan ne mutlu sana.
gelin dedim yahu,Ben mi haşinim aşkolsun tenzü yaa, sende bunu diyorsan.
Gece memeyi tamamen kesemedik mutlaka bir kere tutturuyor ama kesinlikle farketti. 45 dak. 1 saat arayla kalktığım çok oluyordu bu kararı almamada sanırım 2 gece önce abartısız 10 kere kalkmamın ve başağrımında büyük etkisi oldu. Şimdi her kalktığında meme istemiyor sallıyorum hoop devam. 2 ya da 2,5 saat uyuyor, bu aralar dişten sanırım biraz keyifsiz o bu düzenimizi sekteye uğratabilir ama pes etmek yok. Sizden ne haber
ya benim çağan bir haftadır uyku düzenin alt üst etti alt köpek dişleri geliyor gündüz 2 saat kadar uyuyor birdr bir haftadır akşamları 45 dk. kadar kestirmey başladı ehh tabiki gece çok geç yatıyor az önce zar zor yatırdım yatırmaya çalışırken koynuma koyar başını kafayı bir kaldırdı dudağıma yapıştırdı daha ben dudağımı tutamadan birde elmacık kemiğime bir kafa attıki yıldıları saydım valla hafif şişmiş inşallah morarmaz birde gülerek bakıyor yavrum sen üf olmadınmı diyorum yüzünü yüzüme yaslıyor..
gelin dedim yahu,
anne abla kardeş kuzen arkadaş demedim...
bakma benimki de korkar benden,hem de oglundan..
küçükken yani 6.ayı doldurana kadar esimden oturtulmama konusunda cok cekmiştir....
6 ayı dolana kadar cocoukların oturtulmaması konusunda cok hassastı esim ,babnnesi drn'i kucagina alip poposunun altindan bil tutumazdı...
gecen kandilde gittigimizde de sölemesi ayıp kek yapmış,bana soruyo '' drn'e de werelim mi ,içinde katı yag filan yok'' dedi
''werelim '' dedim.....
:)))))
uykusuluk çok zor edacım umarım en kısa zamanda sizde düzene koyarsınız:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?