Bebeklerimiz ve Biz

ooh fındık kestane derken agzım sulandı yine

ewet yelizcim saolsunlar seferber oldular
cok sewiyorum ailemi...

bu arada drn ne zaman benim g gorse meme meme diyip heyecanlanıyor:)))
wersem alacak deli:)
hiç unutma ws yok,yada istemem ıı ıııh gibi ..
yawrum benim ya,
hic bi sey surmeden bırakınca böle oluyo sanırım,ablam salca surmustu ,sonra yegenim her gördugunde hasta hasta demiş istmeemişti....

bende izmire bayılırım
yakın arkadaslarımız oturuyor ,
en son onların dugunune gitmiştik ,ben 8 aylık hamile idim :)

ismir cok awrupayi,isttan sonra tabi:)

Aile diyince akan sular duruyor :)

Deniz 9 aylıkken beni, 1,5 yaşındada emziği bıraktı gece derin uyukudayken halen damağını emiyor emzir varmışcasına. Geçen kuzenimin kızının yanına gittik dedim ya, annesi geldi kızı hemen üstüne atladı meme meme diye deniz iklimini itiyor iklim denizi meme yüzünde tabi kazanan iklim oldu
gözü dönmüştü çünkü :)) neyse ondan sonraki gün duş almıştım odaya girdim kremlenmek için
deniz koştu peşimden, anne bıcıbıcı? evet annecim dedim. bornozu çıkarıyor üstümden anne meme emicem diyor, kızım sen büyüdün kocaman oldu diyorum hayır ya emicem diyor bende versem emicekti.

hemde nasıl farkediyor Yeliz cim..
Bizim köyde üzüm bağlarımızda var..azda olsa..
babacım onları toplatıp, annemle birlikte üzüm suyu yapıyorlar.(.Denk gelirsek bizde yardım ediyoruz tabi:)) )
ne şeker, ne su sırf üzüm suyu...
20-30 kavanoz dolduruluyor..
bizde pay düşüyor tabi..
bir kere eşimin bir akrabasına ikram etmiştim. bütün sülaleye yayıldı. tadı,kıvamı vs..
her gelen ister oldu:))
bu işi ticaretemi dökset diyorum babcıma bazen:))) ama bağlarımız az tabi..

Bende sekiz aylıkken bir düğüne katılmıştım :) o karnım burnumda halimde pistten indiremediler beni :) ben dışarıda kızım içeride iyi döktürmüştük :) şimdi en güzel anılar resimler ve videolar :))) ahhh ahhhhhhhhhhhh

yeliz :)

ay bu arada ben drn kücükken amma direnmiştim yalancı emzik alsın die
şimdi sükrediyorum almadıgı için
o da zor wallla

tenzile :)))

yalancı emziğin rahatlığı yalanlanamaz, büyük kolaylık sürekli emmek istiyordu deniz küçükken.
alışması çok kolay olmuştu bırakmasıda çok kolay oldu,sanırım kafama takmadım nasıl bıraktırıcam diye ondan olsa gerek , birşeyi çok düşündüğümde yada çok istediğimde hep tersi oluyor

yeliz :)

ay bu arada ben drn kücükken amma direnmiştim yalancı emzik alsın die
şimdi sükrediyorum almadıgı için
o da zor wallla

eewt cnm..
benide teşvik etmiştin:))..
ama en iyisi biliyormusun..
şuan hijyen kontrolü o kadar zorki...
bıraktırmasıda cabası..
ikinci nasip olursa asla alıştırmıyacam diyorumm
birde ayakta sallamaya....onuda bir türlü bıraktıramıyorum..
varmı önerileriniz arkadaşlar..

izmirim çok başkadır benim aynen bende yeliz gezmeye gelince heryere varım ama zimirden başka bir yerde yaşamakmı asla olmaz... ist. iki kez geldim ikincisinde çağana 5 aylık hamiştim allahım allahım iki yer gezelim dedik trafikten burnumuzdan geldi çağatay otobüste isyan etti çocuk bir bağırdı bu otobüs niye hiç gitmiyor ya diye tepemizde dikilen amca önce güldü sonra sordu istanbulda misafirsiniz herhalde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet tenzilecim izmir e o güzelliği o avrupailiği katan insanları bence...

yelizcim o özdilek avm inciraltında orasıda çok güzeldir içine araç girşi yasak ve bol miktarda yeşil alan var yani çocuklarla gidince saldım çayıra mevlam kayıra deniz kıyısı olmasıda cabası yanii yaz gell artık anlatırken kendim özendim yahukaydirigubbakcemile3

yalancı emziği 1,5 aydan sonra zorla tutturdum çağana tamamen özenti yoksa çok uysal bir çocuktu yani benimki delilik başka bişi değil çekicem artık cezasını

Albina da 4. ayında sonra başladı emmeye..
4, ayında elini emmeye başladı.. emziği verince alıştı..
ama en ideali 1 yaşına kadar. soransında tiryakilik oluyor ve hijyen kontrolü çok zor oluyor..
bende mavicem gibi yaza düşünüyrum bıraktırmayı..dışarlarda oynaken aklına gelmez da kolay olur diye düşünüdüm..

yelzicim herkes sanslı olmuyor bıraktırmak konusunda...cewremde cok war da,emzik düskünü weletler...
emzik niyetine beni kullandı benimki,o da gecti artık,
zeynep, dedigin gibi hijyeni ws. zor,hele benim kocam gibi hijyen manyagı bi babası warken , bosanırdık heralde:)))..

yok yok cok sükür iyiki almamış diyorum ben....

mawice ne güzel yermiş o:)
ee özdilek bursa markası , yeşil olacak tabi,mawide esantiyon olmuş,,ooh mis walla

Tenzile sende çok şanslısın bence..
Bursa çok güzel..
bekarken daha sık gelirdim..
heykel, mavi çarşı, yeşil çarşı vs. bayılmıştım oralara..
zafer plazadada kuzenimin eşi çalışıyor..(depoda ama)

bende beyaza bakıyorum ,iyi geceler zeynep..

sans demeyelimm ona zeynep ,bir istanbullu için bursada yasamak sans olamaz çünkü :==)))

evet canım özdilek avm var orada oldukça lüks bir çarşı etrafta taze sıcak midye satılan yerler balık restorantlar türkü ve fasıl evleri vs vs yani yaz akşamları için mükemmel bir seçim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…