Bebeklerimiz ve Biz

zeynepcim deniz kendi kendine uyumayı kendisi istedi,ben o konuda hiiç çaba sarfetmedim çok şükür
şimdi yanına uzanıyorum saçımla oynayarak uyuyor çok kısa sürede, bende kendi odasında kendi kendine uyumasını istiyorum ama sanırım yine denizin bunu istemesini bekliyeceğim çünkü onlara istemedikten sonra alışkanlık kazandırmak pek mümkün olmuyor,sende akşamları en azında benim gibi yanına uzan poposunu pışpışla belki başarılı olursun.

Aynurcum çok belli olmuş misafir olduğunu :) biz alıştık sanırım trafiğin yoğun olmadığı saatlerde gidiş geliş yapıyorumki annemle benim aramdaki mesafe 45 km. :) trafik olmadığı sürece araçla 30 dk ulaşıyoruz.
Evet inciraltıydı şimdi anımsadım.ızmir in istanbuldan ucuz olduğu kesin, burda dışarıda 4 kişilik yemeğe ödediğin paranın yarısını ödüyorsun.

izmir mi ucuz...?
bana pek öyle gelmedi..
bu arada bursa da pahalı,ilk geldigimde şok olmuştum

hmm zeynnep bende yelize katılyorum
kendi uyumayı kendisi seciyo ,sadece sen ona tercuman oluyosun
dene sık sık yelizin dedigini

güzel oluyo gece sohbetimiz de
benim cok hoşuam gidiyo walla
gerçekten güzel oluyor ama
evet canım bariz bir fark var arada imir memur kenti derler zaten hep... özel araçla olabilirde toplu taşıma araçlarıyla tam bir eziyet yani... ayaklarım davul gibi olmuştu kaynanamın ödü pörtlemişti ayakalrımı görünce hamişimya... tuzlu sulara felan koyduk.. off hatırlamak bile istemiyorum... ama boğaz süper yalılara bayıldım boğaz turunda
ama pahalılık konusunda bence en feci durumdaa olan bursa çok pahalı yaa

yada oranın yerlileri hem leziz hemde uygun yerleri keşfetmişler olucakki, çok uyguna gelmişti

Benimde çok hoşuma gidiyor gecekuşu muhabbeti :)

benim kız kardeşim bursada ilk onsan duydum gidince kendimde gördüm birde bu kış ekinden kömür fiyatlarını duyunca inanamadım ya izmirin iki katı

kötü bir tecrübe olmuş hamileliğinin etkisi çok tabi, boğaz turu ooof oof eşimle flört zamanlarımız aklıma geldi....

ama bu yaz kesin kuzuyu vapura bindiricem o martılara simit atma olayına şahit olmasını istiyorum,heleki kuşlara bu kadar hayranken. :)
hatta edaylada sözleştik denk düşersek inşallah

mawice sen de farkettin dimi

fark edilmicek gibi değilki şekerim aradaki fark çok fazla mesela kömür muhabbetinden örnek vereyim biz burada 1, kalite kömürü 8,5 liraya alıyoruz ekin burada torbası 18 lira deyince inanamadım yaa yazık yani şuraya bak

izmir genelde ucuzdur canım ama gidip alsancakta veya karşıyaka yalı caddesinde alış veriş yaparsan ona birşey diyemicemmmmm
karşıyaka dA yanlış haırlamıyosam walikonagı gibi bi yerdeydi dügün we hem oteldi orası
orda kaldık bi gece
bi gece de ege palastı sanırım orda kaldık,we kordonda gezdik..
ama cok kalabalıktı,we haziran 15 acaip sıcaktı

çok güzel olur deno için yaz gelsin bizde yaparız vapur sefası... çağanında ilk olacak kısmetse çağatay ilk korkmuştu sonrasında kendisi ister oldu

doğrudur canım ege palası biliyorum ama valikonağını duymadım mayıs dedinmi izmire yaz gelir ve balkonlardan karıştırıldıkça birbirine vuran çay kaşığı ve bardağı sesleri yazı çok seviyorum o balkon kültürüde de bir izmire has sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…