Bebeklerimiz ve Biz

yaa evet çok sevincek deniz :) inşallah oda çağatay gibi korkmaz .

Yaz gelsin artık yahuuuuu

inşallah canım çağatayda nasıl gelştiği bilinmez bir deniz fobisi vardı çağana hamiş olduğum yaz balçova termalin havuzunda yendi o korkusunu sonra denizden çıkartamadık çocuğu ama tabi 5 yaşında felandı ... o yüzden korkmuş olmalı...

vallahi anlattıkça daha bir özledim... yapış yapışta olsam terden benim mevsimim yaz asla yazın sıcaktan felan şikayet etmem ...

biz ist bursa arasında ki arabalı wapurda yaptık o dediğini yeliz,drn deli oldu, cok sewindi,
simdi binecegimizi gördügü anda heyecanlanıyor , saklabanlıklara baslıyor:)

hee yazın akyaka da tekne turuna da cıkmıştı derin 1 kez:)
ben hiç bişe anlamamıştım tabi o turdan :)

yazı evmeyen yoktur sanırım aynur. :)

Gerçektenmi? ne kadar güzel değilmi :) bende sabırsızlanıyorum vapura bindirmek için.soğukda bindirmek istemiyorum hevesini almadan içeri koymak istemediğim için,denizin hoşuna giderse içeriyi dar eder bana. inletir vapuru :))))))))

Bodrumda ayrı güzel canım memleketimizin heryeri yalancı cennet.

Aman iyiki yenmiş izmirli olupda denizi sevmemesi büyük şansızlık olurdu.

sorma yazın denize gidince girmezdi kıyıda oturup kumla oynardı ama ilk suyla tanışması nahoş bir hadiseydi sanırım ondan gelişti fobisi babasının kucağında denize girerlerken tam arkdalarından dalga bir vurdu bunların tepesinden aşağı ondan sonra sokamadık denize ama çok şükür atlattı

Yarın evimize dönüyoruz, anane denize denizde ananeye çok alıştı,Anane isyan bayramlarını şimdiden çekti.
Haftaya yine gelicez oyumuzu burda kullanıcaz,nakil yaptırmamıza rağmen alınmamış kaydımız.

Büyük bir şanslızlık olmuş ama en nihayetinde yenmiş ya fobisini önemli olan bu.
Bende deniz tutkunuyum, küçükken ellerimiz buruşana kadar çıkmazmışız sudan:)

kızlar size iyi sohbetler eccükte faceye bakıp yatıcam hepinize kesintisiz uykular tatlı rüyalarrrr

zapdetmemek olarak demedim cnm
görür görmez hoşuna gidiyor,simit atacak sanıyor ,aklına geliyor,
alışweriş merkzi gördügünde de aynı heyecan oluyor
:)))

iyi geceler herkese benden de..

yarın erkenden cıkıp gezmeye gidecegim bursaya
dönmeden once bi istanbulumu geziyim ,arkadaslarA kahwaltı edeyim
ee alışweriş tabi:)
opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…