Bebeklerimiz ve Biz

gece iyi sohbet etmişsiniz valla
aslında eccük kıskandım ama kocişime sarılıp uyumak daha başkaydı doğrusu:lepi:
bu gece gene yok zaten, kısmetse bu gece bende gelirim sohbetekaydirigubbakcemile2

Zehracım dinlenmişsinizdir biraz dün gece öpüyorum cnm...

Yelizcim günaydın nasılsın Deniz hanım nasıl annendesin yine sanrım ,

Elmas günaydın cnm nasılsın Yağmur nasıl?

Günaydınn iyiyim teşekkürler sen nasılsın yağmur bugün biraz sakin babamız yoktu bir hafta dün geldi çok mutlu şuan ikiside uyuyor senin ali nasıl iyimi

herkese günaydın
elmas hoşgeldin
öğleden sonra yağmur yağmaz inşallah arkadaşa gitcem
akşama yemeğede görümcemler gelcek yatıya kalcaktır mutlaka yemekler hazır zaten pilav ve salata yapılcak sadece kuzu uyumuşken bakayım dedim ütü var yapılcak ama canım istemiyor akşam onlar otururken yaparım bariiiii

yeliz ve ayşegül sizler nasılsınız
yeliz denonun çiş durumu nasıl gidiyor bende yaza başlıcam ama erken olunca problem oluyormu doktora sormuşmuydun sen

Selam monpetit iyiyiz sizde iyisinizdir inşallah.?

Deno kendisi istedi bezi çıkartmayı,biz herhangi bir zorlama yapmadık. Dr umuza sorduk tabiki oda
eğer kendi istediyse problem yok dedi, Arada firelerimiz oluyor bazen gitmek istemiyor wc ye evde arkadaşı varsa yada onu cezbeden şeyler. Ama çok zor bir süreç anne için zaten deniz çok haraketli
gün içinde çok aktif olduğu için hiç oturamıyordum wc mevzusuda olunca ancak uyuyunca oturabiliyorum. çok güzel banyo yaptırmışım kremlemişim güzel güzel giyindirmişim 10 dk sonra ıslatıyor haydiii yıka bacakları tekrar giyindir 10 dk sonra yine, bazen sabırların zorlandığı zamanlar olmuyor değil.Çok zor bir süreç. Ama onun açısından rahatlığı tartışılamaz.

Ebrar yaza 20-22 aylık civarında olucak sanırım eğer kendide isterse çok uygun bir zaman hem ay olarak hem mevsim olarak.

Yelizcim yaza bende düşünüyorum alıştırmayı çünkü çiş yada kaka yaparken bezini tutup ııhh ıhhh yapıyor inşallah kolaylıkla alıştırırım kışada rahat ederiz...

çiş yaptığını anlamıyorumkaka yaptığı çok belli ve çmelerek yapıyor yaza oğru denicem
alıştırma külodu denedinmi peki

Yapmadan öncemi? Yaptıkdan sonramı? bu önemli ayşecim. Eğer yapmadan önce seni uyarıyorsa işin kolay olacağa benziyor.

Monpetit, çişi kontrol altına almakda çok kolay ilk başta yarım saatte bir wc ye oturtursan sonra saat aralığı uzuyor ve kendi haber veriyor,kaka çiş kadar sıkıştırmıyor. yani deniz atıyorum 10 kere çişini kaçırdıysa
2 kere kakasını kaçırmıştır oda ben farkedememişimdir söylediğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…