Bebeklerimiz ve Biz

bu arada kızlar dr. bize demir eksikliği için vegaferon diye bi şurup verdi ölçekle veriyoruz, daha önceleri hep santafer damla veriyordu bunun günlük dozu fazla siz ne kullanıyorsunuz

Bu arada maşallah diyeyim
çünkü bebekler çiş konusunda çok çabuk nazara geliyor,sizde yaşayıp göreceksiniz.

çok zorlu bir süreç olucağı kesin ama yazın tatil olunca takip etmesi kolay olur benim açımdan diye düşündüm
yeliz alıştırma külodu denedinmi peki
gelicek ayda memeyi kescem geceleri pes ettiriyor artık açlıktan olmadığı kesin gece 12 gibi doyuruyorum çünkü sallatmıyorda çok yoruldum arık belki ona haksızlık yapıyorum ama 1,5 yıl yeterli olucaktır inşllah
yine sizin deneyimlerinizi alırım

1 ay önce hastayken kan testide yaptırmıştık herşey normal çıkmıştı bişey söylemedi bende sormadım gerçi
ebrar uyandı by öpüldünüz

monpetit ben kullanmadım alıştırma kilodu.
Meme bıraktırma konusunda bir deneyimim yok deniz kendi bırakmıştı,onun içinde diğer arkadaşlar yardımcı olur.En yakın tenzile bıraktırdı derine.

Bizede gerek görülmedi büyük ihtimalle keçiboynuzu pekmezinden, ayşecim hiçbir fikrim yok.

tünaydın güzel annişler öncelikle herkese mutlu bir haftasonu diliyorum bugün benim pazar işi var kaç haftadır eşim gidiyordu bu hafta ben bir el atayım bari... bu ara sabah çiş muhabbeti yapmışsınız.. bende kendi tecrübelerimi paylaşayım çağatay 2 yaşını bitirmişti yazı beklediğim için mecburen oldu bu süre nisan da yaşını doldurmuştu haziranda başladık 15 gün sürdü ara ara kaçırmalar ama 15 sonunda geceli gündülü kurtulduk bez konusundan çağanada yaz gelince başlicam bakalım dilerim çağataydaki kadar kolay olur... daha doğrusu kısa süreli... bakalım bekleyip görücez :sm_confused:

hoşbulduk canım nasıl olsun ya hep koşturmacaa maalesef misafilerim vardı yeni gittiler dünden iş yerinden varrdı arkadaşlarım..öyle yorgunumki( iki akşamdır miasfir ağırlıyorum
sen nasılsın zeynep nasıl herşey yolundadır umarıma.s.

cnm geç gördüm ya
mutfaktaydım, ben geldim sen kaçmışsın

bu gece akşamcılarda teşrif etmediler henüz
bugün erken yatıcam bende
stv de ayna var ya onu seyredeyim bari, kimseciklerde yok zaten
iyi geceler herkese, öpüyorum

Denize ne pişirsem diye bakarken bunu buldum,güzel bir tarife benziyor

Fırında Patates Köftesinin Malzemeleri

* 1 ortaboy patates
* 100 gram ayıklanmış ıspanak
* 1 yemek kaşığı lor peyniri
* 1 tatlı kaşığı tepeleme un
* tuz -1 yaş ve üzeri bebekler için

Ispanaklı Köftenin Tarifi

Patatesi haşlayıp rendeleyin. ıçine unu ilave ederek yoğurun. Ispanakları iyice yıkayıp bir tencereye koyun ve hafifçe kendi suyunu çekene kadar öldürün. Ispanağın içine lor peynirini ve tuz ilave edin. Patatesle hamuru 3′e bölüp yuvarlak şekiller yapın, içini çukurlaştırarak içli köfte gibi açın. Ispanaklı harcıda 3 e bölün ve köftelerin içine doğrayın. Köftelerin açık ağızlarını kapatıp fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine yoğurt ve zeytinyağı karışımı sürüp fırında 180 derecede üzeri hafif kızarana kadar pişirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…