Bebeklerimiz ve Biz

Kızlar selam uzun bi aradan sonra. Bu sene annem yok ya, iş güç bi de ev işi çok yoruyo. Bi de Mert de ben de habire hasta olduk kış boyu. Nasılsınız, kuzular nasıl? Oğlumuzun karyolasını yeniledik, arabalı olanlardan aldık, bu ara fiyatlar çok düştü, kaçırmayalım dedik, artık kendi kendine uyumayı öğrenmesini istiyorum ama bizimki sallayınca bile uyumuyo. Hatta şimdi ben 45 dakka masal ve şarkıyla uyutmaya çalıştım en son sırıtıp kucağıma tırmanınca imdat dedim, babası devraldı nöbeti. Siz sallıyomusunuz hala, sallammayan varsa bana yol göstersiiiiiin!

Hemen denemem lazım habire yeni şeyler deniyom zaten Mert yesin diye, bu aralar makarna- pilav dışında bişey yemiyo çünkü. Geçen gece piyav diye oturup ağladı, pişene kadar da ocağın yanında nöbet tuttu. Sütünü zorla akşamları içiriyom ama yumurta peynir istemiyo. Doktorumuz normal dedi, dönem dönem olurmuş. Zorlama dedi, bakalım.

a.s
günaydın arkadaşlar hepinize iyi pazarlar eşinizle çocuklarınızla mutlu günler kaydirigubbakcemile5
cokacimcoook gelin hep birlikte kahvaltı yapalım arkadaşlar hihoyyyt

benim kızımda bazen oluyor çok güzel yiyor bazen oluyor hiç bişey yediremiyorum doktor banada çok normal bunlar dedi

kızlar mrb nasılsınız kacgundur cok yogundur ardanın dogum gununu organıze etmek ıcınn dun hedıye secmkle gectı gunumuz annanemız dedemız teyzelerınmız halalarımız babannemız sulalenın yarısı geldııı nasıl telas yaptım anlatamam bu geceyı hayırlısıyla gecırsek

babası ogluma akulu motor aldı bende kıyafet aldım yazlık
annanesıde sallanan kopek almıs babaannesı yarıs setı almıs ferrarının ama bu kargasada pastayı unuttukkk normal pasta aldım bıraz once mecburıyeden ona uzuldum bırazz hayırlısı olsun bakalımm

a.s.
iyki doğmuş bebişin mutlu seneler annesiyle babasıyla çok güzel günler geçirmesi dileğiyle öp bebeğini yerime Şeniz

Hapy britday ARDA..................
Allah sağlıklı, mutlu,tüm sevdikleriyle birlikte bir yaşam nasip etsin Arda'mıza...
nice nice mutlu yıllara Arda'cık

cnm sallanmıyoruz biz çok şükür
yanında yatmayı we uyuyo numarası yapmayı dene istersen,

bursaya dondum dun akşam
cok olaylı oldu :) feribota zor yetiştim gezme derdinden :)))
biz bindik feri hareket etti,nasil konusuyorum drnle,hareket amiri aldı kucagına drni feriye kadar eslik etti bize saolsun,
feriye bindigimde yarım saat öksürdüm,butu soguk hawayı kosarken icime cektigim icin,
neyseki yetiştik , sag salim geldik ewimize...

bu arada drn 'i ustun korumama ragmen dun gece ishal ile kafayi yedik,hala dewam ediyo şu an,ewde tedawi uygulayıp gecmezse yarın doktora götürecegim..

herkesi opuyorum

monpetitcim
18 ay yeterlidir meme icin,
kesinlikle emin olabilirsin aclıktan uyanmadıgına,cunku bizde de biliyosun sık sık uyanma wardı meme derdine,
ne zamanki bıraktık,uyanmalarda bitti...
sen niyetine gir ben sana yardımcı olurum
opludun

bu arada kızlar dr. bize demir eksikliği için vegaferon diye bi şurup verdi ölçekle veriyoruz, daha önceleri hep santafer damla veriyordu bunun günlük dozu fazla siz ne kullanıyorsunuz

ayşecim biz kullanmıyoruz.demir takviyesini tahlile göre mi verdi size canım??? biizm tahlillerimiz normal çıkmıştı herhalde o yüzden gerek görmedi.

canım ardamıızn yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun.
allah ona uzun ömürler versin.

tenzile hoşgeldin canım bursamıza.
derinede geçmiş olsun.inşallah evde atlatırsınız.

bizde dün ateşliydik.burnumuz tıkalı.
dişleri tam çıkmadı daha.ilk defa ağzının suyunu tutamıyor.yanakları kıpkırmızı.
düne göre bugün daha iyiyiz.ama iştah sıfır.su bile içmiyor.
bakalım düzelmezse yarın doktora götüreceğim.

selam kızlarrrrrrrr
2 günlük aradan sonra herkese tekrar merhaba cuma akşamı mutfak dolaplarını temizledim bayağı kirlenmişti .

birgün öncesinden bütün danteller mutfak peçeteleri yıkandı gümüşlükteki btütn ne varsa tabak çanak bardak hepsini makineye attım bir güzel yıkandı temizlendi dün akşamda ütülerimi tamaladım biraz cadıyla zor olsada yaptım ama felaket hamlamış durumdayım aşağı ninipo çıkmaktan bacaklarım ağrıyor üstüne regl oldum çok sancım var . doğum yaptığım halde yinede böle sancılamak

doktor yolu gözükyor bana gali,ba en iyisi temizlendikten sonra gideyim yoksa çekiliecek çile değil bu ağrı sabah ağlıyordum resmen ağrıdan

sizlerde ne var ne yok kuzular nasıl bakalım

kolay gelsin oh evin ne güzel tertemiz olmuştur misgibidir şimdi

kolay gelsin oh evin ne güzel tertemiz olmuştur misgibidir şimdi

sağol canım tam bitmiş değil temizlik daha malesef :1no2::1no2:

perdeler camlar kapılar duruyor onlarda haftay inş. aslında bugün yapmaya niyetim vardı ama malesef sancıdan dolayı yapamadım

bence sende git sancın oluyorsa ihmale gelmez çünkü kadın hastalığı neticede:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…