- Konu Sahibi DreamLover
-
- #16.281
Denize ne pişirsem diye bakarken bunu buldum,güzel bir tarife benziyor
Fırında Patates Köftesinin Malzemeleri
* 1 ortaboy patates
* 100 gram ayıklanmış ıspanak
* 1 yemek kaşığı lor peyniri
* 1 tatlı kaşığı tepeleme un
* tuz -1 yaş ve üzeri bebekler için
Ispanaklı Köftenin Tarifi
Patatesi haşlayıp rendeleyin. İçine unu ilave ederek yoğurun. Ispanakları iyice yıkayıp bir tencereye koyun ve hafifçe kendi suyunu çekene kadar öldürün. Ispanağın içine lor peynirini ve tuz ilave edin. Patatesle hamuru 3′e bölüp yuvarlak şekiller yapın, içini çukurlaştırarak içli köfte gibi açın. Ispanaklı harcıda 3 e bölün ve köftelerin içine doğrayın. Köftelerin açık ağızlarını kapatıp fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine yoğurt ve zeytinyağı karışımı sürüp fırında 180 derecede üzeri hafif kızarana kadar pişirin.
Hemen denemem lazım habire yeni şeyler deniyom zaten Mert yesin diye, bu aralar makarna- pilav dışında bişey yemiyo çünkü. Geçen gece piyav diye oturup ağladı, pişene kadar da ocağın yanında nöbet tuttu. Sütünü zorla akşamları içiriyom ama yumurta peynir istemiyo. Doktorumuz normal dedi, dönem dönem olurmuş. Zorlama dedi, bakalım.
a.s.kızlar mrb nasılsınız kacgundur cok yogundur ardanın dogum gununu organıze etmek ıcınn dun hedıye secmkle gectı gunumuz annanemız dedemız teyzelerınmız halalarımız babannemız sulalenın yarısı geldııı nasıl telas yaptım anlatamam bu geceyı hayırlısıyla gecırsek
babası ogluma akulu motor aldı bende kıyafet aldım yazlık
annanesıde sallanan kopek almıs babaannesı yarıs setı almıs ferrarının ama bu kargasada pastayı unuttukkk normal pasta aldım bıraz once mecburıyeden ona uzuldum bırazz hayırlısı olsun bakalımm
cnm sallanmıyoruz biz çok şükürKızlar selam uzun bi aradan sonra. Bu sene annem yok ya, iş güç bi de ev işi çok yoruyo. Bi de Mert de ben de habire hasta olduk kış boyu. Nasılsınız, kuzular nasıl? Oğlumuzun karyolasını yeniledik, arabalı olanlardan aldık, bu ara fiyatlar çok düştü, kaçırmayalım dedik, artık kendi kendine uyumayı öğrenmesini istiyorum ama bizimki sallayınca bile uyumuyo. Hatta şimdi ben 45 dakka masal ve şarkıyla uyutmaya çalıştım en son sırıtıp kucağıma tırmanınca imdat dedim, babası devraldı nöbeti. Siz sallıyomusunuz hala, sallammayan varsa bana yol göstersiiiiiin!
bu arada kızlar dr. bize demir eksikliği için vegaferon diye bi şurup verdi ölçekle veriyoruz, daha önceleri hep santafer damla veriyordu bunun günlük dozu fazla siz ne kullanıyorsunuz
kızlar mrb nasılsınız kacgundur cok yogundur ardanın dogum gununu organıze etmek ıcınn dun hedıye secmkle gectı gunumuz annanemız dedemız teyzelerınmız halalarımız babannemız sulalenın yarısı geldııı nasıl telas yaptım anlatamam bu geceyı hayırlısıyla gecırsek
babası ogluma akulu motor aldı bende kıyafet aldım yazlık
annanesıde sallanan kopek almıs babaannesı yarıs setı almıs ferrarının ama bu kargasada pastayı unuttukkk normal pasta aldım bıraz once mecburıyeden ona uzuldum bırazz hayırlısı olsun bakalımm
bursaya dondum dun akşam
cok olaylı oldu :) feribota zor yetiştim gezme derdinden :)))
biz bindik feri hareket etti,nasil konusuyorum drnle,hareket amiri aldı kucagına drni feriye kadar eslik etti bize saolsun,
feriye bindigimde yarım saat öksürdüm,butu soguk hawayı kosarken icime cektigim icin,
neyseki yetiştik , sag salim geldik ewimize...
bu arada drn 'i ustun korumama ragmen dun gece ishal ile kafayi yedik,hala dewam ediyo şu an,ewde tedawi uygulayıp gecmezse yarın doktora götürecegim..
herkesi opuyorum
selam kızlarrrrrrrr
2 günlük aradan sonra herkese tekrar merhaba cuma akşamı mutfak dolaplarını temizledim bayağı kirlenmişti .
birgün öncesinden bütün danteller mutfak peçeteleri yıkandı gümüşlükteki btütn ne varsa tabak çanak bardak hepsini makineye attım bir güzel yıkandı temizlendi dün akşamda ütülerimi tamaladım biraz cadıyla zor olsada yaptım ama felaket hamlamış durumdayım aşağı ninipo çıkmaktan bacaklarım ağrıyor üstüne regl oldum çok sancım var . doğum yaptığım halde yinede böle sancılamak
doktor yolu gözükyor bana gali,ba en iyisi temizlendikten sonra gideyim yoksa çekiliecek çile değil bu ağrı sabah ağlıyordum resmen ağrıdan
sizlerde ne var ne yok kuzular nasıl bakalım
kolay gelsin oh evin ne güzel tertemiz olmuştur misgibidir şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?