Bebeklerimiz ve Biz

yavaş yavaş yaparsın yorma kendini bende yeni yaptım temizliğimi kaydirigubbakcemile5 evet gitmem lazım birde ben sezeryan doğum yaptım 19 ay oldu ama dikişlerimde problem var onun için gideceğim

sezeryande zor yaaa aslında normal iyi ama oda olmadı benim malesef

benim zaman zaman dikiş yerlerimden şikayetim oluyor elmascım heleki soğuk aldınmı hemen sızlıyor mümkün oldukça çorapsız ve terliksiz gezmemeye çalışıyorum

bende yezdayı uyuttum ne yapayım şuan iyi ama lanet birden başlıyor ağrı kesici ile geçirmeye çalışıyorum tabi çok şiddetli ağrılarda almaya çalışıyorum ama çocuk yorduğu için başlamadan birtane atmak zorunda kalıyorum

ben mecburen sezeryan oldum ters yerleşmişti birde benim tedaviyle olmuştu tedavi görürken çatımın dar olğunu öğrenmiştik ter yerleşmesede sezeryandı şişlik var dikişlerimde canım sıkılıyor sızı falan yok ama şişlik var anlamadım valla

ben mümkün olduğunca ilaç almamaya çalışıyorum ilaç alırsamda majezik alıyorum çok iyi geliyor 1 tane içmede kesiyor biz bu kadınların sıkıntısı bitmiyor ama rabbim başka sıkıntı vermesin

bende almamaya çalışıyorum ama malesef emzirdiğimden dolayı sadece parol içebiliyorum.
inş. birşey yoktur git baktır mutlaka canım

benimde mecburi sezeryan oldu rahim açılmadı suni sancıda kaldım ama malesef sezeryanle oldu. (laf aramızda normaldednde korkuyodum zaten:))))))))

yezda yezdan kelimesinden gelme arapça iyilik tanrısı demek
sağol canım sanada iyi geceler

selam kadis hayırdır hasta mısın
bizim cadı hala ayakta babası ilgileniyor uykusu geldi ayısına sarıldı ama hala uyumadı
bende olağan haftalık temizliğmi yaptım yoruldum yaaa

regl oldum fatmacım ağrım varda biraz onu konuşuyorduk elmasla

güle güle kirlet canım babayı bulmuş ayrılırmı cimcime birazdan yatar merak etme yorulmuştur oda
bizimkide yattı ama uyanıp uyanıp duruyor vallahi

bende hafta içinden yıkadım beyazları bugün yezdanın çamaşırları vardı onlar yıkandı astım yarın istanbulda yoğun yağış bvarmış haberlerde söledi meteroloji uyarı yaptı sel baskını için

bende emziriyorum aynen canım bende öle düşünüyorum 18 aya girsin keserim herhalde yoksa emdikçe süt gelicek zaten onu doyurmuyor ama emzik niyetine kullanıyorlar bizi bizimki bugün beni evde bulduya akşama kadar geldi gitti açtı bide kendisi çıkartıyor cadının sonradan birgüzel emiyor ama kesmemiz gerekiyor zor olucak ama inş. allahım yardım eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…