Bebeklerimiz ve Biz

süt zar zor çok nadir içiyor sütü
nasıl alıştırıcam bilmiyorum bütün markaları denedik biberonu sallıyor emzik kısmını ağzına aılıyor oynuyor hep
aynen canlı emzik gece emerken hafif kayıversin cop cop sanki hiç emmemiş gibi tekrar başlıyor
deneyimli arkadaşlardan öğreniriz
çok zor olucağı kesin

malesef benimkide içmiyor sütü
ama isteristemez memeden kesince içicekler aç kalacak halleri yok cadıların

evet dediğin gigi tecrübeleilerden öğrenicez

iyi gecelr kızlar bir selam verip kaçıcam

selam fatoş selma kadiş nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir şöyle bir göz attım geçmişe ayrıntılı okuyamadın gezmeye gittik daha doğrusu eşimin dayısıgile saat 9 gibi döndük çamaşır topla makineye yeni çamaşır at çağanı uyut şimdide çağatayın yarınki beslenmesi için ıspanaklı börek yapıcam bu saatte

off off yoruldu vallahi yafff hadin size iyi gecelr tatlı sohbetler öpüyorum tüm kuzularııı

bu arada ARDAnın doğum günüymüş kutlu olsun
esmacım rabbim kuzuna sağlıklı mutlu ve başarılarla dolu uzuuuuuuuunnnn bir ömür nasip etsin inşallah... öpüyorum ardayı ve seni canım

hoşgeldin gece kulu aynurum nasılsın iyi gezmelerden gelmişin iyiz biz seni sormalı

oo senin işin çok bacımmm ayyyy börek dedin acıktım bakkk şimdii kolay gelsin anam sana afiyetler olaaa

hoşgeldin gece kulu aynurum nasılsın iyi gezmelerden gelmişin iyiz biz seni sormalı

oo senin işin çok bacımmm ayyyy börek dedin acıktım bakkk şimdii kolay gelsin anam sana afiyetler olaaa
saol bitanem iyi olmaya çalışıyoru işte su çiçeği olayını hayırlısı ile atlattık birde şu mevsim dönüşlerini hastalıksız atlatsak ohh ne güzel olacak bu yıl okadar gözüm korkmuşki tetikteyim resmen yani öpüyorum yezdayı senide tabikiŞeniz

günaydın kızlar
geçmiş olsun kadiş benimde regl olurken çok berbat oluyordu şimdi maalesef arada bir olduğum için anlayamadım daha
berbat bi gece geçirdim kızım neredeyse yarım saatte bir kalktı bu aralar böyle neden anlayamadım.sabah uyur diye düşünüyordum ama sabahta 6.00 da kalktı ölüyorum uykusuzluktaannnnn sizde de böyle durumlar yaşayanınız oldumu banada umut varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…