Bebeklerimiz ve Biz

ara ara olabiliyor canım bebekten bebeğe değişiyor
sanada günaydın frezya

günaydın kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum,
ben bu oğlanın süpürge sevdasından çok sıkıldım oyuncaklarına baktık ama ilgilenmedi
evde akşama kadar bukgeeee bukgeeee diye bağırıyor şarjlı olsun büyüğü olsun
demin kumandayı yere atıp pillerini çıkarttı onlarındda şarjlı el spürggesinin içine atmış
mutfaktan büyük kaşık getirmiş baktım içine sokmaya çalışıyor güya pili çıkartacak :))))

günaydın güzel annelerrr
haftasonu bayağ kaynatılmış bakıyorum
bende haftasonu annemleri ağırlaadım
babacım akşam yemeğini yaptı sağolsun
bend ekekti börekti falan hazırladım
öyle yanii

ayşegülcüm bak sen yaramazaaaa
valla bizimki süpürgeyi gördüğü an aksi istikamete ağlaya ağlaya koşuyorçok korkuyorr nedenseeee
mutfak robotundan daa
sesinden çok korkuyor

he karıştırmak parçalamak kırmak, ağzına almak gibi konularda hiiiç korkumuz yok o ayrııı
tehlikeli olmadığı sürece fazla sıkma kendini
karıştırsın zeki çocuk nasıl çalışcağını keşfediyo

GÜnaydın ayŞegÜl
ebrrarın da vıleda sevdası var gÖrÜnce nasıl sevınıyor ben saklı yapıyorum dÜn banyoda ortada bırakmıŞım babasıyla lavaboya gıtmıŞtı banyodan Çıkarttık oynamasına ızın vermedık dıye nasıl aĞladı
esmacıĞım ardanın yenı yaŞı kutlu olsun

ya sormayın kızlar her parçasının sökldüğünü biliyor nerden çalışıyor hangi düğme ne yapıyor süpürgeyi çıkartayım koltuğun arkasında priz gelip koltuğu itmeye çalışıyor elinde süpürgenin fişi tak tak diyor sıpa çok alem, çok sinirli delü oğlum benim,
Fatoşcum ben o uyanıkken ev silmiyorum yoksa heryerini ıslatır,
Nimomm oh hafta sonun güzel geçmiş demek Nil korkuyor ay yerim ben onu bizimki bişeyden korkmuyor valla :)))

ebrarda mutfaaaaaaaak robotundan korkuyor ama süpürgeyi görünce vuuuuu vuuuu diye işiret ediyor
ayşegül bende uyurken yapyorumda babamız kızının vileda tutkusu olduğunu bilmiyordu

günaydın kızlar
inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur
çok yoğun bir iş tempom vardı çok şükür azalıyor
çok sıkıldım izne ayrılcam hafta sonu oğlumla vakit geçirmek ne güzeldi ya temizlik yaptım sürekli full time misafir geldi bir de
oğluşum elma demeye başladı
her anı çok şeker ya

ardaya da mutlu yıllar dilerim

benim ki dene fön makinasından elektirkli süpürgeden korkuyo çalışınca birde fandan
çok şeker oluyo hafta sonu kücüük bir tavşanın caına kudu nerdeyse kulagını çekti fırlattı attı cesaretli daha bilmediğinden sanırm
hastalara geçmiş olsun diyeyim

birde kozmetik tutkusu var benimkinin krem, parfüm ağlıyor ver diye kreme kııııı diyor birde ojeyi öğrenci odeeee diyor :))) rujada odeeee diyor :)))

Kadiş hoşgeldin cnm maaşallah oğluna Allah bağışlasın

ayşgülcüm aynen kremleri cici diyip yüzne süüryor bir dönem bütün ojelerle başımız dertdeydi, attım hepsini valla
parfümlerimi bitirdi yaramaz ciic diyip heryerine sıkıyorduuu

bu aralar küvete girme meraklısıyız bıcıcıbııcıı diye bağrınıyooo
üstünü çıkartmaya çalışıyor
biz soyuncada bir kaçışı varrrr cıbıldak cıbıldakkkkkkkkkkk
yakala yakalayabilirsenn

dün kaşla göz arasında iki yumurtayı al sen kır salanun ortasınaaaa
sonra anan derkennn ben bir tane daha al kırrrrr

bid ebribirine çarpıyor zilliii
napptın diyooorum mama diyorr

saol canımcım

daha iyyim nednese işe gelince bütün kanım çekildi gene :)))
sen nasılsın tatlişkon nasıl?

sağol canım grip olmak üzereyim boğazım ağrıyor burnum akıyor
ebrarında gece ateşi çıktı dolven verdik eşimi aradım ama cevap vermedi son durumu bende bilmiyorum

Ayyyy ÇıĞ yumurta kokusu ne zor temızlenmıŞtır
benımkı daha Çok aĞzındakını tÜkÜrÜp ıyıce halıya sÜrÜpbulaŞtırıyor

Nimoom kıs nerden bulmuş yımırtayı zillim ya demek mama yapıyor :))))
yeseydin butlarını cıbıldakın :)))
bende geçen hafta banyo yaptım havluya sardım yatağa koydum çıplakken elinde şampuan şişesiyle yatar normalde ben giydirirken gidip ufoyu getireyim dedim iki dakkada salonun kapısına geldim anam bi korkuttu beni cıbıl cıbıl karşıma çıktı bi kaçışı var çok komik yaaa öyle seviyor ki çıplak olmayı yaz gelse cıbıl cıbıl gezse banyoyuda çok seviyor zaten havlusunu alıp bıcı bıcı diyor :)))

Ve ebrara oturtarak en fazla 2 dakika birşeyler yediribiliyorum sonra tur atıyoruz
ıslak mendille dolanıyoz
benim cadıda çok seviyor banyoyu suyu görünce nasıl seviniyor
hepsi aynı demekki çıplaklık konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…