Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlarr hepinize güzel bir hafta diliyorumm
kayvaltımızı yaptıkk.şimdi iş zamanıı
nazda ablasıyla oynuyorrr
naz bu aralar banyo yapmayı hiç sevniyor dün akşam ablasını yıkıyorum
dedim naz senide yıkıyıcam.banyodan bir kaçışı var gitmiş
çekyatın arkasına saklanmış naz yokk ditti diyor bide zilli

günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım.
bugün acayip temizlik yapma isteğim var ama regli oldum.yavaş yavaş toparlayacağım evi.

seninkide pek bir bilmiş canım.berra şimdilik çok seviyor banyo yapmayı.hatta kapısını göstere göstere ağlıyor kimi zaman.

kolay gelsin semihacım .insan regl olunca bir ağırlık oluyor üstünde
naz hanım da çok seviyordu banyoyu şimdi kıyamet koparıyor
başını yıkarken yüzüne su geliyorya ondan korkuyor
yerüm ben berramı o kukuletası beni mest ediyor zatiii

ayşegülcüm montetit sizler nasılsınız kızlarrrrr

şimdilik ben kaçayım bulaşıklarımı yıkıyayımm
öpüyorum hepinizii

biraz ateşi var onun dışında iyi
hafta sonu görümcem vardı ebrarda ablası ve abisinin peşinde gir çık koşuşturma derken biraz üşüttü galiba ama misafir gelince nasıl seviniyor şımarıkca hareketler deli gibi dönmeler
berra nasıl sen nasılsın normal temizlikmi ben dün yaptım hazır ebrarla ilgileniyorlad diye

hımm geçmiş olsun canım.
berra da haftasonu ateşliydi ve burun akıntısı vardı.bugün sadece öksürüğü var.ballı limon veriyorum sık sık.
aslına bakarsan genel dip köşe temizlik yapayım diyorum ama o gücü bulamıyorum kendimde.dünden niyetim tülleri yıkayıp camlarıda silmekti ama hava böyle olunca onları es geçiyorum haftasonuna doğru yıkayacağım.

ebrara geçmiş olsun canım, dişlerden değil mi??
bi çıksalarda rahatlasakk, bizde ilk defa köpek dişlerinden çekiyoruz, diğerleri bu kadar zorlamamıştı

herkese merhaba iyi bir hafta diliyorum. umarım hasta bebiş yoktur. varsada acil şifalar diliyorum.. iyi günler kızlar...

ebrara geçmiş olsun canım, dişlerden değil mi??
bi çıksalarda rahatlasakk, bizde ilk defa köpek dişlerinden çekiyoruz, diğerleri bu kadar zorlamamıştı

sizdemi nimetcim bizdede aynı.diğerlerinde pek birşey anlamadık ama köpek dişleri mahvetti çocuğumu.ağzının suyunu tutamıyor ilk defa.bir tamamlansa şu dişleri.

kızlar hepnıze tsk ederımmm bunuda atlattık hayırlısıylaa cok guzel gectı cok oynamaktan ayak tabanlarım acımıs sabh cok zor kalktım sankı bırı dovmus gıbı darıssı sızlerın basınaa

hasta olan bebıslere gecmıs olsun acıl sıfalarrrrrrr

canım oglum yeni yasın kutlu olsun tekrar senı sevıyoruzzzzzzzzz

Kadiş hoşgeldin cnm maaşallah oğluna Allah bağışlasın
hoşbulduk canım

sağol canım grip olmak üzereyim boğazım ağrıyor burnum akıyor
ebrarında gece ateşi çıktı dolven verdik eşimi aradım ama cevap vermedi son durumu bende bilmiyorum
geçmiş olsun ya
benim oğlanda pek ateşli azı dişinin biri çıkmış diğerleri sıra bekliyo bakalım

seninkide pek bir bilmiş canım.berra şimdilik çok seviyor banyo yapmayı.hatta kapısını göstere göstere ağlıyor kimi zaman.

bizimki banyoyoy sevmiyo ama banyonun kapısınıa oturmayı pek bir seviyo
akşama bizde yapcaz bakalım ama bir türlü sevmiyo ya
hemen çıkıyoruz
yaz bi gelsin atacam oynasın ii ce alışsın denize de götürcem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…