Bebeklerimiz ve Biz

esmacım ardam koca adam oldu bee. nice mutlu yıllara sağlıkla sıhhatleee
paşamm benim, hep mutluluklar sağlık huzur onu bulsun, fıstık gibi kızlar sevgilileri olsunnn

he yaaa valla hava kapalı soğuk insan daha bi bunalım oluyorrr
semihacım valla ne köpek dişiymiş yaniiii
huy değiştirdi iyice kuzu

Selam kızlar...
Hasta bebişlere geçmiş olsun. Bu havalar düzelmeden iyi olmayacak bu kuzular yaaaaaa
Biz de iyiyiz çok şükür. ırem evde çok sıkılıyor bütün gün kapının önünde kokak kokak akka didelim dedi dediiii diye ağlıyor. Babannesine iniyoruz ama onunlada tatmin olmuyor.
Naber nimetim nasıl oldu hastalığın daha iyimisin???
Esmacım Arda paşamızında yeni yaşı kutlu olsun. Hep birlikte daha nice nice yaşlara...
Biri temizlikmi dedi??? Bende havaların açmasını dört gözle bekliyorum cam kapı tül duvar gireceğim kimse tutamaz beni.....

kadis hoşgeldin canım.demek sevmiyor seninkide.alışır güzelim oda.

Semihacım selam cnm nasılsın Berroş nasıl?
Ekinim günaydın bilmiş Naza hergün çok gülüyoruz maaşallah diyorum :)))
Sevilvim günaydın nasılsın ırem nasıl?
KADıŞ günaydın cnm nasılsın Yezda nasıl
bu arada Kadişler ikilenmiş :))))

sevil bende camın önüne oturtuyorum gelene geçene el sallayıp duruyor
asansör sesini duyunca kapıya gidip baba baba diye bağırıyor

ay ayşegül hergün yapsak değişen bişey oluyormu sıkılıyorum şu temizlik işnden yapılanda görünmüyor
yeni huyu oyuncak sepetini döküp içine oturmak
odanın halini siz düşünün basıcak yer kalmıyor

Allaha şükü iyiyiz canım. Tek derdimiz can sıkıntısı çok bunalıyor kuzum...
Banyoyu benim zillide çok seviyor hele el yıkama olayına takmış durumda bu aralar ellerini kirletiyor geliyor yanıma çekmiş kollarını yukarı yika diyor suyu çok seviyor zilli annesine çekmiş ne olacak diyor babamız. Yaz gelince sudan çıkmayız artık...
Alişim nasıl oldu daha iyimi sen nasılsın???

Fatoşcum bizdede aynı asansörün sesini duyunca kapıya dikiliyor babiii aç aç diye :)))
oyuncak işi bizdede aynen sepeti dökmeye çalışıyor boyuna bakmadan tabi boşalttırmadan susmuyor evin içi naynini her an topla tekrar dağıtıyor c.tesi toyikiye gittik legoların başına durdu bırakmadı almayıncada çıkmadı ilk defa bir oyuncak için ağladı :)))

Sevilcim aynen bizde öyleyiz sıkıntı sıkıntı daha iyi şükür ya
bizimkide öyle bıcı bıcı su delisi kışın bile biraz oynamadan çıkmıyor sudan
yaz gelsin sokarız bol bol napalım :))

sevil bende camın önüne oturtuyorum gelene geçene el sallayıp duruyor
asansör sesini duyunca kapıya gidip baba baba diye bağırıyor

Aslında çok iyi oluyor cam kenarı anneme gidince bayılıyor camın önüne oturmaya ama benim sokağa bakan tek camım salonda orasıda kapalı kış sebebiyle...
Hayılısı ile mart bir çıksaydı biraz olsun ısınırdı havalar bizde atardık kendimizi parklara...
Açıkçası ondan da korkuyorum bu seferde içeri girmek istemiyecekler bir savaşda orda çıkacak:))

günaydın geveze annler ne bu beaa zabah zabah çeneni düşmüş ... biz daha kahvaltı yağpıcaz gerçi çağan bey yaptıda ben eşimimi ve büyük paşamı bekliyorum az sonra gelirler ... öpüyorum anacım vallahi geçmişşi şölleeeee bir baktım okuyamadım.. ay nasıl okim ben meşgul bir kadınım yormayın beni bu kadar hadin ben kaçtım çüssssssssss:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…