Bebeklerimiz ve Biz

selammm
ben geldim hasta bebişlere geçmiş olsunnnnn hepinizi kocaman öpüyorum tabi kuzularıda

benim bugün ağrım var biraz regl dolayı ağrı kesici ile geçirmeye çalışıyorum.
nimocum geçmiş olsun nasıl oldunnn anacım

ayşegülcüm iyiyiz sen nasılsın aliş iyileştimi

semiha ekin aynur fatma sevil kadis cimcime sizlerede merhaba

delüü garuu belli çokk meşgulsün naylonmu satcen eccükk :roflol:

herkes dağılmışşşş bende ezgiyi okula yolladım
nazı yatırdım keyif yapıcam eccükkkşakkıdı

kızlarr selam...
niye merak etmiyonuz nan beni...
hainler unuttunuz demi Çok üzgünüm çoook:mymeka::mymeka:
neysem işlerim çok yoğun gelemiyorum...
amma ihale var kardeşim...
kuzum iyi sayılır yinede şükür..
eccük hapşuruyo öksürüyo birazda ateşli ve huysuz bakalım..
ayağı düzelmedi sabah kalçadan film çektireceğiz...
umarım bişi çıkmaz...
hafta sonu çok yoğunduk..belim ağrıyor hala...
kızım ne gezdi ne gezdi...işte böle kızlar...

ardanın 2. yaş gününü kutluyorum esmacım...
nice nice yaşları görün inşallah sağlıkla canım benim...

Elifcim hoşgeldin cnm ben merak etmiyom seni iştelülülülülülü
nede olsa buluyorum seni naptığından haberdarımŞeniz
inşallah bişey çıkmazzz kuzum niye hala düzelmedi acaba korkuyordamı basmıyor hay Allah geçmiş olur inşallah,
nereleri gezdiniz hafta sonu bakalım?

hoşbulduk cnm benim..
hee dimi arayan bulur beni.doğru söylüyon..
anlamadım valla...
aslında çok belirgin değil ama görümcem çok taktı illa bişey var dedi..içime kurt düştü...
bi götürelim..ilerde kötü bişey olmasındansa ddeğil mi?

hafta sonu ankamall a gittik cnm biz...
ama kaynoşlar falan peşimize takıldı..ne istediğimi yedim.ne istediğimi alabildim..gıcık oldum..
haftaya pazar free takılacağız bakalım..siz nerdeydiniz kıs...

hoşgeldün elifimm bende gelemiyom pekkk kısssss :)

geçmiş olsun rüzişe canım inş. çabucak düzelir
acaba ayaını korkuttumu kuzu yaa götür bir bakalım inş. bişey çıkmaz haberdar ett bizi

ayşegülüm iyiyim sen nasılsın az önce kuzuyu sormak için aradım annem abdest alıyormuş duymamış tel.tekrar aradım annem baktı telf kızın beni çağrıyor dyor telefon çalışıyor diyeee

enne gellll gell diyormuş anladı galiba diyor senin aradğını cadım benim kuzum çok özlüyorum gündüzleri onu yaaa

hoşbulduk kadiscim çok saol cnm..
sabah bi gidelim cnm..gelince yazarım size..
bende kuzumu çok özlüyorum..kokusu burnumdan gitmiyo

Elifcim götür en azından içiniz rahat olsun,
bizde ankamall yaptık bi :))
demek kalabalık gezdiniz ne işleri var ise anlamam
hafta sonu yine gideriz her hafta gidiyoruz bi yere ye ankamall ya cepa

Kadişcim demek öle yapmış cadın yerim yaa özlüyordur tabii biz bile hep beraberiz nasıl annemmm diyor peşimden iki dakka göremese

kızlarrrr napıyınızzzz bişey sorcammmmmmmmmmm

bir konuda rahatsızımm aslında mantığım doğru olanın ne olduğunu biliyorda kalbim ve anneliğim maaleseff engelliyorrr

malumunuzzz hepimizin ufak bıcırkları var, bi kısmımız çalışıyorbir kısmımız kuzusuyla beraber

hayat onlar doğduktan sonra çok değişti, güzel yönde tabiide bazı negatif ksıımlarıda yok değil
haliyle anneliğin ilk yılları bazen evlilikler daha doğrusu iki tarafta için ihmal edilebiliyor

ay amma uzattımmm

neyse efendim düşündüm düşündüm 1,5 senedir eşimle şöle başbaşa kalmadığımızı gördüm
haftaiçi malumunuz bendeniz kaynoşta olduğu için kuzu oraya gidilip akşam yemeği yenlip ev geliniyor kızı uyut falan derken oluyor gecenin bri yarısı haydi kocayla iki laf edemeden uyku geliyor zaten benim cadıda gece hiç uyumuyor nerdeyse yorgun kalk işe gel cumartesi kalkılınıyor sabahın 5,30 unda kalk ortalığı topla temizle pakla alışveriş yap o bu derken gene yorgunluk gene karı koca bişey yapma hadi havalr soğuk bi yere gidilmez her plana kuzuyuda dahil etmek gerekiyor,

benim derdim zaten bu kuzu bütün hafta boyunca anneyle olmayı bekliyor haftasonuda onun bayramı gibi 2 gün peşimde dolanıyor , ama kocaylada şöle bi dolaşıp hava almaya da ihtiyaç duyuyor insan yalnız . ama bunuda yapamıyorum yani kızımı bırakmak zor geliyor, daha doğrusu bırakcağım yerde yok zaten hafta içi kaynoş bide kadına ya 2 saat bakıver olmuyor

yani dicem 1,5seneidr karı koca bi sinemya dahi gidmeedik

yapamıyoruz haliyle ilişkilerde biraz gerginleşiyor ister istemez.

ya benim gibi düşünen varmı

valla nimoş hepimiz aynıyız ama iki tarafda bu olayların nedeni kuzu olduğunu bildiğinden şikayetçi değil yani bebişimizle beraber olmak birlikte yalnız gezmeye gitmekten daha çok hoşumuza gidiyor bizim ama tabii gönül isterdi eskisi gibi gez toz geç saate kadar istediğini yap ama napalım olmayıncada zorlamanın alemi yok artık yaşamımızı böyle sürdüreceğiz alışmak lazım diye düşünüyorum...

Elifcim götür en azından içiniz rahat olsun,
bizde ankamall yaptık bi :))
demek kalabalık gezdiniz ne işleri var ise anlamam
hafta sonu yine gideriz her hafta gidiyoruz bi yere ye ankamall ya cepa

kız ne zaman denk geleceğiz canım benim...bi ayarlasak...
bende cepaya gitmek istiyorum ama orası çok tuzlu bişi alamıyorum...:1no2:
onlar biz bi yere giderken kuyruk olmazlarsa olmaz...
sırtımızda taşıyoruz sürekli..
sabah kahvaltıya geldiler...
dedik biz gezmeye gideceğiz.bişi demediler gittiler..
tam çıkacağız bi telefon biz çok sıkılıyoruz bizi de götürün..10 kişiydik...

hepimiz aynıyız nimetcim.artık hayatımız kuzularımız üzerine kuruldu.adım atarken bile önce onları düşünüyoruz.büyüdükçe geçecek bu sıkıntılar.eşim takılıyor kimi zaman kocan olduğunu unutuyorsun diyor ama düzen onu gerektiriyor.eşimde bende bu halimizden memnunuz aslında.büyüdükçe daha düzene gircek hayatımız meraketme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…