Bebeklerimiz ve Biz

aaa aynı ben nimo...
ruzesiz hiçbişey yapamıyorum...
eşim bi yere gidelim diyor..hemen kızımıda alalım diyorum hayır diyor..bende iptal ediyorum...
ama yanlış yapıyoruz canım..
ayda bir kere 2 saat ayırmak ilişkiyi dinç tutyor cnm...
eşle kötü olunca ilgilenmeyince evdeki ortam çekilmemeye başlıyor..
yarın kuzular büyüynce biz yine başbaşa kalacağız onlarla
ama nimocum kızın yazın kaynoşla zorunlu da olsa gidince başbaşa çok kalırsınız cnm.bunu da yabana atma..
ha bana dersen sen gidiyomusun kocanla...
evet cnm..sinemeya da gittik.başbaşa yemeğe de..
eşime göre güzel geçiyorda ben kızımı çom özlüyorum zehir oluyor

littlecim iyi ettin bu konuyu yazmakla bence..

1-benim bu konuda hic bir sıkıntım yok cok sukur,biliyosunuz ben bizzat kendim bakıyoum drn'e ,ee aksam babasi gelince direkt onda zaten,o da hasretini gideriyor,cok gec uyumadıgı icin drncik(masallah diyim) o uyuduktan sonra da kocisle basbasa kalıyoruz,ya film izliyoruz,ya sohbet,ya internet,yani bisekilde hem birbirimize hem de kendimize ait zamanlarimiz oluyo,

2-haftasonuna gelecek olursak , babannesi zaten drn 'i 2 gun görmese cok ozluyo,hafatsonu illaki görmek istiyo,eger drn il eyapılmış bir programımız yok ise (d.gunu parti,haywanat bahce gezmesi,aquapark,ya da cocuklu arkadas toplantıları ws)babanneye bırakıyoruz,yine biz kocisle basbasa,sinema , yemek,pub,arkadaslar ws. sosyal etkinlik yapıyoruz...

3-benim en buyuk sansim calismiyor olmam,eminim bu senin gibi calisan arkadaslar icin cokzordur,
cunku hem kuzu hem siz muhakka cok ozluyorsunuz,ee diger taraftan ewde yapılmasi gereken işler ws.yetişmek zor gercekten...

4- benim tawsiyem her hafta olmasa da 2 haftada bir belki iş cıkısı kuzuyu almadan koca ile buluşulup bi yemek yenmesi we sonra kuzunun alınıp ewe donulmesi olabilir,

5-3 haftasonundan birinde muhakak bi sinema tiyatro yada basbaka haftasonu yemegi ya da alışweriş olabilir..
bu gibi durumlarda annen ya da kaynoş bişi demesssse tabi...

6-boyle durumlar yaratılmassa ben ilişkinin körelecegini dusunuyorum.,ikinizde insansınız we ikinizinde bu gibi seylere eminim ihytiyacı waar,

bi sekilde wakit yaratmaya calis,kocisine surpriz yap, al sinema biletini , bu akşam gidiyoruz de,anneyi de organize et,ona da durumu izah et gerekirse...

simdilik aklıma gelenler bunlar cnm

slm kızlar
geçmişi okuyamadım direk giriş yaptım
tenzile geçmiş olsun kuzuna ishal olmuş sanırım

elifcim sende ruzişi gene dr a götürceksin sanırım yarın, hayırlı haberlerini bekliyoruz
bende işleri yaptım, kızımı uyuttum
birazdan da yemek faslımız başlıycak

demiş eşim aradı sanırım abimz gözünü açmış, kıpırdanmiş sağa sola
allahtan bi mucize sanki, umarım herşey yolunda gider de toparlanır, durumu düzelir
kaynanam bende
ben eşimle konuşurken durumunu sormak için kadın heyecandan az kalsın bayılıyodu
anne olmak böle bişey işte
en çokta anaların yüreği yanıyo

saol dreamcim

aaa cok sewindim hadi bakalim dewami gelir insallah toparlar,
gercekten mucize

nimocum cnmın içi
sen bide bunları büyüdükçe gör
o zaman herşey daha zor oluyo
mesela emir 7 yaşında şimdi , 10 da yatma vaakti diyoruz ama lafta hiç 10 da yatmadı nerdeyse
bizimle oturmak istiyo sürekli, kız uyusa oğlan uyanık
bizde son zamanlarda 10 da yatıyoruz diye odamıza çekiliyoruz
emiri uyutup tekrar oturuyoruz
ne yapalım yoksa bizimle oturuyo sürekli 2 çift laf ettirmiyo

sinema yemek onlar bizim için en azından bi süreliğine askıda
benim kaynanam iyidir hoştur ama arada çok kuşak farkı var
73 yaşında düşün yani
normalde baksa bile çocuklara öyle bi etkinlikte siz gezerken ben çocuklarınıza bakamam der
o yüzden markete dahi gitsek çocukları yanımıza alıyoruz, ona yük etmemek için

ayşegülcüm, tabiki şikayetçi değiliz de ne bileyim. paylaşımlar azalıyor

inşallah girerrr inşallahh

yaa ne bilem elifimm dönem dönem bana geliyorlar soldan soldan. tabiki kuzumla olmayı tercih ederim. ama bu aralar biraz sorunlarımız var.

çok güzel anlatmışsın tenzileciğim
çok güzel çok şanslısın maaşşşşşşaalllhh 41 kere

dünürüm çok sevindim bitanemmmm
ayy muhteşem inşallah allahım bütün melkelerini göndersin hemencecik ayağa kalksın allah yavrularına bağışlasın

bilmiyorum yaa belkide gözümde çok büyütüyorum. hatta psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum bu aralar. hani insan sıkışıp kalır bunalır , nefes alamaz hale gelir.
benim gibimi diye herkes merak ettim açıkçası

çok güzel anlatmışsın tenzileciğim
çok güzel çok şanslısın maaşşşşşşaalllhh 41 kere
ilişkiyi de biras taze we canlı tutmak gerekir diye dusunuyorum nimom:)
onlar bizim hayatimizin en önemli parcası muhakkak ama ya kocalarımız,
onlar olmasa onlar nasıl olurdu..?
we emin ol sen mutlu olunca cewreni de cok mutlu edersin..
ben bunu bilir bunu soylerim,
ben kız arkadaslarımla da basbaşa takılyıorum , cunku o da mutlu ediyor beni,herseyin tadi baska yani..

ben mutlu onlar mutlu, keza kocam da erkek arkadaslarıyla takılır, aynı şekilde o desarj oluyo we birbirimize sarmıyoruz

benim fikirlerim bu canim,
insallah duzene sokarsınız...

Selammm nasılsınız

nimocum bende zaman zamn aynı dertten muzadaribim yezda doğduğundan beri hemen hemen hiçbirşey yapamaz olduk baş başa benim kocişte bazen ihamel edildiğini açıkça sölemesede lafı sokuşturyor melekler hayatımızın elbette bir parçası tenzilenin dediği gibi yapmak gerekiyor ama bizim elimizi kolumuz bağlayan malesef çalışmamız kaldıki ben kocişle azıcık sarılarak otursam benim caDI HEMEN GELıYOR AYIRIYOR BıZı

Zehracım inş. mucize gerçekleşirde sağlığına kavuşur amin gelişmelerden haberdar et bizi

çok güzel anlatmışsın canım gel öpem biii sniiŞeniz
biz yine şanslıyız canım çalışan anneler çocuklarına daha fazla vakit ayırmak istiyor
biz akşama kadar bebelerle birlikteyiz
bende bu konuda şanslıyım çocuklar eken uyuyor
akşamları rahatız yanii.
şu lafında hoşuma gitti biz mutlu olursak çevremizdeki insanlarıda mutlu ederiz

canım ihmal etme götür tabi
inşallah herşey yolundadır canımm
bizi haberdar et

ah canım çokkk sevindim inşallah herşey yoluna
girecek cnaımm

heyyyyyyy alltakile ne bakıyonuzzz:1shok:bölee yazsanıza bişiler
kalkacam zati şimdik yemek faslı başlıyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…