- Konu Sahibi DreamLover
-
- #16.441
bursaya dondum dun akşam
cok olaylı oldu :) feribota zor yetiştim gezme derdinden :)))
biz bindik feri hareket etti,nasil konusuyorum drnle,hareket amiri aldı kucagına drni feriye kadar eslik etti bize saolsun,
feriye bindigimde yarım saat öksürdüm,butu soguk hawayı kosarken icime cektigim icin,
neyseki yetiştik , sag salim geldik ewimize...
bu arada drn 'i ustun korumama ragmen dun gece ishal ile kafayi yedik,hala dewam ediyo şu an,ewde tedawi uygulayıp gecmezse yarın doktora götürecegim..
herkesi opuyorum
kızlar mrb nasılsınız kacgundur cok yogundur ardanın dogum gununu organıze etmek ıcınn dun hedıye secmkle gectı gunumuz annanemız dedemız teyzelerınmız halalarımız babannemız sulalenın yarısı geldııı nasıl telas yaptım anlatamam bu geceyı hayırlısıyla gecırsek
babası ogluma akulu motor aldı bende kıyafet aldım yazlık
annanesıde sallanan kopek almıs babaannesı yarıs setı almıs ferrarının ama bu kargasada pastayı unuttukkk normal pasta aldım bıraz once mecburıyeden ona uzuldum bırazz hayırlısı olsun bakalımm
bizde dün ateşliydik.burnumuz tıkalı.
dişleri tam çıkmadı daha.ilk defa ağzının suyunu tutamıyor.yanakları kıpkırmızı.
düne göre bugün daha iyiyiz.ama iştah sıfır.su bile içmiyor.
bakalım düzelmezse yarın doktora götüreceğim.
hoşbulduk canım,saolasın.evde olunca iş bitmiyor vallahi sırf bu iş mevzusu için işe girmem lazım,
yoksa psikopata bağlıcam.
ya sorma sorma maşallah
yemek konusuna gelince brokoliyi yemedi ondan sonra kendimiz için yaptığım yemekden yedi ama.
Yarın tarifini verdiğim ıspanaklı patatesli köfteyi denicem.İnşallah onu yer.
Aaah nerde yokbe canım,hani bulunca nasıl ayrılıcan demek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?