Bebeklerimiz ve Biz

hıhh bende küstümm çıkıyommmmmm:dilcikar:

benim deli kızz bana yapıyor ane küstüm senden hıh diyor
bide kafasını çeviriyor delüüü

Cümleten Merhaba,
Keyifler yerindedir inşallah.
Bizde cumartesi akşamı evimize döndük, Eşim grip olmuştu pazar günü onunla ilgilendim.
Pazar kahvaltımızıda k.walidede yaptık 10 gün olmuştu deniz i görmeyeli nasıl özlemişler.
Bugünde temizlikle geçti günüm sil süpür toz banyo wc nevresimler çamaşırlar derkennnnnnn bu saat oldu.

Denize nefis bir brokoli çorbası yaptım 2 gündür denememe rağmen tadını aldıkdan sonra yemiyor..
bende döktüm bugün gitti güzelim çorba.
Gün geçtikçe dilleniyor her dediğimi söylüyor.ıçeme sokayım geliyor,nasıl ayrılıcam ben bu fıstıkdan.

çok çok geçmiş olsun canım umarım durumu şimdi daha iyidir.a.s.

Doğumgünü kutlu olsun yakışıklı oğlunun nice nice senelere inşallah.

Ah canım yaaa kıyamam bu dişler nasıl etkiliyor iştahlarını.
Çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda çıkar inşallah

Zehracım Abinizin durumu iyiyye gidiyormuş , çok seindim canım inşallah eskisinden dahada iyi olur ve kendi ayaklarıyla çıkar.

merhaba canım.hoşgeldin..güle güle kirlet evini bitanem...
maşallah denoya da...
artık ruzeye de yemek yedirmek iyice zorlaştı...
şimdi niye ayrılıyorsun cnm.iş mi buldun yoksa

hoşbulduk canım,saolasın.evde olunca iş bitmiyor vallahi sırf bu iş mevzusu için işe girmem lazım,
yoksa psikopata bağlıcam.
ya sorma sorma maşallah
yemek konusuna gelince brokoliyi yemedi ondan sonra kendimiz için yaptığım yemekden yedi ama.
Yarın tarifini verdiğim ıspanaklı patatesli köfteyi denicem.ınşallah onu yer.
Aaah nerde yokbe canım,hani bulunca nasıl ayrılıcan demek istemiştim

aynen cnm...bende düşünüyorum da iş yerinde evden daha az yoruluyorum inan...
ruze hnm da dilinin ucuyla bakıyor...beğenmezse yemiyor..değişik şeylere hiç açık değil..
inşallah bulursun cnm hayırlısı ile bir iş bulursun..
eşine de geçmiş olsun cnmcokacimcoook
köfte mi karnımda aç zaten

Kesinlikle öyle elifcim.
Denizde aynısını yapıyor,işine geleni alıyor işine gelmeyeni itiyor.
ınşallah canım
Teşekkür ederim.
Yaa deniz için c.tesi günü vermiştim ya burayada onu denicem ama sanırtım bende iyicem.çünkü güzele benziyor :)

Deniz şimdi büyük bir su dolu bardağa çubuk krakerleri içine attı önce,şimdide içerek çubukları yemeye çalışıyor ama mümkün olmadığını anlamak istemiyor,sinir olup her seferinde suyu yutuyor :))))))

ay allahım çok alem bunlar ya...
ne güldüm...
ben kaçıyorum bitanem..yavruma gidiyorum..
öptüm çok kuzunu ve seni..

hoşçakalın kızlarr

Bende çıkıyorum birazdan yarın erkek kardeşimin nikahı varrrr hayırlısıyla öğleden sonra otya gidicem öptüm sizleri ve kuzuları

hoşgeldin yeliz
güle güle kürlet evini
bende bugün pek iştahlıydım ama temizlik konuusnda.
hava kapalı ıolunca iştahım kaçtı.

bu sıralarda bir meme tutkusudur gidiyor, anne uykum diyor gidiyoruz yatağa, anna meme aç diyor, hayır dememi bile dinlemeden sıyırmaya çalışıyor deli:) eğer degajem açıksa daha çok ayıp kafasını oraya koyuyor,
Anne yedin,anne içtin, anne geldin, anne kalktın ,anne oturdun,anne kızdın,anne güldün :)))
ve en son sevdiği şarkı ali babanın bir çifliği var,hayvan seslerini deniz çıkartıyor.
Deniz diye seslendiğimde heee diyordu şimdi efendimi öğrettim efeyydimm diyor :))))))))

Son düzenleme:
saol semihacım, bizim burdada kapalı ama pek havayı bekleyecek drum yoktu, 10 gündür el sürmeyince :)
hem günlük temizliği yaptım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…