Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar

öncelikle zehracım abini kaybetmişsiniz.başın sağolsun canım.canı gönülden iyi haberlerini duymayı çok isterdim ama ecel ne laftan anlıyor ne sözden.ateş düştüğü yeri yakar.rabbim ailesine evlatlarına geride kalanlara sabır versin.

nimetcim nile ve aynurcum oğluşuna geçmiş olsun.

yeliz hadi gözünaydın.atlatmışsın misafirleri canım.

elifcim ruzeme geçmiş olsun.bu kadaralıkla kalmış şükür.allah beterinden korusun.

Biraz daha iyi canım,misafirlerim 5 te gitti canım. Geçmiş olsun hakketten. milföylü mantıyada baktım denedinmi sen onu.?

iyi akşamlar kızlar yok canım daha denemedim ama mutlaka denicem eminim farklı bir lezzet olcaktır birde dediği gibi yoğurtsuz çayın yanında lokmalık sunulabilir..

nasılsınız bakalım

sağol yelizcim iyiyiz allaha şükür
temizliğe vurdum kendimi.deli gibi yormuşum kendimi yine farkında olmadan.her yanım ağrıyor..
berra da iyi çok şükür.düne göre bugün öksürüğü çok azaldı.

sen nasılsın.deniz nasıldı?

valla cnm bende efeyle oynayıp duruyorum sureklı yapcak bışı yok.bızımkı abla hastası burda ablası var hep onu ıstıyor parka göturtturuyor tabı gelırkende bırbırlerını yıyorlar.

bu ay efenın son asısı varmış galıba 14 de onu yaptırayım bıde boyunu kılosunu orçturcem bı bogazı hıçmı hıç durmuyor topac gıbı gelıyor bana ama umarım kılo almıştır

maşallah diyelim sibelcim.ne güzel işte yesin iştahı varken.(ben yemiyor diye şikayet ediyorum bu sıralar)

kızlar esımı çok özledım herzaman görusemıyoruz çok boşlukta hıssedıyorum bazen efe baba dıye alıyor çok kötu oluyorum tlfonda sureklı babasına gel dıyor babam dıye bagırttırıyor babası ona ne cılveler yapıyor görsenız tvde bır erkek görsun anne baba baba dıyor guluyor sevınıyor hatta bazen çıglık atıyor..bıkere pencereyı göstererek bak baba gelıyor dedım şimdi sureklı pencerenın önunde baba baba dıye bagırıyor off bazen kafayı yıcek gıbı oluyorum çok zor gercekten ya daha nekadar bekleyıp dayanabılırım acaba

maşallah diyelim sibelcim.ne güzel işte yesin iştahı varken.(ben yemiyor diye şikayet ediyorum bu sıralar)

masallah dıyorum ama hıç doydugunumu bılmıyor yoksa hemenmı erıtıyor anlamadım hala sureklı yemek pesındeyız mutfaktan cıkmıyor karnını doyurup oturuyorum tam ben yıcem hopp o bıdaha yıyor yemesı guzel bışı ama sankı bızımkı abartıyor gıbı gelıyor çunkı her yemekten sonra sut meyva suyu mama bunları ıçıyor 150 cc

hergun çerezıonı meyvesını yemeden yatmaz tıp tıp huyları var bızım gören şlaşırıyor bazen antıka gel buraya dıyorum

kızılaya alışverişe gittim kuzumla tabii yanımda yiğenim..sezon sonu diye indim ama hep yazlıklar çıkmış..biraz kendime biraz berfeye ciciler aldım..çok yoruldum ama..daha doğrusu alışveriş deil yol yoruyor insanı..

herkese günaydın, gününüz aydın olsun, sağlıklı-keyifli-güzel bir gün dileğiyle...

tüm annelere ve meleklerine kokulu öpücükler....

Günaydın herkese güzel birgün olsun

bizim memeden kesme malesef gece sona erdi yezda ağlayarak uyandı uykudan binayi inletti
ben biliordum zaten böle olcağını yatana kadar oyaladık ama gece uyandı ağlayarak malesef meme isyiyor su veriyorum almıyor süt almıyor biberonuyla salladım olmadııı başka çarem kalmadı malesef kesemedik belkide doğru zaman değildi bilmiyorum ben hazırdım ama kuzu değil

hayırlısı mecbur dewam edicem biraz daha havalar ısınsa annemde bırakıcam 2-3 gece belki yaza doğru alışır yada kendiliğinden bırakır

günaydın kızlar hepinize güzel bir gün dilerim havalar iki gündür çok güzeldi bugün bulutlu alışıvermiştik iki gün yaz havasına sabah yine 6 da kalktık benim kuzu sabah eşofman takımı var yelekli onu getirmiş teker teker üzerindekileri değiştirdi :))) dün aşıda kontrolünüde yaptırdım zayıflamış kuzum 12 kilo idi 11.300 dedi bu sefer (( ama boyu uzamış 87 cm. olmuş,

Kadişcim hayırlısı olsun emsin bakalım hanımefendi ne kadar emecek biz bu konuda şansmı bilmem ama kendiliğinden bıraktı yaşını geçince,

Hülyacım günaydın hoşgeldin nasılsın yakışıklılar nasıl öpüyorum,

Frezya günaydın canım nasılsın kuzun nasıl?

Herkese güzel bir gün diliyorum,prensesim halen uykuda,bende kahvaltımı yapıyorum çayımı aldım yanıma.

Ayşegülcüm sağlıklı olsun boşver.
Kadiscim çok üzüldüm,oysaki çok kararlıydın. neyse birdahaki denemeye inşallah bırakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…