K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #17.601
günaydın kızlar hepinize güzel bir gün dilerim havalar iki gündür çok güzeldi bugün bulutlu alışıvermiştik iki gün yaz havasına sabah yine 6 da kalktık benim kuzu sabah eşofman takımı var yelekli onu getirmiş teker teker üzerindekileri değiştirdi :))) dün aşıda kontrolünüde yaptırdım zayıflamış kuzum 12 kilo idi 11.300 dedi bu sefer(( ama boyu uzamış 87 cm. olmuş,
Kadişcim hayırlısı olsun emsin bakalım hanımefendi ne kadar emecek biz bu konuda şansmı bilmem ama kendiliğinden bıraktı yaşını geçince,
Hülyacım günaydın hoşgeldin nasılsın yakışıklılar nasıl öpüyorum,
Frezya günaydın canım nasılsın kuzun nasıl?
Herkese güzel bir gün diliyorum,prensesim halen uykuda,bende kahvaltımı yapıyorum çayımı aldım yanıma.
Ayşegülcüm sağlıklı olsun boşver.
Kadiscim çok üzüldüm,oysaki çok kararlıydın. neyse birdahaki denemeye inşallah bırakır.
merhaba canım iyiyiz sen nasılsınmerhaba kızlar nasılsınız işim çok geçmişi okuyamadım kusura bakmayın kadis _soytarı nasılsınız şekerler
canım çok üzüldüm oğluşun içinkızlar esımı çok özledım herzaman görusemıyoruz çok boşlukta hıssedıyorum bazen efe baba dıye alıyor çok kötu oluyorum tlfonda sureklı babasına gel dıyor babam dıye bagırttırıyor babası ona ne cılveler yapıyor görsenız tvde bır erkek görsun anne baba baba dıyor guluyor sevınıyor hatta bazen çıglık atıyor..bıkere pencereyı göstererek bak baba gelıyor dedım şimdi sureklı pencerenın önunde baba baba dıye bagırıyor off bazen kafayı yıcek gıbı oluyorum çok zor gercekten ya daha nekadar bekleyıp dayanabılırım acaba
masallah dıyorum ama hıç doydugunumu bılmıyor yoksa hemenmı erıtıyor anlamadım hala sureklı yemek pesındeyız mutfaktan cıkmıyor karnını doyurup oturuyorum tam ben yıcem hopp o bıdaha yıyor yemesı guzel bışı ama sankı bızımkı abartıyor gıbı gelıyor çunkı her yemekten sonra sut meyva suyu mama bunları ıçıyor 150 cc
hergun çerezıonı meyvesını yemeden yatmaz tıp tıp huyları var bızım gören şlaşırıyor bazen antıka gel buraya dıyorum
Günaydın herkese güzel birgün olsun
bizim memeden kesme malesef gece sona erdi yezda ağlayarak uyandı uykudan binayi inletti
ben biliordum zaten böle olcağını yatana kadar oyaladık ama gece uyandı ağlayarak malesef meme isyiyor su veriyorum almıyor süt almıyor biberonuyla salladım olmadııı başka çarem kalmadı malesef kesemedik belkide doğru zaman değildi bilmiyorum ben hazırdım ama kuzu değil
hayırlısı mecbur dewam edicem biraz daha havalar ısınsa annemde bırakıcam 2-3 gece belki yaza doğru alışır yada kendiliğinden bırakır
canım ne güzel babası yardımcı oluyorMaşallah ama denizde ilk defa bu saate kadar uyuyor,sebebi babası gitmeden uyanmış deniz süt istemiş babasından,içip yanıma yatmış,ona bağlıyorum. Birde dışarı çıkıcaz ya,ona inatta olabilir.
Son günler tadını çıkaralım diyorum:)
geçmiş olsun tekrarhenüz ciğerlerine inmemiş allahtan mikroplu geniz akıntısı vardı, antibiyotik, verdi, asist verdi, sudafen verdi, agumentin verdi
kulaklarında ise iltihap yokmuş ama pislik birikmiş, dışarı atamamış yani. gliserin verid damlatn 10 gün getirin dedi. dedi de bu yaştaki çocuğun kulağı temzilenirmi 1 kulak temzileme sırasında biz bunu nasıl zaptederiz 2, vazgeçtim damlatmadım gliserin, kir içerde kabardıkça daha beter olacak diye düşündüm
kendi kendine atar mı acaba
bebn bile bu yaşa geldim temizletmedim içini
neyse çıktık ordan babamız bizi bayrampaşada akvaryum diye avm var oraya götürdü, hiç gitmemiştik. dolaştık lcw da bıcır bıcır tshirtler gelmiş onlardan aldım bi kaçtane, eşim normalde hiç ilgilenmez kıyafetiydi falan fialn hatta öle canlı renkli şeyleri sevmez, benim gözüm döndü tabi cıvıl cıvıl görünce, oda bana katıldı, çok güsel elbilerfalan diyip durdu, yazgelsin bıcır bıcır giydircem.
Günaydın herkese güzel birgün olsun
bizim memeden kesme malesef gece sona erdi yezda ağlayarak uyandı uykudan binayi inletti
ben biliordum zaten böle olcağını yatana kadar oyaladık ama gece uyandı ağlayarak malesef meme isyiyor su veriyorum almıyor süt almıyor biberonuyla salladım olmadııı başka çarem kalmadı malesef kesemedik belkide doğru zaman değildi bilmiyorum ben hazırdım ama kuzu değil
hayırlısı mecbur dewam edicem biraz daha havalar ısınsa annemde bırakıcam 2-3 gece belki yaza doğru alışır yada kendiliğinden bırakır
var ayşegül var varrrrrrrrrrrr
5:00-5:30 canım bizim kalkışımız oda çok zorlamaylaaa
gece izin versem 1,30 da biz yeni güne başlıcazzz
2-3saat uyku bu çocuğa nasıl yetiyor anlamış değilim
kadşicimsıkma kendini kendi bırakır belki
ayşegülcüm alime maaşllah boya gitmiş üzme kendini
denoyla son günler ana kız iyi değerlendirinnnn
bizde dün gittik doktorumuza
bir kıyamet koptuki analatamam,4- kişi zor zapteddik dşyebilirmmm
doktor ben hemşire veeşim yapıştık çocuğaa, o ise çığlık çığlığaaa
henüz ciğerlerine inmemiş allahtan mikroplu geniz akıntısı vardı, antibiyotik, verdi, asist verdi, sudafen verdi, agumentin verdi
kulaklarında ise iltihap yokmuş ama pislik birikmiş, dışarı atamamış yani. gliserin verid damlatn 10 gün getirin dedi. dedi de bu yaştaki çocuğun kulağı temzilenirmi 1 kulak temzileme sırasında biz bunu nasıl zaptederiz 2, vazgeçtim damlatmadım gliserin, kir içerde kabardıkça daha beter olacak diye düşündüm
kendi kendine atar mı acaba
bebn bile bu yaşa geldim temizletmedim içini
neyse çıktık ordan babamız bizi bayrampaşada akvaryum diye avm var oraya götürdü, hiç gitmemiştik. dolaştık lcw da bıcır bıcır tshirtler gelmiş onlardan aldım bi kaçtane, eşim normalde hiç ilgilenmez kıyafetiydi falan fialn hatta öle canlı renkli şeyleri sevmez, benim gözüm döndü tabi cıvıl cıvıl görünce, oda bana katıldı, çok güsel elbilerfalan diyip durdu, yazgelsin bıcır bıcır giydircem.
buarada zehracığım allah rahmet eylesin . bende de tel no yok maalesef. allah mekanını cennet eylesin. allah geride kalanlara sabır versin
aynurcuğumun oğluşta hastaymış galiba çok geçmiş olsun
bütün annişlerin geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler bu arada
elifcim, ruzemede çok geçmiş olsun. dağılmış çocuk resmen yaa, allahtan kalıcı bir hasar yok.çok geçmiş olsun insanın aklı gider vallahi.
eeeeeeee
unuttuklarım varsa özür diliyorummm
herkese merhabalar hatunlar
topicinizin yolunu kaybetmiş
topicin en küçük böceğinin anası geldi...
nasılsınız keyifler nasıl iyi misiniz... döktürmüşsünüz yine....herzamanki gibi
herkese güzel bir gün diliyorum
kadisim memeden kesme işleminiz hüsranla bitmiş.demekki hazır değildi yezda.daha uygun bir zamanda başarırsın ümit ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?