Bebeklerimiz ve Biz

merhaba kızlar nasılsınız işim çok geçmişi okuyamadım kusura bakmayın kadis _soytarı nasılsınız şekerler

Maşallah ama denizde ilk defa bu saate kadar uyuyor,sebebi babası gitmeden uyanmış deniz süt istemiş babasından,içip yanıma yatmış,ona bağlıyorum. Birde dışarı çıkıcaz ya,ona inatta olabilir.
Son günler tadını çıkaralım diyorum :)

günaydın canım sağol denedik ama olmadı kuzu inatçı ve galip çıktı malesef

alişin sağlığı yerind eolsunda alır kilosunu annesi olsun maşallah boyuna vermiş paşa bu arada oy verdim sizede

öle canım kararlıydım ama doğru zaman değildi galiba hayırlısı bakalım elbet birgün bırakacak afiyet şekerler olsun ooo kuzu uyuyor he maşallah denoya sende pazartesi işe başlayacaksan songünlerin kuzuyla keyfini çıkar canım

merhaba kızlar nasılsınız işim çok geçmişi okuyamadım kusura bakmayın kadis _soytarı nasılsınız şekerler
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın

var ayşegül var varrrrrrrrrrrr

5:00-5:30 canım bizim kalkışımız oda çok zorlamaylaaa
gece izin versem 1,30 da biz yeni güne başlıcazzz

2-3saat uyku bu çocuğa nasıl yetiyor anlamış değilim

kadşicimsıkma kendini kendi bırakır belki

ayşegülcüm alime maaşllah boya gitmiş üzme kendini

denoyla son günler ana kız iyi değerlendirinnnn

bizde dün gittik doktorumuza
bir kıyamet koptuki analatamam,4- kişi zor zapteddik dşyebilirmmm

doktor ben hemşire veeşim yapıştık çocuğaa, o ise çığlık çığlığaaa

henüz ciğerlerine inmemiş allahtan mikroplu geniz akıntısı vardı, antibiyotik, verdi, asist verdi, sudafen verdi, agumentin verdi

kulaklarında ise iltihap yokmuş ama pislik birikmiş, dışarı atamamış yani. gliserin verid damlatn 10 gün getirin dedi. dedi de bu yaştaki çocuğun kulağı temzilenirmi 1 kulak temzileme sırasında biz bunu nasıl zaptederiz 2, vazgeçtim damlatmadım gliserin, kir içerde kabardıkça daha beter olacak diye düşündüm
kendi kendine atar mı acaba
bebn bile bu yaşa geldim temizletmedim içini

neyse çıktık ordan babamız bizi bayrampaşada akvaryum diye avm var oraya götürdü, hiç gitmemiştik. dolaştık lcw da bıcır bıcır tshirtler gelmiş onlardan aldım bi kaçtane, eşim normalde hiç ilgilenmez kıyafetiydi falan fialn hatta öle canlı renkli şeyleri sevmez, benim gözüm döndü tabi cıvıl cıvıl görünce, oda bana katıldı, çok güsel elbilerfalan diyip durdu, yazgelsin bıcır bıcır giydircem.

buarada zehracığım allah rahmet eylesin . bende de tel no yok maalesef. allah mekanını cennet eylesin. allah geride kalanlara sabır versin

aynurcuğumun oğluşta hastaymış galiba çok geçmiş olsun

bütün annişlerin geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler bu arada

elifcim, ruzemede çok geçmiş olsun. dağılmış çocuk resmen yaa, allahtan kalıcı bir hasar yok.çok geçmiş olsun insanın aklı gider vallahi.
eeeeeeee
unuttuklarım varsa özür diliyorummm

herkese merhabalar hatunlar
topicinizin yolunu kaybetmiş
topicin en küçük böceğinin anası geldi...
nasılsınız keyifler nasıl iyi misiniz... döktürmüşsünüz yine....herzamanki gibi
herkese güzel bir gün diliyorum

slm kızlar
çarşıya çıkıp geldik.aklım burdaydı.kızlar döktürmüştür dedim ama tık yok sayfada
nerdesiniz hatunlar

nimetcim sevindim canım çok ilerlememiş hastalığınız.kulaklarınıda temizletmemekte iyi yapmışsın bence.

ayşegül canım kiloyu dert etme canım.maşallah paşaya sağlığı yerinde çok şükür...

kadisim memeden kesme işleminiz hüsranla bitmiş.demekki hazır değildi yezda.daha uygun bir zamanda başarırsın ümit ediyorum.

canım çok üzüldüm oğluşun için
eşin nerde kaçırmış olabilirim yazmışsındırda
bizimki de akşamalır pencere bekliyo babası gelene kadar gerçi 2 gündür çok güzel hava rüzga kesildi aşağı indiriyorum yolu gözetliyor

ay darısı bana inşallah
ben de mama ve çorba harici bişe yediğini görebilcekmiyim acaba

canım nı kendini ne yavruşunu kasma
bırak emsin
zamnı gelince bırakır
2 yaşa kadar normal emmesi
gece çok kalkıyo mu
benim ki epeydir gece pek uyanmıyo ama bazen çok sık uyanıyo
işin kötüsü benim yanımda uyuyor malesef yatağına yatmıyor
ne yapcağımı şaşırdım bende
bunun için yaza keseyim diyorum
o zaman belki yanımdan ayrılır

canım ne güzel babası yardımcı oluyor
benim ki çorabını biyle giydirmez
annesi gel der hemen
bir suyunu içiriri o kadar
ay utandım şimdi hakkını yemiyeyim bazen kucağına alır gel yemek yedireyim dernasılsı yemiceğini biliyo ondardır

geçmiş olsun tekrar
kulaklarını temizletmek istemesi garip ya zamanla atacaktır
gerçi doktorlar daha iyi bilior ama bazende hep işin kolayına kaçıyolar
geçen gün gördüm bi haberde ağrı kesince kullanılmamalıymış 2 yaş altına ben kaç şie bitirdim 1 yaşına gelmeden oysaki

ay yeni cicileriniz hayırlı olsun

benim dün işlerim çok yoğundu
neyse ki 5 te biter sandımdı bu koşoşturma ay başı olunca eşilm aradı gel alışveriş yapalım e hadi dedim geleyim
8 de anca geldik eve
oğluşum bi özlemiş beni kapıyı açar açmaz bi atladı üstüme
3 saatlik bir ayrılığa katllanamamış
annem geldi diyo ki rabbim kimseyi anasız babasız koymasın
ayol nolluyor dedim kaçmadım ya

ama güzeldi eşimle yemek yedik önce sonra da alışveriş yaptık
eşim daha önceleri çok aceleci davranırdı çoçuk yanımızda olmadı mı hadi çabuk eve gidelim oğlan ağlar derdi bırakın yemek yemeyi
başbaşa bir yemekte güzel oldu aceleyle yedim ama
süreklide oğlanı anlattım ona ya
sanki uzun zamandır görmüyo gibi

mutfagı yerleştirdim oğlanı banyo yaptırdık uyuttum

sonra birde yemek yaptım annele eşim içerde iken
pilav çorba sulu yemek
annem şaşırdı
ben pek bi acele yaparım her işimi maşallah diyo kızıma
kendisi olsa 50 kere düşünüyo ne yapsam ne etsem bende mutfaga girer yarım saatte yapar çıkarım
maça baktık sonra üzüldüm ya
pisi pisine yenildik hayırlısı arıtk
11 mi neydi uyuduk
sabah 7 de kalk aynı hayat işte
yine aynı yoğunluk

ay ne kadar uzun yazmışım bir an kendimi kaptırıp

bu arada maça bakarken egzersizlerimi de yaptım bilginize

of off cnm yaa üzüldüm bak şimdii
cnm kaç kere kalkıyor süte..
bak sana tavsiyemm yatma saatinden önce mama veya yemek tarzı bişiler ver..
yani gece boyunca tok tutsun..
böylece ilk olarak gece kes memeyi..
gündüz zaten bi şekilde oyalanır..
ama zaten sen çalışıyorsun gündüz ememiyordur. öle değilmi..

ay kızlarrr, bir anda kıpkırmızı oldum ben yaaaa

eski erkek arkadaşım gelmiş iş yerime, bana değil tabiikideee

o olduğunu anlar anlamaz bir yürüyüşüm vardı, tabi koşma diyelim ona biz
nereye saklanacağımı bilemedim.

ay kendi halime çok güldüm, küçük çocuk gibi

slmlar kızlar...
gününüz güzel geçsin inş..
benimde şimcik eltim gelecek..

buarada bugün vitrinimin örtülerini değiştirdim..
bir takım çeyizimden dantel salon takımın var..
onu serdim ama saatlerde ütüsüne uğraştım..

Sağol nimocum bu arada nil içinde geçmiş olsun canımm yaaa

merhaba canım uzun zamandır yoksun nasılsın kuzun nasıll

kadisim memeden kesme işleminiz hüsranla bitmiş.demekki hazır değildi yezda.daha uygun bir zamanda başarırsın ümit ediyorum.

semihacım evet canım malesef başarısızdık hayırlısı bakalım

Nimocum hoşgeldin biz iki sabah kuşuyuz desene benimkide bazen 5 de kalkıyor sıpa bunlar sıpaaaaaaaa,
Nilimede çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir kuzum, kulak olayını anlayamadım valla ama gliserinin zararı olmaz diye düşünüyorum hani bi kaç damlatsan belki daha kolay atar sen bilirsin istersen başka hekimlerede danış pediatri portalına yaz, kuzumun cicişleride hayırlı olsun güle güle giysin cimcimem kızların kıyaferleri renk renk beni çıldırtıyor alışverişe gittiğim zaman onlara bakmayıda asla ihmal etmiyorum hanikaydirigubbakcemile5

Semihacım sağol bebişim sağlığı iyi çok şükür ama geçen 12 kiloydu zayıflamış boyuda 87 cm en az 13 kilo olmalımış boyuna göre senin gibi bende bişey yediremiyorum ki eliyle çıkarıp atıyor bir yemek yiyişimiz var görme masanın altı üstü başı ağzından çıkardıklarıyla doluyor deli oluyorum ne yapacağım bilmem valla Allah sabır versin yardım etsin,:1no2:

Kadiş selam hoşgeldin hafta sonu gezilmiş oh oh iyi etmişsiniz,

Dünürüm aşağıda naber canımcım Albina nasıl?

kıs Nimo Allah seni netmesn emi demek eski ha -tatlicadiarzu- neye kaçtın ki yevrüm görürse görsün nolcek yanisengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…