K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #18.041
.y.y.z yelizcim çok şükü bende kuularımda iyiyiz yarın anneliğimin yıl dönümü :)çağatayımın doğum günü ama cumartesi kutlayacağız... yıllar ne kadar hızlı geçiyor
saol edacım biz iyiyi çok şükür sen ve meleğin nasılsınız ... öp güzel kızını benim için
biz çıkıyoruz bu kızı evde tutabilene aşkolsun
ben geldiiiiimmm..
oof kuzen ya ne iyi etmişsiniz,
4 sene olmuştur polonezköye gitmeyeli,cok zewkli bi yer hakkaten...iyi gelmiş size de ne güzel..
beraberde gidelim bi arA Olmadı ,ailecenek...
herkes iyidir umarım
burda da hawa iyi
belki uyanınca bizde dısari cikaris...kocisin dogumgunu yarn,sürpriz bişiler yapmam lasim ,ona da bakarim hem...
iyidir hastayız yenice iyileşiyoruzz nolsun... iyi olmanıza sevindim a.s.Biz iyiyiz canım şükürler olsun, dopingle başladık haftaya öylede gidiyoruz. Sizde ne var ne yok
iyidir bacım sizde iyiymişsiniz no problem... uğraşıyoruz işteDeryacım iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?
...
selammmmmm
ben gedimmmmmmm nasılsınız bakalım
öncelikle kevsercim yavruna çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur güzel haberlerinizi bekliyoruz..
sizler napıyorsunuz bakalım yelizcim sen ennn kısa zamanda halledersin canım uyum sorununu
eeeeeee ne var ne yok
:sm_confused:
bu cadı kızlar hep böyle.. napcan bacım idare etcez artık.. büyüyünce yapacakları ev işleri yerine sayarız bizde yaramazlıkları :roflol:iyiyiz hemşo bana kızmakla meşgul oyun istiyor
kızlar bebeğimde alerji varmı dikkat edecegiz ayrıca şişlede cumartesileri kurulan bir pazar varmış organik ürünler satılıyormuş nerde bilen varmı
ay ne bileyim yeliz walla düşünüyorum ama cok ilginc bişiler bulamıyorum
su an aklıma gelen kendimize özel pasta yapmak...
belki bir mektup....
bakınıyorm bakalım
ben geldiiiiimmm..
oof kuzen ya ne iyi etmişsiniz,
4 sene olmuştur polonezköye gitmeyeli,cok zewkli bi yer hakkaten...iyi gelmiş size de ne güzel..
beraberde gidelim bi arA Olmadı ,ailecenek...
herkes iyidir umarım
burda da hawa iyi
belki uyanınca bizde dısari cikaris...kocisin dogumgunu yarn,sürpriz bişiler yapmam lasim ,ona da bakarim hem...
saoll danammm öptümm seniiiiiiiiiiselam Ekin hadi gözün aydın devamını diliyorum
canımm saoll inşallah devamı gelecekkkMerhabaaaaaaaa
Güzel bir gün diliyorum herkese
Ekincim bir kilomu vermiş
süperrrrrr seni canı gönülden kutluyorummmmmmm
saoll bebeğümm inşallah gelirrrGünaydın kızlar....
Maşallah ekincim geriside gelir inşallah. Bende bu aralar biraz azalttım yemeyi birde sabahları elma sirkesi içiyorum. Bakalım bir etkisi olacakmı. Ben 55 ile hamile kalmıştım şuan 57'yim. 3 Kilo fazlam var vermem lazım...
Ayşegülüm sen nasılsın Alişim nasıl???
Yeliz hiç uğramadı dün. İnşallah güzel bir geçirmiş işine yavaş yavaş alışmaya başlamıştır.
ahh canım çok geçmiş olsunnnkızlar merhaba ben çok kötüyüm kızım pazartesi akşamı fenalaştı ateşi 40 oldu cerahpaşaya zor yetiştirdim soguk kompleks yaptılar ellerinin üstünden parmagından kan aldılar yavrum mahvoldu tabi bizde anca yeni geldik şuand ao uyuyor ben başında aglıyordum annem kızdı aç bilgisayarını kafan dagılsın yada uyu dedi ama gözümü kapatsam ona bişey olacak diye korkuyorum ne olur yavruma dua edin
ekin sanada tebrikler gerisi gelir inşallah
ooh ooh iyi olmuş kuzen allah kabul etsin...Gidelim valla kuzen çok keyifliydi, cumarteside annemle babama gittim o da iyi geldi. Bugünde K.köy'e kaçacaktım aslında ama geç aklıma geldi. Sende çık dolaş bakalım kocişe hediye, bende her sene zorlanıyorum ne alacağım diye. Ama bu sene ihtiyacı ve beğenisi dahilinde bir hediye hazır işim kolay.
Nice mutlu yaşlara, minik kızı ve eşiyle. Bu arada derin in foto ya bakınca ada ya ne kadar benzemiş o pozuyla :).
Kızım uyandı bende biraz dışarı öıkıp geleyim, Asya hanım su demeye başladı ama iki kere söylüyor, sürekli çuçu deyip duruyor çok tatlı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?