Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlarrr nasılsınız

ayşegülcüm alişe maşallah bes :)) haa ay çok gzüel yaaaa maşallah kuzulara bende diyordum benim kuzu birşey konuşmuyor ama bu aralar iyi hergün birşey söylüyor gel diyorum hadii gel diyor :)))
cimcimemmm

bende bugün erken çıkabilirsem akşam kaynoşlara gidicez bakalım olmazsa yarın gider döneriz napalım

elifcim ruziş orda nerde uyuttun kıssss bu arada yezdamın 18 ayı kutlamışın unutmamışsın sağol teyzesiii

slm ayşegülcüm monpetit nasılsın arkadaşlar

kuzlar uyuyomu benim cadı uyuyo ama şimdi kalkar.
benim kızım uyumak kavramını ilmior yarım saatte kalkar
poğaça yapcaktım bşladım baktım un yetmiyor sğolsun eşim getirdi mayalanmasını bekliyoz
sütlaç yaptım onu beklerken
tam yatıcaktı ebrar,kapı sesini duydu cin ibi oldu yine

ebrar sever kremalı pastaları derişim bundan sonra yemezmiş
çocuklrda bu olurya yemez dersin yer,yer dersin yemez

maşallah yezdaya bizde dikkat eksikliği var gibi
bazen ismini bile söylediğinde bakmıyor duymada bir problem yok işine gelmiyorsa bakmıyor yaaa
dün mesela parkta bırakıp gitsem hiç oralı olmıcaktı kendini kaptırıyor

fatmacım işlerine öle anlıyor ve yapıyorlarki sıpalar bazen öle birşey yapıyor şaş kalıyorum şaşırtıyorlar

bendede oluyor mesela sütiçir diyorlar içmez diyorum içer içer diyorlar sen yap yapıyorum o anda içiyor beklemediğim zamanlarda şaşırtıyor cadı beni ben istemesini çok istediğim zamanlardada içmiyor :)

park meselesinde bizde aynıyız merak etme gerçi ben götürmedim annemlerin karşısında var orda gündüzleri balkona çıkıyor güzel havalarda mandallarla oynuyor çocukların sesini duyunca anneme gidip hadi diyormuş annemde alıp parka götürüyor sallıyor kaydırıyor getiriyor bazen geldiğinde ağlasa bile :)

seviyorlar parkı hele çocuklar koşuyorya deli oluyor onlara kahkayı basıyor cadımmm

poğaçamızı yptık çokda güzel oldu bir sürü hamur yei inşallah karnı ağrımaz uyudu şimdi uyanınca yer artık bende uyanmadan bi kahve yapayım

mrb arkadaşlar benim kızımda çok kıskanıyor 2 aylık olan kardeşini ne yapacağımı bilemiyorum zavallı oğlumu emzirip altını temizleyip odasını kapısını kilitliyorum.boş bırakmaya gelmiyor.B.r keresin de yanaklarını ısırmıştı ne yapabilirim yardım..

selam kızlar herkese iyi haftasonları......
selam nasıl geçti doğum günün

büyük olan ne kadarlık anlatsan dinlemiyor mu onu çok sevdiğinizi birşeyi değişmediğini

kızlarrr pogacalarıı goturmusunuz afıyet olsunn bızde yenı geldık arda bey kosusturdu cok yorulduu

Selammmmm

Ani bit kararla Avr. yakasına geçtim,süpriz geliş olunca annemi evde bulamadım.Alışverişe gitmiş,
Şimdi Dayımlarda bekliyoruz,dayımın eşi namıdeğer deniz in cici annesi :) çok sewiyorum denizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…