Bebeklerimiz ve Biz

daha bide mercimek köftesi yaptım tam oldu
sibel ne mutlu sana
teşekkürler soytarı senin kadar olamasakda
esma pek görüşemiyoruz senle
az öncede alışverişten döndük
ebrara ayakkabı ve 2 tşört kendimede tunik ve ceket aldımmm

Aaa aşkolsun şekerim,baksana üstüne birde mercimek köftesi yapmışsın,afiyet bal şeker olsun.

Ebrar ve sen cicilerinizi iyi günlerde giyinin.

ınsanoğlu kuşmisali, anneanne ziyaretimiz bu sefer kısa sürdü,Şimdi bizde eve girdik kuzu ve babası uyudu,bende c.tesi gecesinin keyfini çıkıyorum,nedense çok sewiyorum c.tesi gecelerini,yarın tatil olduğu için olabilirmi? :)

olabılır tatlım yarın tatıl dıyeeeee:)))

cıcılerınız hayırlı olsunnnn gule gule gıysınnn gotrmusunuz mercımek köfte falan ohhhhh afoyet olsun nn

kızlar cuma gunu bursaya gıdıyoru annemlerle amcamın oglu kız kacırmıs dugunee dokeyım kurtlarımıı artıkkk :))))

hepınıze ıyı gecelerrrrr guzel anneler ve meleklerıııııııı

ooooo düğün var hee ne güzel, dök canım benim içinde,
Korkma canım Aslan gibi oğlun var yanında öpüyorum onu,
kocaman olmuştur yeni resimleri ekle emi

Günaydın kızlar...
Dün hiç uğrayamadım. Eşim öğlen işe giderken ayağa takılıp merdivenlerde tökezledi. Ayağının baş parmağı ağrıyordu. Akşam eve geldi sıcak suyla ovdu biraz 1-2 saat oturdu inanılmz bir ağrı başları. Dedik kesin kırık. Saat 1'e geliyordu dr. gittik. Film çekildi çok şükür kırık yokmuş ama zedelenmiş 15 gün kadar çekersin bu ağrıyı dediler. Eve gelmemiz 2'yi buldu. Yüksekte tutup soğuk pansuman yapılması gerekiyormuş. Sıcak ağrıyı daha çok azdırırmış. (ınşallah ihtiyacınız olmaz ama yinede aklınızda bulunsun) Sabaha kadar dön sağa dön sola uyuyamadık ağrıdan inleyip durdu canım. Allah acılarını göstermesin. Malum beyler hastalanınca biraz daha nazlı oluyor. Olsun ben çekerim canım kocişim benim. Seni çok se vi yo rummmmmmmmmmmmm.
ışte bizde böyle... Gerilere pek bakamadım inşallah keyifler yerindedir.
Monpetitim döktürmüş. Ellerine sağlık kuzuna yedikleri yarasın...
Esmacım düğün varmış. Ohhh hem aileni göreceksin hem kurtlarını dökeceksin... Görüşemezsek şimdiden hayırlı yolculuklar...
Yelizim yine her işini halletmiş birde gezmelere gelmiş bu taraflara... Hamarat hatunsun vesselam...
Sebilcim eşin geliyormuş herhalde hadi gözün aydın. Bu son ayrılığınız olur inşallah....

Sevilcim çok çok geçmiş olsun canım eşine,görünmez kaza ,allah beterinden saklasın.
Annemle bir kaçamak yaptık geldik sevilcim. Yok şekerim ne hamaratlığı cuma akşamı öyle üstten bir temizlik sadece,bugünde bir posta çamaşır yıkadım canım bişey yapmak istemiyor.(evişi açısından)

Sabah kahvaltıya k.walidemlerdeydik.Oradan Eşim motokross yarışlarına gitti arkadaşlarıyla,bende eve geldim kuzuyu uyuttum çorba koydum ocağa,kahvemi yaptım, dinlenmeye geçtim.

afiyet olsun yeliz kuzuyu emzireyim bende yapcam kahve
sevil geçmiş olsun eşine alah beterinden korusun
avatardaki irem mi ne kadar da büyümüş

Saol monpetit cim ( ismini hatırlamıyorum )
Sanada şimdiden afiyet olsun.

Sevilcim bendende yazmalı iremine kocaman bir maşallah

ooh ne güzel,:)
Denomda şimdi uyandı,
Zeka küpleri vardı boyboy kuyu şeklinde biraz kuru bakliyat koydum içine birtanede kaşık verdim, el becerisi için, ondan ona boşaltıyor,
Biraaz aayılsın çorbasını içirmeyi denicem.

iyi pazarlar güzel anneler..
ne çok döktürmüşünüz..
atlayarak okudum sayfaları:))
sevilcim geçmiş olsun cnm eşine..Acil şifalar diliyorum..
Yeliz cim aşı olayıda netlik kazanmış iyi oldu.. Valla şanslıymışınız...
öpüyorum seni ve Denoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…