Bebeklerimiz ve Biz

selam cnm söyler merak etme benim cadıda 1 yaşindan berı söylüyo fakat benim tek derdim çişini söylemiyo kakasın söylüyo tuvalete yapıyo ona birde çocuk kılozetı aldım oturup kendi yapıyo bu cadı çişede kaka diyo:roflol::roflol:

bende pirima kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum.

cnm maşallah kızına bak ne çabuk unutu seninde sütün çok ondan ağrı yapıyo
ama geçer cnm önemli olan memeyı birakması haydı gözün aydın

zamane çocukları bunlar cnm.a.sa.s

nimetcim böyle düşün heh
süper bak eşinde nasıl sevinmiş ne kadar boşlasıysan dediğin gibi
23 nisanıda kendinize ayırın illa dışarı çıkmak şart değil o gün sizin için özel olsun yeter.

Bende dedim bu 14 kuşu nerde :))
Baktın olacak gibi değil yardımcı aldın hıh, en iyisi valla. çok iyi yapmışsın güle güle kirletin

saol fatoscum

nimetcim dedigin gibi iyi yonudnen bak olaya we duzel degerlendir bunu, o herhalikardo senin yawrun ama diger tarafta da karı-koca olayını unutmamak gerekir,
anne - baba rolune bu kadar da bagımlı kalırsakk karı-koca rolu ucar gider
anladın sen beni

optum herkesi bende kadar
yarın parti warrrr yaşasın....

bez konusunda benim cadının tenide çok hassas hemen değiştirme yapınca pişik oluyor.

kakasıda uzun süre kalınca hemen pişik oluyor. huggıes sorun yok ama şükürler olsun tabi pişik konusu tuvalete sorunundan fazla kalınca oluyor malesef

tenzilecim güle güle kirlet evini canım banada bir büyük temizlik lazım ama artık kardeşimin düğününden sonra yaparım mecnuren boya badana işleride var bakalım halılarıda yıkamaya veririm artık

ben birazdan çıkarım herkese iyi akşamlar

ha unutmadan birşey sorucam kızlarr

ben yezdaya dalin şampuan kullanıyorum ama saçlarının arkası neden hiç iyi durmuyor kabarıyor nedense

sizlerden böle bir sorunu olan varmı hangi şampuanı kullanıyorsunuz ben bebekken chicconun şampuanını kulladım değiştirdim diyemi oldu acaba yoksa doğduktan sonra kesitirmedim saçlarını ondanmıdır. yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

slm kızlar
modemimiz bozuldu kaç zamandır giremedim siteye.aklım hep sizdeydi.
geçmişe bakamadım.biz iyiyiz çok şükür.herkes bizim kadar iyidir umarım...

ben doğduğundan beri sebamed kullanıyorum çokda memnunum ilk banyo yapıp yatıyorsa ondan kabarıyordur bizdede oluyor çünkü sonra gün içinde eski halini alıp yukarılara tırmanıyor kıvrılarak

slm kızlar
modemimiz bozuldu kaç zamandır giremedim siteye.aklım hep sizdeydi.
geçmişe bakamadım.biz iyiyiz çok şükür.herkes bizim kadar iyidir umarım...

merak etmiştik özledikte ayrıcana
nimet senin adına sevindim kekdi kendine çözümünü bulmuşsun
bizimde ortak tatillerimz resmi tatiller olduğğu için hayvanat bahçesi yaşam alanına götürmeyi planlıyoruz şimdilik değişiklik olmazsa

arkadaştan gelirken benim cadı ( çingenelik yaptı)
yolda geçen bir kadının elinde balon gördü başladı bağırmaya yazık kadın açıklama yaptı sayılı aldım çocuklara diye, kadın dayanamdı (sağolsun) verdi bir tane
bütün kuaförlerin önünde epey bir mola vere vere 8i geçti biz eve gelinceye kadarda tabi

günaydın kızlar herkeze güzel bir haftasonu dilerim

ben çok mutluyum ohhh haftasonu kızımla 2 gün başbaşa çalışınca haftasonları daha bir güzel geliyor

Günaydın herkese iyi hafta sonları olsun kuzularla dolu dolu bir hafta sonu geçrimeniz dileği ile
bugün mali müşavirimiz burda çalışmalara var malumunuz kdv muhtasar vs.
uğrayamam herhalde herkesi çok çok öpüyorum tabi kuzularıda:))))))))

bizdende günaydın kahvaltımızı yaptık bulaşık makinesinide boşalttık kızım yardım etti çatal.kaşıkları o verdi ben yerleştirdim
kevser ne üzel tadını çıkar,gezin bol bol oyun oynayın
kadis kolay gelsin
frezya sanada günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…