- Konu Sahibi DreamLover
-
- #18.901
bizdede aynı sayılır tenzile kaka yapınca bezinin dğişmesi için kendisi yaıyor
onunda belli zamanı var rutine girdi sayılır gece hiç kaka yapmıyor sabah kahvaltıdan sonra akşamda yatmadan önce varsa zaten uyuuyor akıllı kızım benim
biz arkadaşlarla buluşup çay içmeye gitcez size iyi sohbetler
bende molfix kullanıyorum memnun sayılırım ama çıkartıyor tabiki ama primayıda çıkartıyor diye değiştirmiştik sonrada boykot malları arasına girince molfixde karar kıldık
kızlar berfe memeyi görünce eeh kaka felan diyor..gel annecim emzireyim diyorum..odadan kaçıyor..ay ne alem bunlar..daha 1 hafta öncesine kadar ağlayan bebek..allahıma şükürler olsun korktuğum gibi olmadı.çabuk unuttu..yanlız göğüslerim çok şişti ve ağrı yapıyor..spor yapıyorum artık..en kısa zamanda geçer inşallah..
ben doğduğundan beri sebamed kullanıyorum çokda memnunum ilk banyo yapıp yatıyorsa ondan kabarıyordur bizdede oluyor çünkü sonra gün içinde eski halini alıp yukarılara tırmanıyor kıvrılarakben birazdan çıkarım herkese iyi akşamlar
ha unutmadan birşey sorucam kızlarr
ben yezdaya dalin şampuan kullanıyorum ama saçlarının arkası neden hiç iyi durmuyor kabarıyor nedense
sizlerden böle bir sorunu olan varmı hangi şampuanı kullanıyorsunuz ben bebekken chicconun şampuanını kulladım değiştirdim diyemi oldu acaba yoksa doğduktan sonra kesitirmedim saçlarını ondanmıdır. yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
slm kızlar
modemimiz bozuldu kaç zamandır giremedim siteye.aklım hep sizdeydi.
geçmişe bakamadım.biz iyiyiz çok şükür.herkes bizim kadar iyidir umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?