Bebeklerimiz ve Biz

ne güzel
bizde öğleyden sonra çaya gitcez ordanda
akşam yemeği için halsına gitcez
buünde 2 yer gezcez yine

selamlar pamuk prensesler hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum, oğlum bugün daha iyi gibi iki gün ilaç kullandık inşallah iyi devam eder
bu arada ben oğluma yazlık ayakkabı bulamadım 22 numara enden dar oluyor 23 boydan büyük ayakları taraklıymış sanırım bebişimin tombiş ayaklar nerden ayakkabı alıyorsunuz siz kuzulara diyiverinde oralardan bakıveriyim :))
geçmiş olsun dileklerine çok teşekkürler...

günaydınnnnnnnnn
herkse mutlu bir haftasonu diliyorum
her zamanki gibi temizlik yapıyorum

alim hastamı olmuş.. kıyamam ona ben .. çok geçmiş olsun ayşegülüm
sen nasılsın bianem...

öpüyorum hepiniziiiiiia.s.

hoşgeldin Aynurcum sağol grip olmuştu bugün daha iyi
sen nasılsın prenslerin nasıl?
erkek anası sen söle nerden alıyorsun ayakkabı oğlişlere yazlık bulamadım bi türlü
ayakkabı almaya gidiyoruz bulamayıp yazlık ciciler alıp geliyoruz :)))

şu çiftliğe ziyaret oyununu açtım şimdi sıpann hoşuna gitti

inek möö lüyo benim sıpada emöööööööööö kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yafri öyle billli bir markamız felan yok ama burada kemeratlında bir pasaj var orada ortepedik ayakkabı satan çocuk mağazaları var oradan alıyoruz biz

marka ayakkabılardan ziyade oradakiler daha güzel
yani böyle canımcım
yokmu orada öyle mağazalar

selam alişe tekrar geçmiş olsun kıza çorba yedirip çıkıyorum ben
ayşegül biz shoe city den aldık her marka oluyor genelde ama belli bişey yok bizdede
mavice kolay gelsin canım

SELAM KIZLAR HEPıNıZE...
güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize..
biz iyiyiz kızımla..
dün akşam kaynoşlarda uyuttum eve geldik.yolda uyandı..eve gelince uyusun diye yanına yatıım..
uyudu sanıyorum tam kalkıcam bir boynuma sarılıyor anlatamam...9 da yatırdım saat 10 oldu hala uyumamış kolu boynumda.bırakıp kalkmadım bende sarılıp uyuduk..yok dünyadad böyle güzel bir duygu...
bugün saçlarımı boyatacağım inşallah.heyecan yaptım...
kendinizie iyi bakın kızlar..allah nasip ederse pazartesi görüşürüzzz

Herkese güzzel bir haftasonu diliyorum

Kendim içinde bu haftasonunu sakin ve evde geçirmeyi diliyorum, akşamüstü Asya hava alsın diye belki açıkhava bir yerlere gideriz, dün halılarım makina halılarım yıkamadan geldiği için ortalığı temizlemiştim bugünde ütü yığınımla boğuşmaya gidiyorum. Hepinizi öpüyorum

Selam canlar...
Herkese mutlu bol güneşli bir hafta sonu diliyorum.
Bizde sabahdan vurduk kendimizi sokaklara... Önce park, sonra pazar sonrada annane ziyareti. Anca geldik baya yorulmuşuz. Çok güzel bir hava vardı süper bir güneş... ıremin yanakları al al oldu, park da oynarken güneş yaktı herhalde...
ışte bizden böyle...
Alişim daha iyiymiş çok sevindim. ınşallah 1-2 güne kadar birşeyciği kalmaz.
Ayşegülcüm ben geçen gün aldım ayakkabı polarisden ortapedik birde oraya bak istersen...

herkese selam, iyi haftasonları diliyorum, zehracım pc nin yapılmasın sevindim tatlım, nasılsın çocuklar nasıl

bütün günüm temizlikle geçti, sonra da eşim ve çocuklarla yürüyüş yaptık, şimdi de çok yorgunum

hepinizi çok öpüyorum...

slm hülyacımm

bende çok yoruldum bugün, evi temizledim , cam falan sildim, nette bozuk diye canım sıkıldı, işlere giriştim fırsattan istifade
gün gider bu temizkik bize artıkkaydirigubbakcemile3

açık havayı değerlendirmişsiniz ne güzel, ben de fırsatım olsaydı zeynebi çıkarıcaktım ama yetişmedi işler:1no2:

herkese iyi geceler

iyi geceler fatoşcum ve yelizcimi gördüm şimdi aşağıda, senide öpüyorum cnmmm, denom nasılll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…